בתהליכי קניית מסך, חשובה מאוד דעתכם המקצועית והאישית
אני עובד יורוקום ומתאם כך מגיע לי הנחה על מוצרי יורוקום, יורוקום הם יבואני PANASONIC הבלעדיים למיטב ידיעתי בארץ.
מכל מקום אני בהליכי רכישה של מסך "42 מדגם TH - 42PW7EX במחיר של 12,990 ש"ח כולל הובלה התקנה ומתלה לקיר.
כמו שאמרתי אני בתהליכי הקנייה בלבד ועדיין לא סגרתי את העסקה (צריך לסגור אותה ביום ראשון) וחשובה לי מאוד דעתכם על המסך האם הוא שווה לדעתכם, האם משתלם ובכלליות מה אתם חושבים על PANASONIC, שקלתי לרכוש את TH-50PHW7EX אבל המחיר הרחיק אותי (26,000 ש"ח לעובד יורוקום), יאמר שמסך זה כולל תמיכה ב HDTV בתוכו ובניגוד למסך ה "42 אינו מצריך ממיר מיוחד, האם ההשקעה של עוד כ 12,000 ש"ח כדאית יותר?
מפרט כללי ביותר (אם מעוניינים בנתון ספציפי כלשהו תגידו לי):
מסך פלסמה "42 (16:9)
רזולוציה: 852X480
יחס ניגודיות: 1:4000
נ.ב
ראיתי כמובן את המסכים באלה בפעולה ולפי דעתי התמונה שלהם מדהימה והם עצמם בין המשסכים היפים ביותר שראיתי במסכים דקים.
תודה מראש על התגובות!
מכל מקום אני בהליכי רכישה של מסך "42 מדגם TH - 42PW7EX במחיר של 12,990 ש"ח כולל הובלה התקנה ומתלה לקיר.
כמו שאמרתי אני בתהליכי הקנייה בלבד ועדיין לא סגרתי את העסקה (צריך לסגור אותה ביום ראשון) וחשובה לי מאוד דעתכם על המסך האם הוא שווה לדעתכם, האם משתלם ובכלליות מה אתם חושבים על PANASONIC, שקלתי לרכוש את TH-50PHW7EX אבל המחיר הרחיק אותי (26,000 ש"ח לעובד יורוקום), יאמר שמסך זה כולל תמיכה ב HDTV בתוכו ובניגוד למסך ה "42 אינו מצריך ממיר מיוחד, האם ההשקעה של עוד כ 12,000 ש"ח כדאית יותר?
מפרט כללי ביותר (אם מעוניינים בנתון ספציפי כלשהו תגידו לי):
מסך פלסמה "42 (16:9)
רזולוציה: 852X480
יחס ניגודיות: 1:4000
נ.ב
ראיתי כמובן את המסכים באלה בפעולה ולפי דעתי התמונה שלהם מדהימה והם עצמם בין המשסכים היפים ביותר שראיתי במסכים דקים.
תודה מראש על התגובות!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
מסך מצויין.
הבעיה העיקרית שלי עם הדור הנוכחי של הפנסוניק זה חוסר תמיכה ב-HDTV (כניסת DVI).
אם אין לך תוכניות אופרטיביות לרכוש מכשירי HDTV (כמו BLUE RAY או ממיר HDTV) בשנתיים הקרובות, אז מדובר בבחירה מצויינת.
הבעיה העיקרית שלי עם הדור הנוכחי של הפנסוניק זה חוסר תמיכה ב-HDTV (כניסת DVI).
אם אין לך תוכניות אופרטיביות לרכוש מכשירי HDTV (כמו BLUE RAY או ממיר HDTV) בשנתיים הקרובות, אז מדובר בבחירה מצויינת.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
עופר, תקן אותי אם אני טועה, אבל עד כמה שידוע לי, בפנסוניק קיימת לפחות האופציה של התחברות למתאם HDMI (או משהו כזה), דבר שבכל זאת יכול לאפשר העברת תכנים של HD
בעצם, האם חיבור DVI/HDMI זה דבר כל כך חשוב לפלסמות שהם ממילא לא HDTV? או אולי נשאל את זה אחרת-האם תכנים של HD על מסכי EDTV נראים באופן משמעותי יותר טוב מאשר תכנים רגילים?
