שלום חברים
חדשה כאן בפורום (נא לא להתעצבן אם אינני פועלת בדיוק עפ"י החוקים כאן)
מבקשת המלצה לגבי רכישת מסך פלאזמה 42 אינץ'. מאיזו חברה? טיפים לגבי ניגודיות, פיקסלים (אמרתי נכון?). אם ידוע מחיר או חנויות המתמחות בנושא הנ"ל, אשמח אם תאירו את עיני. (רצוי מאזור השרון: רעננה, כ"ס, הרצליה וכד').
בתודה מראש... מצפה לתגובתכם...
היי,
לא מתמצאת בעניין מחירים. אולי תגיד לי אתה? למשל, חושבת על המכשיר של סמסונג. שמעתי שיצא מכשיר חדש.
מה זה, פירוט שימושים באחוזים??? (סינית בשבילי...) מתכוונת לצפייה בטלויזיה. לא חיבור למחשב ולא נעליים...
רק צפייה בטלוויזיה או גם dvd או חיבור למחשב,אני חושב שאם את מעוניינת בחברה שהיא לא מדבקה (אמין ולא כמו מה שאת קונה בסופר)זה יעלה לך בין 9 אלף ל-14 אלף לפלזמה,סמסונג תעלה לך בסביבות ה-9 אלף.
תודה לך,
יש באפשרותך להמליץ על חנות מסויימת???באזור שהזכרתי קודם? אזור השרון, בעיקרון.
שמעתי שישנה חנות ליד קניון רמת גן, נדמה לי קוראים לה: bigbox... יש כזה דבר?
שארפ מדגם wd1e עולה כ-5 אלף טלוויזיה מעולה.
רשת ביג בוקס היא מקום בהחלט לא רע להתחיל לחפש,תבדקי דגמים ותפיקי לקחים,עדיף שתגדירי את התקציב ואת המרחק של הספה מן הטלוויזיה.
תראה,
באשר לפלאזמה, היא אמור להיות בסלון, מסך שטוח שבא בקיר גבס מיוחד שייבנה במיוחד. המרחק מהספה לקיר הזה הוא בערך 4 מ'. אולי קצת פחות, לכן יודעת שאפשרי לרכוש פלאזמה 42 אינץ'. רק רציתי את הדגם. מה נחמד היום לטוב בשוק.
באשר ל-LCD, אלו אמורים להיות בחדרי שינה. חושבת שזה בסדר 32 אינץ'. ציינת "שארפ". הכוונה למסכי LCD של 32 אינץ'?
חוץ מביג בוקס, אתה ממליץ על עוד חנויות???
כן 32 אינץ,לגבי חנויות אני רענני ולכן כשאני מחפש משהוא אני בודק בדפי זהב יש מלא חנויות שבהם תוכלי לבדוק צריך רק לבחור,למרחק שלך אולי כדאי אפילו 50 אינץ(50 אינץ זה עד בסדר ו-4 מטר זה מרחק גדול)עכשיו אני מבקש ממך שתגדירי תקציב להכל ביחד וננסה להבין איפה את עומדת,קאפיש ?
היי,
לא הולכת להגדיר תקציב עכשיו כי לא יודעת מהם המחירים. לעומת זאת, חושבת שאכנס לאתר של ZAP למשל ואבדוק שם מחירים.
חושב שזה צעד נבון מצידי???
מה שכן, רציתי לשאול עוד שאלה ברשותך: איזה סוג של כבל צריכה לרכוש כדי לחבר את הפלאזמה וה-LCD לממיר של HOT???
אודה לתשובתך...
ממליץ לך בחום על פלזמה 42 סמסונג דגםq91 יש לי אותה כבר חודשיים ואני מאוד מרוצה ביחס תמורה לכסף היא הטובה ביותר אל תתפשרי על מחיר זול אלא רק דרך חנות שנותנת אחריות של היבואן למשך 3 שנים מלאות ראיתי גם כאלו זולים במאות בודדות של שקלים שנותנים שנה אחריות בלבד
גם לי בזמנו המליצו החברים באתר על המסך הזה ואני מאוד מרוצה ולכן גם אני מצטרף לממליצים
לגבי חנות אם תסעי כמה קילומטרים למרכז ( אזור ר"ג) מבטיח לך שתחסכי מאות שקלים
מניסיון......
אם אתה מוכן לתרום מהידע שלך אינפורמציה שתעזור לי, אשמח...
בעיקרון, תן בבקשה כבלים שיתאימו לחיבור של הפלאזמה של סמסונג q91 של 42 אינץ' בחיבור ל-HOT
וכמו-כן כבלי חיבור ל-HOT ממכשיר LCD של SHARP דגם WD1 של 32 אינץ'.
ברצוני לציין שתחובר גם מערכת ק"ב למכשיר הפלאזמה.
יואיל נא אדוני לתת מהידע שלו אינפורמציה לגבי הכבלים הנדונים.
1. כבל שיתאים לפלאזמה 42 אינץ' של סמסונג דגם Q91 שיתאים ל-HOT
2. כבל שיתאים למסך LCD של שארפ 32 אינץ' מדגם WD1 שיתאים ל-HOT
ברצוני לציין בפני כבודו שלמסך הפלאזמה תחובר מערכת ק"ב.
מקווה שלא עשיתי "מישמש"...