מבקש עזרה דחופה - ONKYO + POLK AUDIO LSI SERIES
שלום לכולם,
שמי עמיר ואני נרשמתי כרגע לאתר.
יש לי שאלה שבכל חנות אני מקבל תשובה שונה וחשבתי שאולי פה אקבל תשובה טובה יורת.
יש ברשותי רסיבר ONKYO 805 שהבאתי מגרמניה, ורציתי לשדך אליו את כל סדרת ה-LSI של POLK AUDIO. הבעיה היא שהבנתי כי הרמקולים האלה הם 4 אום עם נצילות של 88db.
אינני מבין בתחום כלל, אך הבנתי שרסיברים לקולנוע ביתי קצת בעייתיים מבחינת הספק לרמקולים מסוג זה (למרות שזה אחד הרסיברים החזקים ביותר). האם לדעתכם הרסיבר הזה ידחוף אותם, וינצל אותם או שעדיף ללכת על רמקולים זולים יותר עם התנגדות של 8 אום?
חשוב לי לדעת כיוון שחבל לי לזרוק כסף על רמקול נהדר שבסופו של דבר לא אנצל אותו.
אודה על תשובה מהירה.
שמי עמיר ואני נרשמתי כרגע לאתר.
יש לי שאלה שבכל חנות אני מקבל תשובה שונה וחשבתי שאולי פה אקבל תשובה טובה יורת.
יש ברשותי רסיבר ONKYO 805 שהבאתי מגרמניה, ורציתי לשדך אליו את כל סדרת ה-LSI של POLK AUDIO. הבעיה היא שהבנתי כי הרמקולים האלה הם 4 אום עם נצילות של 88db.
אינני מבין בתחום כלל, אך הבנתי שרסיברים לקולנוע ביתי קצת בעייתיים מבחינת הספק לרמקולים מסוג זה (למרות שזה אחד הרסיברים החזקים ביותר). האם לדעתכם הרסיבר הזה ידחוף אותם, וינצל אותם או שעדיף ללכת על רמקולים זולים יותר עם התנגדות של 8 אום?
חשוב לי לדעת כיוון שחבל לי לזרוק כסף על רמקול נהדר שבסופו של דבר לא אנצל אותו.
אודה על תשובה מהירה.
תראה..לי יש אונקיו מסדרה הרבה יותר ישנה משלך
שמשודך ל-RTI 12 ולסנטר CSi 5 ....והוא דוחף אותם נהדר! עוד לפני שקיבלתי את הרמקולים חשבתי להחליף את האונקיו ל-2700 אבל מאוד הופתעתי מהשידוך...
הרסיבר שלי הוא מדגם 600 .
בקיצור לדעתי אונקיו ופולק הולכים נהדר.
אם אתה לא רוצה לקחת סיכון קח את הרסיבר שלך לחנות כדי להאזין ולהחליט,למרות שהאקוסטיקה משחקת תפקיד מאוד חשוב...
בהצלחה.
הרסיבר שלי הוא מדגם 600 .
בקיצור לדעתי אונקיו ופולק הולכים נהדר.
אם אתה לא רוצה לקחת סיכון קח את הרסיבר שלך לחנות כדי להאזין ולהחליט,למרות שהאקוסטיקה משחקת תפקיד מאוד חשוב...
בהצלחה.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
כמי שיש לו רסיבר אונקיו 605 שמשודך לפולק אודיו rti4 ( אונקיו ופולק אודיו שילוב מעולה
)
ברסיבר זה ניתן לחבר רמקולים עם התנגדות של החל מ- 4 אוהם (רק צריך לשנות הגדרות ברסיבר) גם ברסיבר שלך לדעתי (אותו סדרה)יש אפשרות לשנות ל 4 אוהם ,ואז לא תהיה לך בעיה ,בהצלחה

ברסיבר זה ניתן לחבר רמקולים עם התנגדות של החל מ- 4 אוהם (רק צריך לשנות הגדרות ברסיבר) גם ברסיבר שלך לדעתי (אותו סדרה)יש אפשרות לשנות ל 4 אוהם ,ואז לא תהיה לך בעיה ,בהצלחה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אם המטרה שלך זה קולנוע ביתי אז הרסיבר אונקיו יעשה את המוטל עליו בצורה נהדרת
ואם בעתיד תרצה יותר מוסיקה אזי גם אותו רסיבר יספק אותך ,מניסיון לא תצטער ,קנה אונקיו.......
ואם בעתיד תרצה יותר מוסיקה אזי גם אותו רסיבר יספק אותך ,מניסיון לא תצטער ,קנה אונקיו.......
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
שלום רב, מעלה את הדיון הזה מההיסטוריה כי אני שוקל לקנות את הרמקולים הללו. יש לי רסיבר ישן של קנווד (KRF-8030D) ואני בספק שהוא יוכל לדחוף את הרמקולים האלה, אבל יש לרסיבר הזה יציאות preamp אז אני מתלבט אם לקנות מגבר חדש (שוקל את ה-xpa-5 של emotiva) או שכבר כדאי לקנות רסיבר חדש שיוכל להשיג תוצאות דומות. בסוף אני איאלץ לשדרג את הרסיבר אבל זה יכול להמתין עוד קצת. אשמח להצעות למגבר / רסיבר שיעבוד טוב עם הרמקולים האלה.
תודה!
תודה!
- DanielShavit
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אנשים אומרים כל מיני דברים שבינם למציאות אין קשר
יש לי את polk audio lsi 15 ניסיתי אותם על שלושה סוגי הגברה
רסיבר של הרמן קרדון avr550- עבדו יפה מאוד למרות שהמון אנשים אמרו לי שזה לא יתפוס
רוטל ra03 גם לגביו אנשים בופרומים שונים אמרו לי שהוא יהיה חלש מידי והתגלה כממש לא
cambridge audio 840 a v2 שחשבתי שאני ארגיש בהבדל משמעותי וזאת היתה הסיבה שרכשתי אותו
בופעל קמברידג ורוטל נותנים את תוצאה ויפתיע אתכם שרוטל אפילו יותר חזק למרות המראה והשנאי הקטן יותר.
מניסיון אני אומר אל תקשיבו לכל מה שאנשים מייעצים מבחן המציאות הפולק מסתדרים עם הגברה טובה לא חייבים טנק בשביל להניע אותם אני משוכנע שרסיבר של אונקיו מסדרה טובה יצליח לעשות זאת
רסיבר של הרמן קרדון avr550- עבדו יפה מאוד למרות שהמון אנשים אמרו לי שזה לא יתפוס
רוטל ra03 גם לגביו אנשים בופרומים שונים אמרו לי שהוא יהיה חלש מידי והתגלה כממש לא
cambridge audio 840 a v2 שחשבתי שאני ארגיש בהבדל משמעותי וזאת היתה הסיבה שרכשתי אותו
בופעל קמברידג ורוטל נותנים את תוצאה ויפתיע אתכם שרוטל אפילו יותר חזק למרות המראה והשנאי הקטן יותר.
מניסיון אני אומר אל תקשיבו לכל מה שאנשים מייעצים מבחן המציאות הפולק מסתדרים עם הגברה טובה לא חייבים טנק בשביל להניע אותם אני משוכנע שרסיבר של אונקיו מסדרה טובה יצליח לעשות זאת