תמונות וחוות דעת מקוצרת על השחקן המרכזי החדש אצלי בסלון...
לאחר שידרוג אדיר של הקידמיים ל-RTi 12 הוחלט גם להחליף את הג'מו הקטן (יחסית)לסנטר התואם של הפולק...CSi 5...
מבדיקה שעשיתי בסרט ,הסאונד ממש בשרני וקרוב למציאות והפירוט מצויין.הטוויטר מצקצק ומדגיש את הגבוהים הרבה יותר טוב מהקודם שלא לדבר על הבאס המדהים שהוא מוציא. למי שמכיר את הסצנה מ"להרוג את ביל 1" בהתחלה כשרואים את ביל צועד..הצעדים מורגשים כאילו הוא הולך על שולחן הסלון...
במוסיקה שמתי את ההופעה של ה"קורס בלונדון" וההבדל גם פה היה גדול...כאילו הבמה התקרבה אליי..הכל מוחשי יותר...
אבל ההבדל המשמעותי ביותר הורגש במוסיקת כנסיות מהדיסק של גרגוריאן...הדיסק מוקלט בסטריאו-אבל אני אוהב לשמוע אותו (ורק אותו) ב-All channel stereo וזו פשוט חוויה עם הסנטר הזה... ממש כמו בכנסיה..הסאונד הווקלי ממלא את הסלון בצורה מגניבה!
כנראה שגם גודלו העצום (יחסית) עושה את העבודה.
הנה כמה תמונות מהשחקן החדש...
מבדיקה שעשיתי בסרט ,הסאונד ממש בשרני וקרוב למציאות והפירוט מצויין.הטוויטר מצקצק ומדגיש את הגבוהים הרבה יותר טוב מהקודם שלא לדבר על הבאס המדהים שהוא מוציא. למי שמכיר את הסצנה מ"להרוג את ביל 1" בהתחלה כשרואים את ביל צועד..הצעדים מורגשים כאילו הוא הולך על שולחן הסלון...
במוסיקה שמתי את ההופעה של ה"קורס בלונדון" וההבדל גם פה היה גדול...כאילו הבמה התקרבה אליי..הכל מוחשי יותר...
אבל ההבדל המשמעותי ביותר הורגש במוסיקת כנסיות מהדיסק של גרגוריאן...הדיסק מוקלט בסטריאו-אבל אני אוהב לשמוע אותו (ורק אותו) ב-All channel stereo וזו פשוט חוויה עם הסנטר הזה... ממש כמו בכנסיה..הסאונד הווקלי ממלא את הסלון בצורה מגניבה!
כנראה שגם גודלו העצום (יחסית) עושה את העבודה.
הנה כמה תמונות מהשחקן החדש...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מרשים מאוד!
תתחדש!
תתחדש!
תשובה ל-gameboy ואחרים...
הצ'קלקות שעל הרמקולים הינם מדיד שהייתי חייב לשים על מנת לא להפיל את הבניין. ברגע שהם נופלות באמצע סרט\מוסיקה זה סימן שאני צריך להנמיך לפני שהשכנים יקברו אותי...עד עכשיו זה לא קרה מכיוון שאו שיש לי שמיעה אבסולוטית ולכן שומע בווליום רגוע..או שהשכנים שלי חירשים...
לדודי..האופנוע הוזז כדי שאוכל לצלם...כלומר עמד בפינת האוכל..
מרטין...בורדל? שו...התכוונת לצבע בורדו? אם כן אז זה בגלל שיש נורה בכניסה של הבית שמאירה בצבע אדום 24 שעות והיא מציירת הכל אדום..אני שוכח בכל פעם שאני מצלם לכבות אותה...
fermono...תודה. ואל תשכח שיש לי צרכים כמו מקלחת ועבודה...
ח
לדודי..האופנוע הוזז כדי שאוכל לצלם...כלומר עמד בפינת האוכל..
מרטין...בורדל? שו...התכוונת לצבע בורדו? אם כן אז זה בגלל שיש נורה בכניסה של הבית שמאירה בצבע אדום 24 שעות והיא מציירת הכל אדום..אני שוכח בכל פעם שאני מצלם לכבות אותה...
fermono...תודה. ואל תשכח שיש לי צרכים כמו מקלחת ועבודה...