Nokia E65 Vs Nokia 6288
אני מתלבט איזה טלפון לקנות מבין השניים האלה
הדברים שחשובים לי בטלפון:
שהצג יהיה ברור וקריא
איכות הסאונד טובה
מצלמה נחמד שתהיה טובה אבל לא כזה חשוב
ומשהו שאני חושב שאני צריך ואני יודע שיש אותו בE65 זה הWI FI
אני שולח המון הודעות בחודש ואני חושב שאני אוכל להשתמש בזה כדי לחסוך עלויות אני מתכוון לשישמוש שתוכנה כמו Fring או משהו דומה
מה דעתכם?
אם יש טלפון אחר שאתם ממליצים עם WI FI אז בשמחה
ועדיין אבקש התייחסות לשני אלה
תודה
הדברים שחשובים לי בטלפון:
שהצג יהיה ברור וקריא
איכות הסאונד טובה
מצלמה נחמד שתהיה טובה אבל לא כזה חשוב
ומשהו שאני חושב שאני צריך ואני יודע שיש אותו בE65 זה הWI FI
אני שולח המון הודעות בחודש ואני חושב שאני אוכל להשתמש בזה כדי לחסוך עלויות אני מתכוון לשישמוש שתוכנה כמו Fring או משהו דומה
מה דעתכם?
אם יש טלפון אחר שאתם ממליצים עם WI FI אז בשמחה
ועדיין אבקש התייחסות לשני אלה
תודה
הם טלפונים שונים לגמרי..
אין ממש קשר בין המכשירים.. פרט אולי למראה שלהם...
E65 יותר דק אגב...
הם נועדו לפלח שוק שונה לגמרי.. 6288 הוא סלולרי עם מערכת הפעלה מסדרה 40 של נוקיה, פשוטה להפעלה ולשימוש, ללא יכולת הרחבה פרט לישומוני ג'אבה..
E65 הוא מכשיר עסקי עם מערכת סימביאן, שתומכת בהתקנת אפליקציות כבדות יותר, הוא עולה גם פי 3 מה - 6288 וממותג כמכשיר עסקי...
הכל שאלה של תקציב וצורך...
מבחינת מצלמה, לדעתי היא זהה בין שני המכשירים.. אבל שוב..זה אחד הדברים הפחות רלוונטיים כשמשווים ביניהם...
E65 יותר דק אגב...
הם נועדו לפלח שוק שונה לגמרי.. 6288 הוא סלולרי עם מערכת הפעלה מסדרה 40 של נוקיה, פשוטה להפעלה ולשימוש, ללא יכולת הרחבה פרט לישומוני ג'אבה..
E65 הוא מכשיר עסקי עם מערכת סימביאן, שתומכת בהתקנת אפליקציות כבדות יותר, הוא עולה גם פי 3 מה - 6288 וממותג כמכשיר עסקי...
הכל שאלה של תקציב וצורך...
מבחינת מצלמה, לדעתי היא זהה בין שני המכשירים.. אבל שוב..זה אחד הדברים הפחות רלוונטיים כשמשווים ביניהם...
כמו שאמר קודמי, אין קשר בין המכשירים.
ה-E65 מיועד לפלח העסקי לכן הוא בא עם מערכת ההפעלה Symbian עם WiFi דפדפן אינטרנט, תוכנת דוא"ל, ו... בלי מצלמה קדמית (לא ניתן לעשות שיחת וידאו בדור 3, אא"כ כל פעם שאתה מדבר בטלפון תסובב את המכשיר למצלמה האחורית ואז קדימה על מנת לצפות...). מעבר לכך יש לו את כל מה שאתה מצפה למצוא במכשירים החדשים: מצלמה 2MP, וכל סוגי הקישוריות (אני לא בטוח לגבי הרדיו). ממשק ה-Symbian קצת איטי ודורש תקופת הסתגלות.
לגבי ה-6288, יש לי את הדגם הקודם שלו (6280). הוא מכשיר פשוט שעושה הכל, דור 3, רדיו, MP3 עם הרחבה של MINI SD, מצלמה 2MP (שאני ממש לא מתלהב ממנה ומכל המצלמפונים למינהם - כולל ה-N95 עם ה-5MP). המכשיר הקודם מגיע המון למעבדות השירות (לכן בתקופה מסויימת הוא הוחלף חינם ברשת אורנג' למכשיר החדש, ולמשך שבוע ניתן היה לשדרג אותו בהנחה של 1000 ש"ח...). למזלי אני נפלתי על אחד טוב, לכן אני אפילו לא מעדכן גרסאות (אני משתמש בגרסה השניה כשיש כבר גרסה שישית).
זהו.
אני מקווה שעניתי על השאלה, מה יותר טוב.
הכי טוב זה מה שעונה על הצרכים שלך...
נ.ב,
לדעתי ה-E65 הוא אחד המכשירים היפים ביותר שנמכרים היום.
הוא פשוט סופר אלגנטי - לדעתי.
אם יש לך שאלות, בשביל זה יש PM.
ה-E65 מיועד לפלח העסקי לכן הוא בא עם מערכת ההפעלה Symbian עם WiFi דפדפן אינטרנט, תוכנת דוא"ל, ו... בלי מצלמה קדמית (לא ניתן לעשות שיחת וידאו בדור 3, אא"כ כל פעם שאתה מדבר בטלפון תסובב את המכשיר למצלמה האחורית ואז קדימה על מנת לצפות...). מעבר לכך יש לו את כל מה שאתה מצפה למצוא במכשירים החדשים: מצלמה 2MP, וכל סוגי הקישוריות (אני לא בטוח לגבי הרדיו). ממשק ה-Symbian קצת איטי ודורש תקופת הסתגלות.
