לאחרונה רכשתי את המערכת הבאה:
Antec FUSION EC 430W
צורב ASUS DRW-2014L1T X18 DVD
לוח אם ASUS M2A-VM HDMI
כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB
מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX
זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4
Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE
המארז הוא הדגם השחור עם עינית IR
שאלה:
מה אפשר לעשות עם העינית? האם השלט של Hauppauge "ידבר" איתה?
באתר כתוב שהוא שולט ב Windows MCE and Vista, למה הכוונה?
http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=08740#
תודה
סוף סוף נכנסתי לעולם ה- HTPC !
-
GoldenDust
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בגן חיות סיני יש ליד כל כלוב שני שלטים:
הראשון עם שם החיה
ובשני המתכון המומלץ...
הראשון עם שם החיה
ובשני המתכון המומלץ...
-
GoldenDust
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
טוב, קיוותי שזה לא יהיה מסובך מידי, אבל לא הלך לי...
אז ככה, לאחר שהרכבתי והתקנתי את כל המערכת, הורדתי עדכונים וכו', הכל עובד, אבל...
למארז יש עינית אינפרא "שיודעת לדבר" עם MCE. יש לי את השלט שהגיע עם ה-PVR150 של האפוג'י (או איך שלא קוראים להם), וכן יש לי את המקלדת והשלט המקוריים של מיקרוסופט. התקנתי את הגרסה האחרונה של SageTV (יש לי Win XP Pro), ואני מצליח לדבר עם התוכנה באמצעות שני השלטים (דרך העינית שבמארז). עכשיו כשאני מנסה לחבר את הרסיבר (של מיקרוסופט או של האפוג'י) כדי לשלוט בממיר של יס - אני לא מצליח לקנפג אותו ועכשיו אני מקבל אותות גם מהרסיבר וגם מהעינית של המארז (מה שמבצע כל פקודה פעמיים ב-SageTV). התקנתי את HIP אבל אין לי מושג מה ללמד אותה: את הכפתורים שבשלט המדיה או של שלט ה-יס? איך אני מנטרל את העינית במארז? ועוד לא הגעתי לקנפוג של ה-EPG...
יש למישהו פתרון?
תודה
אז ככה, לאחר שהרכבתי והתקנתי את כל המערכת, הורדתי עדכונים וכו', הכל עובד, אבל...
למארז יש עינית אינפרא "שיודעת לדבר" עם MCE. יש לי את השלט שהגיע עם ה-PVR150 של האפוג'י (או איך שלא קוראים להם), וכן יש לי את המקלדת והשלט המקוריים של מיקרוסופט. התקנתי את הגרסה האחרונה של SageTV (יש לי Win XP Pro), ואני מצליח לדבר עם התוכנה באמצעות שני השלטים (דרך העינית שבמארז). עכשיו כשאני מנסה לחבר את הרסיבר (של מיקרוסופט או של האפוג'י) כדי לשלוט בממיר של יס - אני לא מצליח לקנפג אותו ועכשיו אני מקבל אותות גם מהרסיבר וגם מהעינית של המארז (מה שמבצע כל פקודה פעמיים ב-SageTV). התקנתי את HIP אבל אין לי מושג מה ללמד אותה: את הכפתורים שבשלט המדיה או של שלט ה-יס? איך אני מנטרל את העינית במארז? ועוד לא הגעתי לקנפוג של ה-EPG...
יש למישהו פתרון?
תודה