רמקולים wharfedale
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ron11,
שמתי לב שרשמת 5 רמקולים (כלומר ללא סאב).
כרגע אני בעיצומה שלי קנייה שלה הקדימו אין סוף בירורים לגבי מחיר, אחריות ומה לא בכל הקשור לוורפדייל דייאמונד. היה כאן מישהו שקנה מגבר של ימהה (450) וסט של 5 של דיימונד מהיי-פיי מערכות. כמו כן הוא ציין מחיר, שלדעתי הוא די אטרקטיבי. הייתי חייב לבדוק. ובכן, לא דובים ולא סולר, מקסימום חולר...
המוכר שם דיבר אליי כאילו חשב שנולדתי אתמול ואני מצטט "ואללה אתה נחמד ואני מזה מת למכור לך את הרמקולים האלה (דיימונד 9.5), בשבילך ורק בשבילך אני אתן לך מחיר אבל זה לקחת עכשיו!". אני ממש לא צוחק אתכם, כך הוא דיבר בדיוק, וחוץ מלגחך בנימוס ולעזוב את החנות לא נותר לי דבר לעשות. המחיר שהוא דרש הוא 2100 ש"ח לזוג 9.5 (רצפתיים). חבל שאני לא זוכר את שמו של המוכר. עוד בעיה קשה מאוד!!! באמינות בחנות זו היא כששאלתי היכן הם מיוצרים. דרך אגב פתחתי שרשור רציני מאוד בנושא זה כאן בפורום. המוכר טען בתוקף שהם מיוצרים באנגליה למרות ששאלתי אותו כמה פעמים כדי לוודא (ויותר כדי שיחזור בו...) הוא הוסיף לדבוק בשלו. ובכן, שלחתי אימייל לחברה באנגליה ומשרות לקוחות נמסר לי חד משמעית, סדרת 9.5 מיוצרים בסין!! היבואן הרשמי בארץ הוא ס.ג. אלקטרוניקה.
הקיצר, אני קניתי מקרייזי אדי (דרך אגב באדר סוכנויות המחיר די דומה), אציין מראש, הרמקולים באחריות של 5 חמש שנים מטעם ס.ג. אלקטרוניקה.
ולהלן המחירים כולל מע"מ:
קדמיים:
9.5 קדמיים 1680 ש"ח
היקפיים:
9.1: 850 ש"ח
SR: 800 ש"ח
סנטרים:
CC - 700
CS - 750
CM - 800
לסאב עדיין לא הגעתי....
לקבלת פרטים על הרמקולים כנס ל:
http://www.wharfedale.co.uk/range.php?range_id=3
בהצלחה, אופיר
כרגע אני בעיצומה שלי קנייה שלה הקדימו אין סוף בירורים לגבי מחיר, אחריות ומה לא בכל הקשור לוורפדייל דייאמונד. היה כאן מישהו שקנה מגבר של ימהה (450) וסט של 5 של דיימונד מהיי-פיי מערכות. כמו כן הוא ציין מחיר, שלדעתי הוא די אטרקטיבי. הייתי חייב לבדוק. ובכן, לא דובים ולא סולר, מקסימום חולר...
המוכר שם דיבר אליי כאילו חשב שנולדתי אתמול ואני מצטט "ואללה אתה נחמד ואני מזה מת למכור לך את הרמקולים האלה (דיימונד 9.5), בשבילך ורק בשבילך אני אתן לך מחיר אבל זה לקחת עכשיו!". אני ממש לא צוחק אתכם, כך הוא דיבר בדיוק, וחוץ מלגחך בנימוס ולעזוב את החנות לא נותר לי דבר לעשות. המחיר שהוא דרש הוא 2100 ש"ח לזוג 9.5 (רצפתיים). חבל שאני לא זוכר את שמו של המוכר. עוד בעיה קשה מאוד!!! באמינות בחנות זו היא כששאלתי היכן הם מיוצרים. דרך אגב פתחתי שרשור רציני מאוד בנושא זה כאן בפורום. המוכר טען בתוקף שהם מיוצרים באנגליה למרות ששאלתי אותו כמה פעמים כדי לוודא (ויותר כדי שיחזור בו...) הוא הוסיף לדבוק בשלו. ובכן, שלחתי אימייל לחברה באנגליה ומשרות לקוחות נמסר לי חד משמעית, סדרת 9.5 מיוצרים בסין!! היבואן הרשמי בארץ הוא ס.ג. אלקטרוניקה.
הקיצר, אני קניתי מקרייזי אדי (דרך אגב באדר סוכנויות המחיר די דומה), אציין מראש, הרמקולים באחריות של 5 חמש שנים מטעם ס.ג. אלקטרוניקה.
