כמה שאלות לפני קניית מסך 32 לחדר
אני מעוניין לרכוש מסך lcd בגודל 32 לחדר בעיקר לחיבור למחשב וקצת יס...
אני מתלבט בין 2 דגמים:
LD9000
R81B
מבחינת כסף אין לי בעיה, השאלה היא איזה טלוויזיה עדיפה לשימושים שלי ובתאכלס עזבו את נושא המחיר, איזה טלויזיה עדיפה בכלליות?
חוץ מזה באיזה יציאה בטלויזיות האלה ה NR פועל?
רק ב VGA?
או שזה רק ככה בהיטצ'י ובסמסונג זה ב HDMi?
חוץ מזה מה זה בעצם אומר? הרי VGA היא יציאה נחותה יחסית לעומת HDMi, זה לא יפגע באיכות בחיבור למחשב? (יש לי יציאת HDMI במחשב גם)...
חוץ מזה יש לכם המלצות לחנויות זולות וטובות?
תודה !
אני מתלבט בין 2 דגמים:
LD9000
R81B
מבחינת כסף אין לי בעיה, השאלה היא איזה טלוויזיה עדיפה לשימושים שלי ובתאכלס עזבו את נושא המחיר, איזה טלויזיה עדיפה בכלליות?
חוץ מזה באיזה יציאה בטלויזיות האלה ה NR פועל?
רק ב VGA?
או שזה רק ככה בהיטצ'י ובסמסונג זה ב HDMi?
חוץ מזה מה זה בעצם אומר? הרי VGA היא יציאה נחותה יחסית לעומת HDMi, זה לא יפגע באיכות בחיבור למחשב? (יש לי יציאת HDMI במחשב גם)...
חוץ מזה יש לכם המלצות לחנויות זולות וטובות?
תודה !
אמרת שאין בעיה של כסף... למה אתה מחפש באינטרנט??
לך לבסט ביי או ביג בוקס באמצע שבוע, הם עובדים על קופות יומיות. תבוא ביום חלש ותוציא מהם מחיר יותר זול מאינטרנט ועם כל האחריות שאתה צריך וגם כמה תשלומים שאתה רוצה.
ל 2 הדגמים שרשמת הייתי מוסיף גם את השארפ שאני קניתי, WD1E , היתרון זה ב 6MS ו 9 שנות אחריות על המסך. סה"כ שלושתן באותה רמה .
אם אין לך בעיה של כסף תנסה את ה RA1E של שארפ יש לה מעבד תמונה מתקדם מאוד.
מבין הדגמים האלו מה שתמצא הכי זול או הכי יפה תקנה! שלושתן באותה רמה.
לך לבסט ביי או ביג בוקס באמצע שבוע, הם עובדים על קופות יומיות. תבוא ביום חלש ותוציא מהם מחיר יותר זול מאינטרנט ועם כל האחריות שאתה צריך וגם כמה תשלומים שאתה רוצה.
ל 2 הדגמים שרשמת הייתי מוסיף גם את השארפ שאני קניתי, WD1E , היתרון זה ב 6MS ו 9 שנות אחריות על המסך. סה"כ שלושתן באותה רמה .
מבין הדגמים האלו מה שתמצא הכי זול או הכי יפה תקנה! שלושתן באותה רמה.
אממ אבל הבנתי שאין בשארפים NR וזה משפיע על האיכות בחיבור למחשב...nimi9 כתב:אמרת שאין בעיה של כסף... למה אתה מחפש באינטרנט??
מבין הדגמים האלו מה שתמצא הכי זול או הכי יפה תקנה! שלושתן באותה רמה....
ויש לך מושג אם ב d9000 יש NR ביציאת HDMI?
ראיתי שהיה ירידת מחירים משמעותית בימים האחרונים ל D9000 , אפשר להביא אותו יותר זול מהסמסונג אפילו, ב 4400, השאלה היא מה באמת ההבדלים מלקנות באינטרנט מאשר בחנות? הרי סה"כ אותו מוצר באותה אריזה, לא משנה לי השירות, כל עוד אני מקבל את אותה אחריות ומתקינים לי ויוצא סה"כ זול יותר מאשר מבחנות.
אתה טועה, רשום אחריות 3 שנים על ידי ראפ שזהו היבואן הרשמי של היטצ'י בישראל...פלזן כתב:האחריות היא של האתר או של מעבדה שהם עובדים איתה שהיא פחות טובה מהיבואן הרשמי, בגלל זה המחיר הנמוך יותר באתרים....
אז מה בעצם הקאטצ'?
רעיון טוב...amitgba כתב:תתקשר לראפ ותשאל אם הם מכירים בחנות הזו...
בואנה עכשיו נכנסתי לחנות אלקטרוניקה חדשה בכפר סבא ושאלתי על
r81b
עולה שם 4400.... מחיר ממש זול, הכי טוב שראיתי, משהו פה נראה לי לא הגיוני וביררתי הכל ואין קאטצ', התקנה + 100 שקל, המחיר כולל מע"מ ואחריות אצל היבואן הרשמי + מעמד
אני אתייחס למה שאמרתה
שיציאת ה VGA נחותה יחסית ל HDMI
אז...מה שאני יכול להגיד לך שלי הרבה יותר קל עם VGA
בחיבור Dvi-Hdmi אני רואה מטושטש...ואני חייב לחלק את המחשב לשני מסכים
(יש מצב שזה בגלל הכרטיס מסך המסובך....לא יודע)
שיציאת ה VGA נחותה יחסית ל HDMI
אז...מה שאני יכול להגיד לך שלי הרבה יותר קל עם VGA
בחיבור Dvi-Hdmi אני רואה מטושטש...ואני חייב לחלק את המחשב לשני מסכים
(יש מצב שזה בגלל הכרטיס מסך המסובך....לא יודע)
הגיעו מים עד נפש.....אור כתב:אם אתה רואה בDVI-HDMI מטושטש זה בגלל הגדרות בכרטיס מסך בלבד!...
שיחקתי איתו קרוב ל3 שעות והתייאשתי
שיניתי כל הגדרה..החזרתי לברירית מחדל
וגם ש..יש שתי שוליים קטנים בצדדים
(ATI אם למישהו יש מושג..)
וכן דרייברי מעודכנים
אני לא מצליח לראות הבדלים אבל..כשאני מריץ איזה קליפ
קליפים וסרטים רואים איכותי.............או שהם צריכים להיות יותר איכותיים
אין לי מושג