צריך המלצה לסנטר,סאב ואחוריים
-
holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
יש לי כרגע רסיבר אונקיו 640 מחובר לרמקולים אומגה אודיו 705 ואני רוצה עכשיו להשלים את המערכת ל5.1
התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 פלוס מינוס להכל, כמה אני צריך להשקיע בכל רמקול?
אני שומע הרבה מוסיקה במערכת (היא מחוברת למחשב HTPC) ואני רוצה סאב שישמע טוב גם במוסיקה.
רמקולים אחוריים אני לא חושב שצריך להשקיע הרבה כי חוץ מקצת אפקטים הם לא עושים יותר מדי (תתקנו אותי אם אני טועה)
השאלה היא בקשר לסנטר, כמה צריך באמת להשקיע באחד טוב? במוסיקה אני ישמע בסטריאו או 2.1 אז בעצם הסנטר הוא רק לסרטים. כמה חשובה ומורגשת העבודה של סנטר טוב ליד אחד פחות?
(אני לא מדבר על משהו מאוד איכותי ליד איזה משהו סיני של 200 שקל)
מה צריכה להיות החלוקת מחיר שלי לרמקולים שאני צריך?
והאם מישהו קצת מתמצה במחירים של אומגה אודיו? אם מישהו יודע כמה עולה הסאב של אומגה, הסנטר 5,7 והאנקור 705?
התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 פלוס מינוס להכל, כמה אני צריך להשקיע בכל רמקול?
אני שומע הרבה מוסיקה במערכת (היא מחוברת למחשב HTPC) ואני רוצה סאב שישמע טוב גם במוסיקה.
רמקולים אחוריים אני לא חושב שצריך להשקיע הרבה כי חוץ מקצת אפקטים הם לא עושים יותר מדי (תתקנו אותי אם אני טועה)
השאלה היא בקשר לסנטר, כמה צריך באמת להשקיע באחד טוב? במוסיקה אני ישמע בסטריאו או 2.1 אז בעצם הסנטר הוא רק לסרטים. כמה חשובה ומורגשת העבודה של סנטר טוב ליד אחד פחות?
(אני לא מדבר על משהו מאוד איכותי ליד איזה משהו סיני של 200 שקל)
מה צריכה להיות החלוקת מחיר שלי לרמקולים שאני צריך?
והאם מישהו קצת מתמצה במחירים של אומגה אודיו? אם מישהו יודע כמה עולה הסאב של אומגה, הסנטר 5,7 והאנקור 705?
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אתחיל בזה שאין לי מושג כמה עולים הרמקולים של אומגה אודיו , אבל , רצוי מאוד שהסנטר יהיה של אותה החברה של הקדמיים ואפילו רצוי מאותה הסדרה , כדי שלא ייווצר שינוי צליל בין הצדדים .
אחוריים באמת לא עובדים קשה ולכן לא צריך להיתפרע יותר מידי איתם.
לגבי סאב , רצוי להשקיע קצת ולכן אם אתה רוצה כרגע להשלים לסט של 5.1 רמקולים , לפי דעתי וותר כרגע על הסאב (מה גם שקשה מאוד לתאם סאב לסטריאו ) או על האחוריים ותשקיע או הסנטר וסאב או בסנטר ואחוריים ולאחר שתאסוף קצת כסף תקנה את הרמקול החסר .
אחוריים באמת לא עובדים קשה ולכן לא צריך להיתפרע יותר מידי איתם.
לגבי סאב , רצוי להשקיע קצת ולכן אם אתה רוצה כרגע להשלים לסט של 5.1 רמקולים , לפי דעתי וותר כרגע על הסאב (מה גם שקשה מאוד לתאם סאב לסטריאו ) או על האחוריים ותשקיע או הסנטר וסאב או בסנטר ואחוריים ולאחר שתאסוף קצת כסף תקנה את הרמקול החסר .
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אחוריים אין ממש סיבה לשמוע. אם הם מתאימים לסדרה (גם מבחינה ויזואלית!) אפשר בהחלט לקחת של האומגה ההם, ולהתחיל לחפש סאב.
Silence speaks louder than words