ולהלן המחירים כולל מע"מ:
קדמיים:
9.5 קדמיים 1680 ש"ח
היקפיים:
סנטרים:
CC - 700
CS - 750
CM - 800
לסאב עדיין לא הגעתי....
לקבלת פרטים על הרמקולים כנס ל:
http://www.wharfedale.co.uk/range.php?range_id=3
בהצלחה, אופיר
Yamaha RX-V450
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
יכול להיות שאתה מדבר על מאמר של suntaxix3 שקנה את הסט ב-3200 ש''ח ?ofirrjd כתב:ron11,
כרגע אני בעיצומה שלי קנייה שלה הקדימו אין סוף בירורים לגבי מחיר, אחריות ומה לא בכל הקשור לוורפדייל דייאמונד. היה כאן מישהו שקנה מגבר של ימהה (450) וסט של 5 של דיימונד מהיי-פיי מערכות. כמו כן הוא ציין מחיר, שלדעתי הוא די אטרקטיבי...
תגיד, אולי אתה יודע גם מה המחיר של מדפיים 9.2 ?הקיצר, אני קניתי מקרייזי אדי (דרך אגב באדר סוכנויות המחיר די דומה), אציין מראש, הרמקולים באחריות של 5 חמש שנים מטעם ס.ג. אלקטרוניקה.
ולהלן המחירים כולל מע"מ:
קדמיים:
9.5 קדמיים 1680 ש"ח
היקפיים:
סנטרים:
CC - 700
CS - 750
CM - 800...
איזה רסיבר יש לך או אם איזה רסיבר שמעתה את הרמקולים?
איפה הכי טוב לשמוע את הסט? אני מתכוון לבדוק שילובים שונים של הרמקולים מהסדרה וגם עם הרסיברים שונים
ledrif
בקשר ל suntaxix, לא זוכר אם זה היה השרשור שלו. אך אם זה הוא, זכור לי שהוא קיבל הכל בעסקת חבילה עם YAMAHA 450. בהנחה שהמגבר הזה נמכר סביב 2000 ש"ח בס.ג., תוכל להסיק את מחיר הסט שלו. קח בחשבון שהסנטר ש suntaxix קנה זה CS, וש CM עולה אצל אדי 50 ש"ח יותר ונותן תמורה רצינית מאוד ל 50 ש"ח האלו (קרא בעלון של Wharfedale על ההבדלים ביניהם). כמו כן suntaxix קנה את ה SR כהיקפיים שההבדל בינם ל 9.1 הוא 50 ש"ח ושוב, כסף קטן, הבדל שמיים וארץ. ה 9.1 יכולים לשמש גם כמדפיים קידמיים בחדר קטן.
לא יודע את המחיר של 9.2, תוכל להתקשר לאדי ולקבל הצעת מחיר.
יש לי רסיבר YAMAHA RX-V450 איתו אני שומע את ה 9.5 שבינתיים יש לי. בקרוב,ב"ה, אשלים את הסט.
אוכל לומר לך כך, אצל ס.ג. אני מניח שתוכל לשמוע את כל הסט עם מגברים שונים של YAMAHA. בקשר למגברים אחרים, אני באמת לא יודע. מה שכן, באתר של ס.ג. רשומים כל המפיצים המורשים. בדוק איזה הכי קרוב אליך ואם יש לו את הרמקולים בתצוגה (לאדר סוכנויות למשל, אין את הסט בתצוגה, אני חושב שאין להם תצוגה בכלל...).
בהצלחה, אופיר
בקשר ל suntaxix, לא זוכר אם זה היה השרשור שלו. אך אם זה הוא, זכור לי שהוא קיבל הכל בעסקת חבילה עם YAMAHA 450. בהנחה שהמגבר הזה נמכר סביב 2000 ש"ח בס.ג., תוכל להסיק את מחיר הסט שלו. קח בחשבון שהסנטר ש suntaxix קנה זה CS, וש CM עולה אצל אדי 50 ש"ח יותר ונותן תמורה רצינית מאוד ל 50 ש"ח האלו (קרא בעלון של Wharfedale על ההבדלים ביניהם). כמו כן suntaxix קנה את ה SR כהיקפיים שההבדל בינם ל 9.1 הוא 50 ש"ח ושוב, כסף קטן, הבדל שמיים וארץ. ה 9.1 יכולים לשמש גם כמדפיים קידמיים בחדר קטן.
יש לי רסיבר YAMAHA RX-V450 איתו אני שומע את ה 9.5 שבינתיים יש לי. בקרוב,ב"ה, אשלים את הסט.
