פיקסלים שרופים שמתפשטים ללא הפסקה
שלום לכולם,
במסך הפלזמה שלי (PV60 בת 4 חודשים), הופיע לפני שבוע קו לאורך המסך. יום לפני הגעת הטכנאי הופיע קו שני. הטכנאי קבע שמדובר בפיקסלים שרופים ויש להחליף המסך. יום לאחר ביקור הטכנאי, הופיע קו שלישי.
האם פיקסלים שרופים זו תופעה שמתפשטת במשך הזמן?
יכול להיות שהבעיה אחרת?
במסך הפלזמה שלי (PV60 בת 4 חודשים), הופיע לפני שבוע קו לאורך המסך. יום לפני הגעת הטכנאי הופיע קו שני. הטכנאי קבע שמדובר בפיקסלים שרופים ויש להחליף המסך. יום לאחר ביקור הטכנאי, הופיע קו שלישי.
האם פיקסלים שרופים זו תופעה שמתפשטת במשך הזמן?
יכול להיות שהבעיה אחרת?
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אם זה הגיע לרמה של קו רבצגים שלם שנשרף זה אומר שאתה צריך להפעיל את האחריות במהירטת...
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78889
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
קו זה לא פיקסלים שרופים
זה אומר שיש בעיה באלקטרוניקה של המסך וזה בהחלט יכול להתפשט (אגב, זה גם יכול להתפשט לבלוקים - קוביות או פס של פיקסלים).
ממליץ להשאיר אותה כבוייה (שלא יצרבו לך פיקסלים) ובמקביל להפעיל אחריות. אישית אני הייתי לוחץ להחלפה של כל המסך ולא רק תיקון.
זה אומר שיש בעיה באלקטרוניקה של המסך וזה בהחלט יכול להתפשט (אגב, זה גם יכול להתפשט לבלוקים - קוביות או פס של פיקסלים).
ממליץ להשאיר אותה כבוייה (שלא יצרבו לך פיקסלים) ובמקביל להפעיל אחריות. אישית אני הייתי לוחץ להחלפה של כל המסך ולא רק תיקון.