בעצם, האם חיבור DVI/HDMI זה דבר כל כך חשוב לפלסמות שהם ממילא לא HDTV? או אולי נשאל את זה אחרת-האם תכנים של HD על מסכי EDTV נראים באופן משמעותי יותר טוב מאשר תכנים רגילים?
- oferlaor
- מנהל

יש HDMI, זה ברור - הוא לא תומך אבל ב- 1080i50 או ב-720P50 שזה חשוב.
לגבי החיבור הזה - יש משהו במה שאתה אומר, אבל בגלל זה אני שואל אם זה חשוב לך.
תכנים של HD ע"ג EDTV נראים מצויין, אבל לא משמעותית יותר טובים מ-DVD טוב.
לגבי החיבור הזה - יש משהו במה שאתה אומר, אבל בגלל זה אני שואל אם זה חשוב לך.
תכנים של HD ע"ג EDTV נראים מצויין, אבל לא משמעותית יותר טובים מ-DVD טוב.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
ומה לגבי ה-VR5 של NEC? שם קיימת כניסת DVI רק שאני לא יודע אם זה גם תומך ב- 1080i50
אותה שאלה גם לגבי הפיוניר MVE1...
אם אתה אומר שתכנים של HD נראים מצוין על EDTV (בהשוואה לתכנים רגילים), אז כמובן שחיבור כזה הוא בהחלט חשוב עבורי!
אותה שאלה גם לגבי הפיוניר MVE1...
אם אתה אומר שתכנים של HD נראים מצוין על EDTV (בהשוואה לתכנים רגילים), אז כמובן שחיבור כזה הוא בהחלט חשוב עבורי!
תודה רבה על התגובות!
1. האמת לא חשבתי ברצינות על HDTV עד עכשיו, אמרת משהו בנוגע לכך שאין למסך DVI יכול להיות שלא הבנתי פשוט את הנקרא אך לפי המפרט יש למסך כניסת DVI + כתוב במפרט גם שהיא, ואני מצטט: "תומכת באותות שידור מתקדמים של DTV & HDTV
( 720p 1080i 50/60, 1080p 24p/24sf, 480p/i and 576p/l, 50/60)" עכשיו המספרים האלה לא אומרים לי כלום למען האמת אבל אני מסתמך על כך שאמרת שהיא לא תומכת בשניים מהצורות שידור שרשמתי למעלה (כמובן שהתמיכה הזאת היא בעזרת ה HDMI המדובר הזה אם אני מבין נכון מהמפרט וממה שהסברתם לי)
2. מה בדיוק ה HDMI הזה עושה, האם זה רכיב יקר והאם כדאי לקנות אותו ביחד עם המסך?
1. האמת לא חשבתי ברצינות על HDTV עד עכשיו, אמרת משהו בנוגע לכך שאין למסך DVI יכול להיות שלא הבנתי פשוט את הנקרא אך לפי המפרט יש למסך כניסת DVI + כתוב במפרט גם שהיא, ואני מצטט: "תומכת באותות שידור מתקדמים של DTV & HDTV
( 720p 1080i 50/60, 1080p 24p/24sf, 480p/i and 576p/l, 50/60)" עכשיו המספרים האלה לא אומרים לי כלום למען האמת אבל אני מסתמך על כך שאמרת שהיא לא תומכת בשניים מהצורות שידור שרשמתי למעלה (כמובן שהתמיכה הזאת היא בעזרת ה HDMI המדובר הזה אם אני מבין נכון מהמפרט וממה שהסברתם לי)
2. מה בדיוק ה HDMI הזה עושה, האם זה רכיב יקר והאם כדאי לקנות אותו ביחד עם המסך?
- oferlaor
- מנהל

bariko,
שניהם תומכים ב-1080i50 עד כמה שאני יודע.
OOkladek,
HDMI היא כניסת וידאו דיגיטלית שהולכת להיכנס לשימוש עבור ממירים ונגני HIGH DEFINITION.
