איפה קונים IR-Blaster?
לאחר שעות רבות של חיפושים באינטרנט, לא מצאתי ולו מקום אחד בארץ אשר מוכר IR-Blaster כלשהו. (סריאלי או USB)
אם אתם יודעים איפה ניתן לקנות כזה ומה מחירו, אשמח לדעת.
אני יודע על קיומו של הUSB-UIRT בwww.usbuirt.com
וכן, אני גם יודע על קיומן של Actisys IR-200 או MyBlaster בwww.mytvstore.com
כל הנ"ל מגיעים למחירים שבין 70$-80$ כאשר מוסיפים את עלות המשלוח והטיפול, בהחלט לא סביר שמישהו ישלם כמה מאות שקלים על רכיב כזה פשוט.
אני יודע שניתן לקבל אותו כאשר קונים שלט של מיקרוסופט או כרטיס טלויזיה מתקדם כלשהו, אך גם בזאת אינני מעוניין מכיוון שיש לי גם כרטיס ומן הסתם גם שלט.
אין לי את הידע והאמצעים להכנת כזה רכיב בעצמי ואני גם מעדיף שלא. (מעדיף מוצר מקצועי)
אני בסה"כ מעוניין לקנות אותו לבדו, במחיר הוגן.
אודה לעזרתכם.
ליאור.
אם אתם יודעים איפה ניתן לקנות כזה ומה מחירו, אשמח לדעת.
אני יודע על קיומו של הUSB-UIRT בwww.usbuirt.com
וכן, אני גם יודע על קיומן של Actisys IR-200 או MyBlaster בwww.mytvstore.com
כל הנ"ל מגיעים למחירים שבין 70$-80$ כאשר מוסיפים את עלות המשלוח והטיפול, בהחלט לא סביר שמישהו ישלם כמה מאות שקלים על רכיב כזה פשוט.
אני יודע שניתן לקבל אותו כאשר קונים שלט של מיקרוסופט או כרטיס טלויזיה מתקדם כלשהו, אך גם בזאת אינני מעוניין מכיוון שיש לי גם כרטיס ומן הסתם גם שלט.
אין לי את הידע והאמצעים להכנת כזה רכיב בעצמי ואני גם מעדיף שלא. (מעדיף מוצר מקצועי)
אני בסה"כ מעוניין לקנות אותו לבדו, במחיר הוגן.
אודה לעזרתכם.
ליאור.
- GoodGuys
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 13 פעמים
כן - אין ממש מה לעשות בעניין. אף אחד לא מוכר אותם בארץ, מלבד אפשרות אחת: השלט של MCE כולל גם BLASTER. תחפש ותוכל למצוא התיחסות לאתר comp-il.co.il עם ליניק מדוייק למוצר... אבל זה כולל שלט ועינית וגם עולה קרוב ל-300 ש"ח.
GGF
GGF
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
כן נסה את: http://www.smarthome.com/8171S.HTML
וחפש שם STICK-ON IR EMITTERS תמצא עוד.
וחפש שם STICK-ON IR EMITTERS תמצא עוד.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
תודה... אבל...
1. זה עולה 9$, אבל יש תוספת של משלוח קטנטנה בסך 47.75$(!) אז מגיעים ל56$ שזה בסביבות ה250 ש"ח...
2. יש לזה יציאה של אוזניות (בננה רגילה) מה עושים עם זה? (אני מניח שאם אחבר ליציאת האודיו זה לא כ"כ יעזור - לא מכיר תוכנות שיודעות לשדר תדרי שלט ביציאת האודיו...)
נראה כי אין מוצא מלבד קניית השלט של מיקרוסופט אשר מגיע עם 2 IR Blasters...
1. זה עולה 9$, אבל יש תוספת של משלוח קטנטנה בסך 47.75$(!) אז מגיעים ל56$ שזה בסביבות ה250 ש"ח...
2. יש לזה יציאה של אוזניות (בננה רגילה) מה עושים עם זה? (אני מניח שאם אחבר ליציאת האודיו זה לא כ"כ יעזור - לא מכיר תוכנות שיודעות לשדר תדרי שלט ביציאת האודיו...)
נראה כי אין מוצא מלבד קניית השלט של מיקרוסופט אשר מגיע עם 2 IR Blasters...
- gadgetfreak
- עוסק בתחום

- תגובות: 67
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מוכן למכור למי שמעונין USB-UIRT וגם stick-on IR emitters.
פרטים להתקשרות באתר http://www.loginn.biz
- יורם
פרטים להתקשרות באתר http://www.loginn.biz
- יורם
"לוג-אין" מערכות בית חכם וחדרי ישיבות חכמים