שלום לכולם,
העברתי את המחשב היחסית ישן שלי לסלון.
טלוויזיה LCD של TOSHIBA דגם 37WL55, כרטיס מסך של ATI עם יציאת DVI ויציאת RGB.
כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה בחיבור RGB בעת עלית המחשב אני רואה תמונה, אך לפעמים המסך פתאום מתחיל להבהב בטרוף עד עלית WINDOWS. הבעיה היא שהמסך מהבהב בהתחלה אם אני מנסה להכנס BIOS. נראה לי שהוא פשוט לא מצליח להתאפס על החיבור...
כשאני מחבר את הטלוויזיה בכבל DVI ל - HDMI אני לא רואה כלום עד שה WINDOWS עולה לחלוטין, וגם שם אני רואה תמונה קטנה מאוד.
בקיצור, מה אני עושה לא נכון? אני כולה רוצה לפרמט את הבחור ולהתקין מחדש XP, בשביל זה אני צריך BIOS ואני לא רואה כלום ב BIOS.
יש לצין שהכרטיס היה מחובר ל 2 מסכי LCD של מחשב אצלי בחדר ועבד מצויין שנתיים.
תודה!
חיבור מחשב לטלוויזה - אחרי כל מה שקראתי עדיין לא מצליח
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כנראה שלא קראת מספיק.
ההבהובים, החשכות והקטנות נובעות מכך שאתה מנסה לשדר מהמחשב רזולוציה שהמסך שלך לא מסוגל לקבל.
עיון קצר בספר ההפעלה של המסך יתן לך את המידע הנחוץ לגבי הרזולוציות המקובלות על המסך שלך עבור כל כניסה שלו.
מכאן עליך לחבר את המחשב שלך תחילה למסך מחשב רגיל (לא למסך הטלוויזיה), להמתין שמערכת ההפעלה תעלה, ולשות את הרזולוציה בהתאם למה שהמסך טלוויזיה מוכן לקבל. אני הייתי בוחר ב 1280x720 בתור התחלה.
נתק את המחשב ממסך המחשב, חבר אותו למסך הטלוויזיה ואם יש לך שאלות המשך תגלה שהן כבר נענו כאן בעבר פעמים רבות.
בהצלחה
ההבהובים, החשכות והקטנות נובעות מכך שאתה מנסה לשדר מהמחשב רזולוציה שהמסך שלך לא מסוגל לקבל.
עיון קצר בספר ההפעלה של המסך יתן לך את המידע הנחוץ לגבי הרזולוציות המקובלות על המסך שלך עבור כל כניסה שלו.
מכאן עליך לחבר את המחשב שלך תחילה למסך מחשב רגיל (לא למסך הטלוויזיה), להמתין שמערכת ההפעלה תעלה, ולשות את הרזולוציה בהתאם למה שהמסך טלוויזיה מוכן לקבל. אני הייתי בוחר ב 1280x720 בתור התחלה.
נתק את המחשב ממסך המחשב, חבר אותו למסך הטלוויזיה ואם יש לך שאלות המשך תגלה שהן כבר נענו כאן בעבר פעמים רבות.
בהצלחה
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.