לגבי ה-6288, יש לי את הדגם הקודם שלו (6280). הוא מכשיר פשוט שעושה הכל, דור 3, רדיו, MP3 עם הרחבה של MINI SD, מצלמה 2MP (שאני ממש לא מתלהב ממנה ומכל המצלמפונים למינהם - כולל ה-N95 עם ה-5MP). המכשיר הקודם מגיע המון למעבדות השירות (לכן בתקופה מסויימת הוא הוחלף חינם ברשת אורנג' למכשיר החדש, ולמשך שבוע ניתן היה לשדרג אותו בהנחה של 1000 ש"ח...). למזלי אני נפלתי על אחד טוב, לכן אני אפילו לא מעדכן גרסאות (אני משתמש בגרסה השניה כשיש כבר גרסה שישית).
זהו.
אני מקווה שעניתי על השאלה, מה יותר טוב.
הכי טוב זה מה שעונה על הצרכים שלך...
נ.ב,
לדעתי ה-E65 הוא אחד המכשירים היפים ביותר שנמכרים היום.
הוא פשוט סופר אלגנטי - לדעתי.
אם יש לך שאלות, בשביל זה יש PM.
- winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
קצת מאוחר אבל....
יש לי את שני המכשירים: הE65 שלי וה6288 לאישה.
נאמר למעלה הם שונים לגמרי שניהם טובים הE65 יותר מתאים לשימוש עסקי בגלל התכונות שלו ( quickoffice, חיבור לדוא"ל, wifi ועוד הרבה) ה6288 הרבה יותר פשוט ומתאים לשימוש נשי -)
אגב הE65 תותח!!
אלכס
יש לי את שני המכשירים: הE65 שלי וה6288 לאישה.
נאמר למעלה הם שונים לגמרי שניהם טובים הE65 יותר מתאים לשימוש עסקי בגלל התכונות שלו ( quickoffice, חיבור לדוא"ל, wifi ועוד הרבה) ה6288 הרבה יותר פשוט ומתאים לשימוש נשי -)
אגב הE65 תותח!!
אלכס
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
לי גם יש את ה E65 וכל מה שנאמר נכון
לא הוזכרו שני דברים
1. הרמקול שלו חלש מאוד ומקשה על שיחה באמצעותו (מטריף אותי)
2.כנראה שכמו רוב הסימביאנים הוא נתקע לעיתים וצריך לכבות ולהדליק
חוץ מזה, הוא אחד הטלפונים הנוחים ביותר שהיו לי, מקשים גדולים, צג מצויין, מרגיש איכותי ביד...
לא הוזכרו שני דברים
1. הרמקול שלו חלש מאוד ומקשה על שיחה באמצעותו (מטריף אותי)
2.כנראה שכמו רוב הסימביאנים הוא נתקע לעיתים וצריך לכבות ולהדליק
חוץ מזה, הוא אחד הטלפונים הנוחים ביותר שהיו לי, מקשים גדולים, צג מצויין, מרגיש איכותי ביד...
שי
בתור אחד שהיה לו את הE65 (עכשיו יש לי איפון) אני לא הייתה כ"כ מרוצה ממנו..
הצבע שלו מתקלף (מישהו פה אמר מרגיש איכותי...) הסוללה שלו נגמרת מהר מאוד (יותר מהר מה6100 הישן והטוב שהיה לי לפניו), הוא נתקע הרבה ואיטי מאוד, הרמקול חלש (כפי שנאמר פה כבר).
בתור אחד שקנה אותו כידי לנצל את רוב הפונקציות שלו (ולא סתם בגלל שהוא נראה טוב) אני יכול להגיד שהוא עובר את המבחן אבל בקושי.
הצבע שלו מתקלף (מישהו פה אמר מרגיש איכותי...) הסוללה שלו נגמרת מהר מאוד (יותר מהר מה6100 הישן והטוב שהיה לי לפניו), הוא נתקע הרבה ואיטי מאוד, הרמקול חלש (כפי שנאמר פה כבר).
בתור אחד שקנה אותו כידי לנצל את רוב הפונקציות שלו (ולא סתם בגלל שהוא נראה טוב) אני יכול להגיד שהוא עובר את המבחן אבל בקושי.
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1646
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
לי יש את הE65 כחודשייים ואת ה 6230 כשלוש שנים, אני לא הייתי בוחר בו מבין האפשרויות הנ"ל..
קודם כל בגלל מערכת הההפעלה S60 שהיא איטית מאוד, המעבר בין הפונקציות השונות לא קלה, הסוללה שלו נגמרת מהר מאוד, נתקע לעיתים קרובות וגם שיחות וידאו היא חד צדדית וגם נתקלתי ברוב התופעות שקודמי הזכירו מעלה.
בסך הכל טלפון מרשים ביופיו אך לא סוס עבודה כמו ה 6230
קודם כל בגלל מערכת הההפעלה S60 שהיא איטית מאוד, המעבר בין הפונקציות השונות לא קלה, הסוללה שלו נגמרת מהר מאוד, נתקע לעיתים קרובות וגם שיחות וידאו היא חד צדדית וגם נתקלתי ברוב התופעות שקודמי הזכירו מעלה.
בסך הכל טלפון מרשים ביופיו אך לא סוס עבודה כמו ה 6230
צבי וורובל