עזרה ועצה דרושים : רסיבר ימהה RXV630 התפגר
-
ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
שלום.
לאחר כ4.5 שנות שירות, הרסיבר החליט להחזיר את נשמתו לבורא. למרות שהרסיבר הוא לא מהאיכותיים ביותר, הוא שירת אותי נאמנה , פרט למספר חסרונות קלים אשר התגלו ככל שרשימת הציוד שלי גדלה.
מדי פעם, במשך תקופה לא קצרה, הרסיבר היה מכבה את עצמו מייד בהדלקה, ובהדלקה הבאה טוען Check SP Wires. מאחר ובדקתי את כל החוטים מספר פעמים, ולאחרונה אף החלפתי את כל החיווט עקב מעבר בתעלות חדשות, זנחתי את הטיפול בבעיה, שנראתה כמשהו זניח שאפשר לחיות עמו.
לצערי, הרסיבר חשב אחרת. היום, התאכזב בני קשות כאשר אשתי ניסתה לשים לו את סרט המופת הזחל הרעב, ולהפתעתה הרסיבר כבה והודיע את ההודעה הסוררת. נסיונות הדלקה נוספים כשלו עם ההודעה הזו, עד שלפתע, גם הודעה זו הפסיקה להגיע. הרסיבר נדלק, נשמע קליק, ואז הוא נכבה, בלי אפילו להודיע שום הודעה. ניתקתי מהרסיבר את כל הכבלים השונים, ועדיין לא נדלק. יהי זכרו ברוך.
שאלתי היא - האם מישהו נתקל בתופעה דומה ברסיבר מסוג כזה ? האם דורש תיקון טכנאי ? האם איפוס מחוץ לחשמל למשך מספר שעות יכול לפתור את הבעיה ? מה חומרת הבעיה ? מה יכולה להיות הבעיה ? אני מתנצל על עומס השאלות, אבל הרסיבר הזה הוא חלק מרכזי בחווית הצפיה של בני בסרטי המופת שלו.
תודה וערב טוב
חן.
לאחר כ4.5 שנות שירות, הרסיבר החליט להחזיר את נשמתו לבורא. למרות שהרסיבר הוא לא מהאיכותיים ביותר, הוא שירת אותי נאמנה , פרט למספר חסרונות קלים אשר התגלו ככל שרשימת הציוד שלי גדלה.
מדי פעם, במשך תקופה לא קצרה, הרסיבר היה מכבה את עצמו מייד בהדלקה, ובהדלקה הבאה טוען Check SP Wires. מאחר ובדקתי את כל החוטים מספר פעמים, ולאחרונה אף החלפתי את כל החיווט עקב מעבר בתעלות חדשות, זנחתי את הטיפול בבעיה, שנראתה כמשהו זניח שאפשר לחיות עמו.
לצערי, הרסיבר חשב אחרת. היום, התאכזב בני קשות כאשר אשתי ניסתה לשים לו את סרט המופת הזחל הרעב, ולהפתעתה הרסיבר כבה והודיע את ההודעה הסוררת. נסיונות הדלקה נוספים כשלו עם ההודעה הזו, עד שלפתע, גם הודעה זו הפסיקה להגיע. הרסיבר נדלק, נשמע קליק, ואז הוא נכבה, בלי אפילו להודיע שום הודעה. ניתקתי מהרסיבר את כל הכבלים השונים, ועדיין לא נדלק. יהי זכרו ברוך.
שאלתי היא - האם מישהו נתקל בתופעה דומה ברסיבר מסוג כזה ? האם דורש תיקון טכנאי ? האם איפוס מחוץ לחשמל למשך מספר שעות יכול לפתור את הבעיה ? מה חומרת הבעיה ? מה יכולה להיות הבעיה ? אני מתנצל על עומס השאלות, אבל הרסיבר הזה הוא חלק מרכזי בחווית הצפיה של בני בסרטי המופת שלו.
תודה וערב טוב
חן.
-
ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

לצערי לא. חשבתי שזה יסתדר כמו שזה הסתדר בעבר. איפה מומלץ לתקן רסיבר ימהה ? האם אצל היבואן הרשמי או מישהו אחר ?giladye כתב:סתם שאלה, אך לפני שהרסיבר שבק חיים, ניסת להפעילו כאשר אף רמקול לא מחובר?
בכל מקרה ע"פ התיאור שלך, מומלץ ביקור אצל טכנאי ....
תודה.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7401
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
לא לא לא ,אני גם נתתי את הימהה שהיה לי ה620 בזמנו גם הוא עשה לי בעיה דומה אם אני זוכר לא שמעו מהרמקולים אפילו שהוא נדלק , נתתי לתיקון פה בעיר למעבדה אבל הוא הסתבך איתו כי הוא גם לא התעסק עם ימהה , בסוף נתתי אותו לתיקון בחברה עצמה sg בתל אביב , אבל אחר כך מכרתי אותו ואני יודע שהוא עובד עד היום .
-
ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

אז אתה ממליץ לתת ל SG לתקן אותו ? דיברתי איתם ואני אגיע למעבדה שלהם מחר למסור את הרסיבר לתיקון.עופרפולק כתב:לא לא לא ,אני גם נתתי את הימהה שהיה לי ה620 בזמנו גם הוא עשה לי בעיה דומה אם אני זוכר לא שמעו מהרמקולים אפילו שהוא נדלק , נתתי לתיקון פה בעיר למעבדה אבל הוא הסתבך איתו כי הוא גם לא התעסק עם ימהה , בסוף נתתי אותו לתיקון בחברה עצמה sg בתל אביב , אבל אחר כך מכרתי אותו ואני יודע שהוא עובד עד היום ....