בעיה עם GB-PVR
שלום,
אני אמור לקבל בימים הקרובים Hauppauge WinTV-PVR-150MCE. אני מחפש תוכנה, עם אפשר חינמית, עם תכונות מאד ספציפיות. אני לא מתכוון להשתמש ב- EPG, אלא רק להקליט ישירות מהמקס תוכניות שכבר הוקלטו. לפיכך אני צריך שהתוכנה תתמוך בתכונות הבאות:
1) הקלטה לפי תזמון ולא לפי EPG. זאת אומרת שאני אגדיר לתוכנה להקליט מעכשיו, למשך X דקות.
2) יכולת יצירת DVD.
אני מבין שהתוכנות החינמיות שתומכות בכרטיס הן SageTV ו- GP-PVR. למי מהן יש את התכונות הדרושות?
תודה,
עדי
אני אמור לקבל בימים הקרובים Hauppauge WinTV-PVR-150MCE. אני מחפש תוכנה, עם אפשר חינמית, עם תכונות מאד ספציפיות. אני לא מתכוון להשתמש ב- EPG, אלא רק להקליט ישירות מהמקס תוכניות שכבר הוקלטו. לפיכך אני צריך שהתוכנה תתמוך בתכונות הבאות:
1) הקלטה לפי תזמון ולא לפי EPG. זאת אומרת שאני אגדיר לתוכנה להקליט מעכשיו, למשך X דקות.
2) יכולת יצירת DVD.
אני מבין שהתוכנות החינמיות שתומכות בכרטיס הן SageTV ו- GP-PVR. למי מהן יש את התכונות הדרושות?
תודה,
עדי
נערך לאחרונה על ידי adsagi ב 24/09/2005 1:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
שלום לך,
קודם כל, sagetv היא לא חינמית לצערי הרב....
היא יכולה להקליט לפי תזמון אך בשלב זה עוד לא ליצור DVD.
לפי דעתי כדאי לך ללכת על gb-pvr כי היא באמת חינמית ונראה לי שאפשר גם ליצור שם dvd ולתזמן הקלטות.
מקווה שעזרתי,
orky7
קודם כל, sagetv היא לא חינמית לצערי הרב....
היא יכולה להקליט לפי תזמון אך בשלב זה עוד לא ליצור DVD.
לפי דעתי כדאי לך ללכת על gb-pvr כי היא באמת חינמית ונראה לי שאפשר גם ליצור שם dvd ולתזמן הקלטות.
מקווה שעזרתי,
orky7
אני ממחזר את הנושא המקורי. בחרתי ב- GB-PVR. חיברתי את הממיר לכרטיס באמצעות כבל S-Video. הגדרתי את התמונה כ- PAL-B באמצעות Hauppauge_tweaker.exe.
הבעיה: התמונה ממש לא נקייה. יש פסים אלכסוניים שרצים לאורך המסך. רעיונות?
תודה,
עדי
הבעיה: התמונה ממש לא נקייה. יש פסים אלכסוניים שרצים לאורך המסך. רעיונות?
תודה,
עדי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: