חיבורים בפלזמה Q91
שלום לכולם
אחי במזל טוב רכש Q91 סמסונג חדשה 42. רצינו לדעת אילו חיבורים מומלצים מהטלוויזיה לממיר היס ומהטלויזיה ל DVD ולמגבר על מנת לקבל איכות תמונה טובה. מה עלותם ?
הוא מתכוון לרכוש מחר כך שאשמח לעזרה .
בנוסף הוא מתלונן שכאשר הוא צופה בכדורגל אז הכדור נמרח על המסך ומאבד מהעגוליות שלו, האם זוהי תופעה אופיינית שחייבים לחיות איתה? או שזה עניין של הגדרות וחיבורים?
האם יש הגדרות כיול אופטימליות ל Q91 42 אינץ' ?
תודה למשיבים
אחי במזל טוב רכש Q91 סמסונג חדשה 42. רצינו לדעת אילו חיבורים מומלצים מהטלוויזיה לממיר היס ומהטלויזיה ל DVD ולמגבר על מנת לקבל איכות תמונה טובה. מה עלותם ?
הוא מתכוון לרכוש מחר כך שאשמח לעזרה .
בנוסף הוא מתלונן שכאשר הוא צופה בכדורגל אז הכדור נמרח על המסך ומאבד מהעגוליות שלו, האם זוהי תופעה אופיינית שחייבים לחיות איתה? או שזה עניין של הגדרות וחיבורים?
האם יש הגדרות כיול אופטימליות ל Q91 42 אינץ' ?
תודה למשיבים
יש כאן המון פוסטים בנושא הזה.
אנסה לעזור בקצרה:
חיבור בין ה - DVD למסך - כבל HDMI.
חיבור בין ממיר למסך - או באמצעות סקארט ל - SVIDEO או באמצעות סקארט לקומפוננט שיעבור דרך טרנסקודר (ממליץ).
בקשר לכיול, חפש פוסט שלי שפורסם לאחרונה - פירסמתי משהו מאד מפורט.
שוב, קרא קצת כאן, תמצא תשובות לכל השאלות שלך.
תתחדשו
אנסה לעזור בקצרה:
חיבור בין ממיר למסך - או באמצעות סקארט ל - SVIDEO או באמצעות סקארט לקומפוננט שיעבור דרך טרנסקודר (ממליץ).
תתחדשו
אם מדובר בדיוידי ישן אז האפשרות האידיאלית היא קומפוננטDalamber כתב:יש כאן המון פוסטים בנושא הזה.
אנסה לעזור בקצרה:
תתחדשו...
לגבי טרנסקודר התיעצתי עם היבואן והוא אמר שזה לא מומלץ ואף פוגע במעבד התמונה
אתה סותר את עצמך או שלא הבנתי נכון. גם אצלי מחובר מסקארט לאס וידאו בכבל מונסטר איפה פה נכנס הטרנסקודר לפעולה?Dalamber כתב:עם כל הכבוד ליבואן, אני ממש לא בטוח שהוא ישב בבית וערך את הבדיקות בעצמו.
זה בדיוק מה שאני עשיתי בביתי עם כבל לא פראייר של מונסטר (סקארט ל - S).
בכלל אני ממליץ לך לפעול כאשר אתה בוחן את הדברים בעצמך....
איזה אות כניסה מקבל הטרנסקודר? לפי מה שהבנתי סקרט אם כך מה צריך אס וידאו תסביר את עצמך
אחי הלך וקנה כבל סקרט אל S-וידאו איכותי וכאשר ביקש לחברו לממיר גילה כי ההמיר הוא ישן ואינו תומך בכך. לפי נציגת יס רק בממיר של יס מקס ניתן לצפות בעזרת הכבל מהסוג הנ"ל. נשמע לי קצת מוזר, האם היא צודקת או שיש ליס ממירים שכן יהיו טובים ?