:!: מישהו חייב לעשות סדר בבלאגן EPG בHOT לתשומת לבכם :!:
אני בטוח שכבר שאלו והנושא הזה טחון אבל במדריכים אין משהו מתאים וכשחיפשתי בפרומים נזרקתי לpvr.co.il ששם לא הסתדרתי במיוחד עם האנגלית.
אני חדש בתחום והמטרה שלי היא PVR בהוט, הקלטת תוכניות לפי הזמנה, עצירת תוכניות, לוח שידורים.
אחרי שקראתי קצת הבנתי שהוט לא משחררת את הEPG אבל יש איזשהי דרך(?) לעומת זאת יס משחררת את הEPG ולכן הרבה יותר קל.
עוד דבר, הייתי רוצה לדעת איזו חומרה צריך בשביל זה לדוגמה אם יש איזשהו כ.טלויזיה מיוחד או שכל כ.טלויזיה יכול לעשות את העבודה
יש פה המון מושגים ונושאים בפורום על כל הדברים שמסביב...מדיה פורטל SAGETV / TVBOX / TV2DAY / VMC ועוד ועוד.... אבל לא מצאתי דבר אחד שנותן לך את הצעד הראשון בנושא החשוב הזה.
בתודה מראש
mosh_r3
אני חדש בתחום והמטרה שלי היא PVR בהוט, הקלטת תוכניות לפי הזמנה, עצירת תוכניות, לוח שידורים.
אחרי שקראתי קצת הבנתי שהוט לא משחררת את הEPG אבל יש איזשהי דרך(?) לעומת זאת יס משחררת את הEPG ולכן הרבה יותר קל.
עוד דבר, הייתי רוצה לדעת איזו חומרה צריך בשביל זה לדוגמה אם יש איזשהו כ.טלויזיה מיוחד או שכל כ.טלויזיה יכול לעשות את העבודה
יש פה המון מושגים ונושאים בפורום על כל הדברים שמסביב...מדיה פורטל SAGETV / TVBOX / TV2DAY / VMC ועוד ועוד.... אבל לא מצאתי דבר אחד שנותן לך את הצעד הראשון בנושא החשוב הזה.
בתודה מראש
mosh_r3
נערך לאחרונה על ידי mosh_r3 ב 04/11/2007 16:18, נערך 3 פעמים בסך הכל.
הנה הצעד הראשון 
megaepg יודעת למשוך epg גם עבור hot וגם עבור יס. מיד לאחר שתתקין אותה תקבל wizard נוח שיאפשר לך לבחור האם אתה רוצה epg של יס או הוט, לכמה ימים וכו'.
את הנתונים ש-megaepg מביאה אתה צריך לייבא לתוך תוכנת המדיה שלך, בין אם זה sage, מדיה פורטל, myth, vmc או כל תוכנה אחרת.
megaepg יודעת למשוך epg גם עבור hot וגם עבור יס. מיד לאחר שתתקין אותה תקבל wizard נוח שיאפשר לך לבחור האם אתה רוצה epg של יס או הוט, לכמה ימים וכו'.
את הנתונים ש-megaepg מביאה אתה צריך לייבא לתוך תוכנת המדיה שלך, בין אם זה sage, מדיה פורטל, myth, vmc או כל תוכנה אחרת.
You are never fully dressed without a smile
אוקיי, דבר ראשון אני יכול להשתמש במדיה סנטר של וינדוס?Shed כתב:הנה הצעד הראשון
את הנתונים ש-megaepg מביאה אתה צריך לייבא לתוך תוכנת המדיה שלך, בין אם זה sage, מדיה פורטל, myth, vmc או כל תוכנה אחרת....
דבר שני איך אני עושה את זה? "תהליך הייבוא"
mosh_r3 כתב:אני בטוח שכבר שאלו והנושא הזה טחון אבל במדריכים אין משהו מתאים וכשחיפשתי בפרומים נזרקתי לpvr.co.il ששם לא הסתדרתי במיוחד עם האנגלית.
בתודה מראש
mosh_r3...
את האמת, כשכתבתי את ההודעה הייתי בטוח שהתשובות שאני אקבל יהיו לינק לאיזה מדריך למתחילים או מאמר שמסביר צעד אחר צעד, אבל עכשיו אני קולט, אין דבר כזה!!!
- HananYariv
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אז קדימה
אז קדימה איש - אם הצלחת ואתה יודע איך - תן עזרה לקהילה פה ולאנשים שישאלו את זה אחריך ותעשה איזה מדריכון - 10 דקות ועזרת למלא אנשים 
הלוואי שהייתי מצליח.. ואם הייתי מצליח הייתי כותב מדריך בכיף.. כי זה באמת חסר! ובגלל זה פתחתי את הנושא הזה שמתייבש פה ללא מענה...
הורדתי megaEPG וTVxb ומלא קבצים של ישראל וכאלה דברים ולא הצלחתי להבין מה עושים עם זה ..
יש לי מע' הפעלה Windows XP MCE
הורדתי megaEPG וTVxb ומלא קבצים של ישראל וכאלה דברים ולא הצלחתי להבין מה עושים עם זה ..
יש לי מע' הפעלה Windows XP MCE
"..The more I get The more I want..."
- HananYariv
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לצערי גם אני עוד לא הצלחתי להבין איך עושים את זה והאמתי שעוד לא ממש התחלתי להתעסק בזה חזק - אבל באמת זה יעזור אם מישהו ירים את הכפפה ויעזור לחברה פה להבין איך עושים את זה בצורה ברורה
אני כרגע משתמש בMEDIA PORTAL - למרות שאני שוקל לחזור ל SAGETV כי היא נורא נוראאאא כבדה - ובשניהם לא הצלחתי להגדיר את זה - למרות שעושה רושם שאיכשהו מדיה פורטל יותר תומך בזה אבל עדיין לא הצלחתי
אני כרגע משתמש בMEDIA PORTAL - למרות שאני שוקל לחזור ל SAGETV כי היא נורא נוראאאא כבדה - ובשניהם לא הצלחתי להגדיר את זה - למרות שעושה רושם שאיכשהו מדיה פורטל יותר תומך בזה אבל עדיין לא הצלחתי
- kobyb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 763
- נתן תודות: 55 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
יש מדריך, לא ניסיתי אך נראה לי מספיק מקיף:
http://pvr.co.il/distribution/Docs/readme.html
http://pvr.co.il/distribution/Docs/readme.html
There is no spoon
תראה:digest כתב: איך ספציפית? שאל שאלות ספציפיות....
Shed כתב: מגוון אתרי אינטרנט שמפרסמים לוח שידורים, כמו ואללה או ynet....
מחפש מאיזה אתרים בדיוק megaepg שולף את ה-epg, מאיזה דפים, וכמובן שאם ידוע, אז גם ה-regexps.The-Q כתב:את זה אני יודע, ציפיתי לתשובה יותר ספציפית....
יש קצת בעיה עם האנגלית אבל אני מנסה.. חשבתי שיש פתרון בעבריתkobyb כתב:יש מדריך, לא ניסיתי אך נראה לי מספיק מקיף:
http://pvr.co.il/distribution/Docs/readme.html...
מחפש מאיזה אתרים בדיוק megaepg שולף את ה-epg, מאיזה דפים, וכמובן שאם ידוע, אז גם ה-regexps...
אתרים הם tv2day, walla, ynet, hot.net.ill והסרבר של מיקרוסופט.
regexps זה לא פשוט, העינין הרבה יותר מורכב מ-regexps