שניהם תומכים ב-1080i50 עד כמה שאני יודע.
OOkladek,
HDMI היא כניסת וידאו דיגיטלית שהולכת להיכנס לשימוש עבור ממירים ונגני HIGH DEFINITION.
- oferlaor
- מנהל

OOkladek,
לא תומך ב-1080i50 או 720P50 על ידי חיבורי DVI או HDMI.
אני לא מכיר שום מקום שכתוב שזה כן תומך. בנוסף, כל הנושא נבדק ע"ג 42PWD7, 42PHD7 ו- 65PHD7 וכולם לא תמכו בפורמטים הללו דרך הכניסות הדיגיטליות...
האם זה חשוב? זה כבר אתה תחליט.
לא תומך ב-1080i50 או 720P50 על ידי חיבורי DVI או HDMI.
אני לא מכיר שום מקום שכתוב שזה כן תומך. בנוסף, כל הנושא נבדק ע"ג 42PWD7, 42PHD7 ו- 65PHD7 וכולם לא תמכו בפורמטים הללו דרך הכניסות הדיגיטליות...
האם זה חשוב? זה כבר אתה תחליט.
עופר תן לי להבין שניה (מצטער אני קצת איטי בנושא הזה) למרות שכתוב במפרט במפורש שהמסך תומך בפורמטים אלו הוא לא? או שהמ הוא כן אבל לא בחיבור דיגיטלי? ואם כך מה ההבדל בין חיבור דיגיטלי שלא תומך בפורמטים אלה לעומת חיבור אנאלוגי (?) שכן תומך?
תודה רבה על התגובות חשוב לי להבין את הנושא הזה
תודה רבה על התגובות חשוב לי להבין את הנושא הזה
- oferlaor
- מנהל

אני חוזר ואומר, לא כתוב בשום מקום שזה תומך בזה בכניסות הדיגיטליות.
הוא תומך בהם בכניסת הקומפוננט שלו.
בעיקרון זה היה מספיק, אלמלא כל המכשירים החדשים היו מוציאים את זה אך ורק בדיגיטלי...
הוא תומך בהם בכניסת הקומפוננט שלו.
בעיקרון זה היה מספיק, אלמלא כל המכשירים החדשים היו מוציאים את זה אך ורק בדיגיטלי...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בטוח יהיה איבוד באיכות התמונה, כי תהיה המרה לאנלוגי, ואז בחזרה לדיגיטלי במסך... אם מדובר בפרוססור, אני די בטוח שהוא יהיה יקר מאד, ואולי יהיה לך עדיף לקנות כבר מסך אחר...
עכשיו כשקראתי את ההודעה המקורית שלך, יש לך אפשרות לקנות מסך 50 אינץ' של פנסוניק ב26 K? על הנייר הנתונים שלו מרשימים לכל הדעות עם ניגודיות של 1 ל 3000 ורזולוצית HD... אם יש לו גם תמיכה בשידורי HD, אני חושב שזה יהיה פשוט פשע לא לקנות אותו, במיוחד אם יש לך את האפשרות להשקיע עוד 12K, ואני מניח שיש לך אם שאלת אם זה כדאי להשקיע במסך כזה... אני לא הייתי חושב פעמיים, HD, 50 אינץ', תהיה לך חוויית קולנוע ביתי פשוט מדהימה להשנים הלא-קרובות...
עכשיו כשקראתי את ההודעה המקורית שלך, יש לך אפשרות לקנות מסך 50 אינץ' של פנסוניק ב26 K? על הנייר הנתונים שלו מרשימים לכל הדעות עם ניגודיות של 1 ל 3000 ורזולוצית HD... אם יש לו גם תמיכה בשידורי HD, אני חושב שזה יהיה פשוט פשע לא לקנות אותו, במיוחד אם יש לך את האפשרות להשקיע עוד 12K, ואני מניח שיש לך אם שאלת אם זה כדאי להשקיע במסך כזה... אני לא הייתי חושב פעמיים, HD, 50 אינץ', תהיה לך חוויית קולנוע ביתי פשוט מדהימה להשנים הלא-קרובות...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: