חנויות מומלצות בת"א או בב"ש
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
בגוש דן:
העולם הדיגיטלי - רמת השרון
סאונד ויזון- בורסה ר"ג
תנסה את הלינק:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... link&cid=2
העולם הדיגיטלי - רמת השרון
סאונד ויזון- בורסה ר"ג
תנסה את הלינק:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... link&cid=2
שמוליק ו.
מחסני חשמל *** של שירות ולא מבינים כלום.
אתה רוצה משהו קצת יותר איכותי מול אולמי הינומה בבאר שבע
http://www.cinemaaudio.co.il/
אתה רוצה משהו קצת יותר איכותי מול אולמי הינומה בבאר שבע
http://www.cinemaaudio.co.il/
efif7', אחרי קצת עיון והמלצות כאן בפורום אני מתענין בדגמי שארפ למיניהם
WD1E או RA1E (אם איכות הצפייה תהיה שווה את ההפרש במחיר).
בגלל זה אני רוצה לראות בעצמי את איכות השידור של YES.
בעיקרון, צפיה של מחשב \ DVD יראה טוב ברוב אם לא בכל המסכים, לכן זה לא פקטור מבחינתי.
mamtin, תודה על ההמלצה, אני אבדוק את המקום (ואולי גם את מחסני החשמל...).
WD1E או RA1E (אם איכות הצפייה תהיה שווה את ההפרש במחיר).
בגלל זה אני רוצה לראות בעצמי את איכות השידור של YES.
בעיקרון, צפיה של מחשב \ DVD יראה טוב ברוב אם לא בכל המסכים, לכן זה לא פקטור מבחינתי.
mamtin, תודה על ההמלצה, אני אבדוק את המקום (ואולי גם את מחסני החשמל...).
במחסני חשמל אין כלום אל תלך לשם חבל על הזמן שלך
אני קניתי אתמול בביג בוקס יש להם מבחר של מסכים אני ממליץ שתלך לשם...
בכל אופן אל תקנה בחנויות קטנות לך תידע מתי הם יפשטו רגל ואז לך חפש אותם
עדיף לשלם קצת יותר אני שילמתי עוד 200 ש"ח בביג בוקס למרות הצעה יותר זולה בחנות "קטנה"
מקווה שעזרתי
אני קניתי אתמול בביג בוקס יש להם מבחר של מסכים אני ממליץ שתלך לשם...
בכל אופן אל תקנה בחנויות קטנות לך תידע מתי הם יפשטו רגל ואז לך חפש אותם
עדיף לשלם קצת יותר אני שילמתי עוד 200 ש"ח בביג בוקס למרות הצעה יותר זולה בחנות "קטנה"
מקווה שעזרתי
"זה לא כמה שאתה יודע, זה כמה הם חושבים שאתה יודע"
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
לא הבנתי את ההמלצה להתרחק מחנויות קטנות, שלא לומר קשקוש בלבוש.
אם תשאל את ותיקי הפורום תגלה מעט מאוד חברים אשר בצעו את הרכישה שלהם ברשתות הגדולות.
ביג בוקס אינם מומחים לקולנוע ביתי אלא חנות גדולה למוצרי חשמל,כאשר המוכר בקיר הפלאזמות מכר אתמול מקררים והיום מוכר מסכים דקים.
המלצה חמה שלי, כנס לאחת החנויות הפרטיות המומלצות באתר ותגלה מקצועיות וידע שאין סיכוי שתשמע ברשתות הגדולות (בטוח לא תשמע - "אל סי די זה הדור הבא ופלזמות כבר היסטוריה ובכלל בורח להם הגז").
אני אישית רכשתי ב'עולם הדיגיטלי' ושדרוג החיבורים שסופקו בהתקנה הקפיץ לי בכמה רמות את איכות הצפייה לעומת מה שהייתי מקבל במידה והייתי רוכש ברשתות הגדולות, ופה באה לידי ביטוי המקצועיות של החנויות הקטנות המתעסקות באלקטרוניקה בידורית נטו.
ואפילו לא התייחסתי למחיר שאינו נופל בחנויות הקטנות מהרשתות.
אם תשאל את ותיקי הפורום תגלה מעט מאוד חברים אשר בצעו את הרכישה שלהם ברשתות הגדולות.
ביג בוקס אינם מומחים לקולנוע ביתי אלא חנות גדולה למוצרי חשמל,כאשר המוכר בקיר הפלאזמות מכר אתמול מקררים והיום מוכר מסכים דקים.
המלצה חמה שלי, כנס לאחת החנויות הפרטיות המומלצות באתר ותגלה מקצועיות וידע שאין סיכוי שתשמע ברשתות הגדולות (בטוח לא תשמע - "אל סי די זה הדור הבא ופלזמות כבר היסטוריה ובכלל בורח להם הגז").
אני אישית רכשתי ב'עולם הדיגיטלי' ושדרוג החיבורים שסופקו בהתקנה הקפיץ לי בכמה רמות את איכות הצפייה לעומת מה שהייתי מקבל במידה והייתי רוכש ברשתות הגדולות, ופה באה לידי ביטוי המקצועיות של החנויות הקטנות המתעסקות באלקטרוניקה בידורית נטו.
ואפילו לא התייחסתי למחיר שאינו נופל בחנויות הקטנות מהרשתות.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
אפשר לקבל ידע בחנויות קטנות אבל לא לרכוש מהם!!!avioren כתב:לא הבנתי את ההמלצה להתרחק מחנויות קטנות, שלא לומר קשקוש בלבוש.
ואפילו לא התייחסתי למחיר שאינו נופל בחנויות הקטנות מהרשתות....
נגיד שהחנות פושטת רגל למי תפנה למי תלך מי ייתן לך תשובות
אז אני יחדד לך אף אחד!!!!
כנראה שעדיין לא הרגשת את זה על בשרך
לא אמרתי שהמקצועיות שלהם לא עולה על רשתות וזה נכון
בגלל זה אתה צריך שיהיה לך את כל היידע על המוצר ואז תכנס לרשת ותקנה
תאמין לי ההמלצה שלי תחסוך לך כסף
אל תתפתה למחירים הנמוכים
כי כמו שאמרת: "אני לא עשיר בשביל לקנות בזול"
"זה לא כמה שאתה יודע, זה כמה הם חושבים שאתה יודע"
לגבי קניה בחנות מתמחה או לא,
הרי בגלל זה היגעתי כאן לפורום ללמוד ולקבל המלצות.
ואחרי שהיגעתי להחלטה - איזה סוג מסך והחיבורים הרצויים, הרי זה כבר לא כ"כ משנה אם אני אקנה את המסך בחנות מקצועית או לא.
בגדול - אני חושב על ה-WD1, בביג בוקס בב"ש והאמת שכבר ביום שני הקרוב אני אחליף את ממיר YES הישן שלי ל-YESMAX ואח"כ אזמין כבל SCART "מקצועי" מאחת החנויות שכן מתמחות בנושא....
ואחרי שהיגעתי להחלטה - איזה סוג מסך והחיבורים הרצויים, הרי זה כבר לא כ"כ משנה אם אני אקנה את המסך בחנות מקצועית או לא.
בגדול - אני חושב על ה-WD1, בביג בוקס בב"ש והאמת שכבר ביום שני הקרוב אני אחליף את ממיר YES הישן שלי ל-YESMAX ואח"כ אזמין כבל SCART "מקצועי" מאחת החנויות שכן מתמחות בנושא....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46357
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
זה לא משנה מי פושט רגל, חנות מתמחה או מגה רשת, בכל מקרה הם לא אלו שנותנים את האחריות. במקרה תקלה שניהם יפנו אותך לספק האחריות.efif7 כתב:אפשר לקבל ידע בחנויות קטנות אבל לא לרכוש מהם!!!
נגיד שהחנות פושטת רגל למי תפנה למי תלך מי ייתן לך תשובות
אז אני יחדד לך אף אחד!!!!...
ההבדל בין מגה רשת לחנות קטנה הינה השירות והמקצועיות, בחנות מתמחה לרוב יוכלו לתת לך שירות מעל ומעבר לפני ואחרי הרכישה לעומת מגה רשת. תראה לדוגמה איזה כח יש לחנות מתמחה מול היבואן כאשר מתגלה פיסל\ים תקול, המון עדויות כאן מפי החברים אשר מספרים על העזרה בהתמודדות מול היבואן.