אוכל לומר לך כך, אצל ס.ג. אני מניח שתוכל לשמוע את כל הסט עם מגברים שונים של YAMAHA. בקשר למגברים אחרים, אני באמת לא יודע. מה שכן, באתר של ס.ג. רשומים כל המפיצים המורשים. בדוק איזה הכי קרוב אליך ואם יש לו את הרמקולים בתצוגה (לאדר סוכנויות למשל, אין את הסט בתצוגה, אני חושב שאין להם תצוגה בכלל...).
בהצלחה, אופיר
Yamaha RX-V450
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
תודה על התשובה המהירה !
רק אתמול היה לי ויכוח אם אישתי, שהראתי לה מה זה רמקול סנטר, היא אמרה: "אתה רוצה לשים גם את הקופסה הזאת על הטלוויזיה
, תשכח מזה
"
ומאז אני
:crying:
ועוד שאלה: הבנתי ממך שניתן לשמוע את הרמקולים אצל היבואן SG?
רק אתמול היה לי ויכוח אם אישתי, שהראתי לה מה זה רמקול סנטר, היא אמרה: "אתה רוצה לשים גם את הקופסה הזאת על הטלוויזיה
ומאז אני
ועוד שאלה: הבנתי ממך שניתן לשמוע את הרמקולים אצל היבואן SG?
נערך לאחרונה על ידי ledirf ב 25/09/2005 17:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אימאג'ינג זה היכולת של המערכת למקם כל כלי בדיוק במרחב שבין הרמקולים בו הוא היה בזמן ההקלטה בצורה חדה וברורה.
בעיקר זה מתייחס ליכולת לשים את הזמר לדוגמא, בול באמצע.
הרעיון של המערכת היא ל"שחזר" את ההופעה/סטודיו כלומר, הרמקולים צריכים "להיעלם" והסאונד צריך להישמע לך כאילו הוא מגיע מהמרחב שבין הרמקולים (ואף יותר לפעמים), כלומר, מהיכן שהזמר והנגנים עמדו בעת ההקלטה.
בעיקר זה מתייחס ליכולת לשים את הזמר לדוגמא, בול באמצע.
הרעיון של המערכת היא ל"שחזר" את ההופעה/סטודיו כלומר, הרמקולים צריכים "להיעלם" והסאונד צריך להישמע לך כאילו הוא מגיע מהמרחב שבין הרמקולים (ואף יותר לפעמים), כלומר, מהיכן שהזמר והנגנים עמדו בעת ההקלטה.
-
ron11
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
חברים תודה על כל העצות!
כיף לראות התגייסות למען המטרה הנעלה - קניית הסט שאתה נעול עליו במחיר האקטרטיבי ביותר....
ולעיינינו:
אופיר, על איזה סט היקפיים + סנטר הלכת עם ה9.5?
האם אתה בענייני סקר שוק גם לגבי הסאב? (אם כן אני אשמח להתגלח על הניסיון שלך...)
האם בקרייזי אדי אין רסיברים אחרים (למשל דנון?) אני הייתי רוצה לשמוע את הסט עם הרסיבר שיהיה לי....
כיף לראות התגייסות למען המטרה הנעלה - קניית הסט שאתה נעול עליו במחיר האקטרטיבי ביותר....
ולעיינינו:
האם בקרייזי אדי אין רסיברים אחרים (למשל דנון?) אני הייתי רוצה לשמוע את הסט עם הרסיבר שיהיה לי....
לפני שעתיים נפגשתי עם אדי, בחנות שלו בכפר סבא, העלנו זכרונות על יוסי מלכית. אדי הוא איש מכירות חביב והגון, המחירים אצלו נמוכים (יחסית). אנקדותה משעשעת. לפני שלוש שנים קפצתי לחנות שלו ומצאתי אותה סגורה עם דלת לא נעולה. צלצלתי אליו וחיכתי ליד החנות עד שיגיע.ofirrjd כתב:ledrif
בהצלחה, אופיר...
תומר
היי רון,ron11 כתב:חברים תודה על כל העצות!
ולעיינינו:
האם בקרייזי אדי אין רסיברים אחרים (למשל דנון?) אני הייתי רוצה לשמוע את הסט עם הרסיבר שיהיה לי.......
לגבי הסנטר אני ממליץ על ה CM מסדרה דיימונד 9, יחס משקל/מחיר יותר גבוה
לגבי הרסיברים, למה שלא תתקשר ותשאל אותו, אדי בחור די חביב, אני מניח שהוא ישמח לענות על כל שאלה בעיניין. רק זכור, אין לו את הסט בחנות, הוא צריך להזמין אותו. אני בטוח שתוכל, אם תרצה, ללכת עם הרסיבר ל ס.ג. ולשמוע את הרמקולים שם.
בהצלחה, אופיר
Yamaha RX-V450
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables