רוצה לקנות DVD
שלום,
אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון אז אם לא תעבירו לי את ההודעה לאן שצריך....
עד לאחרונה השתמשתי ב-DVD של apex דגם 811 שעבר גם את שידרוג התוכנה המפורסם.
אני מבסוט ממנו מאוד מבחינת הכתוביות (שזה אחד הדברים שהכי חשובים לי ב-DVD).
מכיוון שה-DVD עבר לשימוש ההורים אני צריך לקנות אחד חדש. אני מעוניין לקנות DVD עם יציאת USB אבל חשוב לי מאוד שהיכולת שלו בתחום הכתוביות בעברית תיהיה לפחות כמו זו של ה-APEX 811.
מבחינת איכות לא כזה חשוב לי חיבור HDMI.
יש המלצות?
אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון אז אם לא תעבירו לי את ההודעה לאן שצריך....
עד לאחרונה השתמשתי ב-DVD של apex דגם 811 שעבר גם את שידרוג התוכנה המפורסם.
אני מבסוט ממנו מאוד מבחינת הכתוביות (שזה אחד הדברים שהכי חשובים לי ב-DVD).
מכיוון שה-DVD עבר לשימוש ההורים אני צריך לקנות אחד חדש. אני מעוניין לקנות DVD עם יציאת USB אבל חשוב לי מאוד שהיכולת שלו בתחום הכתוביות בעברית תיהיה לפחות כמו זו של ה-APEX 811.
מבחינת איכות לא כזה חשוב לי חיבור HDMI.
יש המלצות?
לא מביןאיך אפשר להשוות את אפקס [מוצר מדבקה] לפיוניר [בין החברות הטובות בעולםלdvd] אבל זה כבל דעה שלי...
חחוץ מזה רצית usb , אז בפיוניר 400 יש usb וגם hdmi . מחיר 700 שקל..
חחוץ מזה רצית usb , אז בפיוניר 400 יש usb וגם hdmi . מחיר 700 שקל..
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
השאלה היא איך הפיוניר האלה עם כתוביות בעברית? כי נגיד גם ה-APEX למשל לא ידעתי להתמודד טוב עם הכתוביות לפני העדכון שלו. איך הפיוניר בקטע הזה?
דרך אגב, יש DVD-ים עם חיבור ethernet? כלומר, שאפשר לחבר אותם לרשת במקום לחבר להם כונן USB?
דרך אגב, יש DVD-ים עם חיבור ethernet? כלומר, שאפשר לחבר אותם לרשת במקום לחבר להם כונן USB?
היה לי APEX לפני שנתיים. לאחר שנה הוא פשוט נדם!! זרקתי אותו מפיר האשפה בבית
למרות שאני עובד היום עם OPPO בגלל עיבוד הוידאו, אין על פיוניר!! זה נכון שהמכשירים הללו אינם בטיבם כמו אלו שלפני מס' שנים אך עדיין בנויים ואמינים הרבה יותר ממכשירים כמו APEX וכו'.
אם יציאת HDMI אינה חשובה עבורך, DV300 יהיה אידיאלי! הוא אפילו זול - באזור 490 ש"ח.
למרות שאני עובד היום עם OPPO בגלל עיבוד הוידאו, אין על פיוניר!! זה נכון שהמכשירים הללו אינם בטיבם כמו אלו שלפני מס' שנים אך עדיין בנויים ואמינים הרבה יותר ממכשירים כמו APEX וכו'.
אם יציאת HDMI אינה חשובה עבורך, DV300 יהיה אידיאלי! הוא אפילו זול - באזור 490 ש"ח.
זה בהחלט ההבדל המהותי בין הדגמים.
יציאת ה - HDMI פרודוקטיבית לתכני HD וגם לתכנים אחרים (נחותים יותר כמו פורמט DVD) כאשר עושים UPSCALE לתמונה באמצעות סקיילר או צ'יפים הקיימים במכשירים מסוימים (גם ל - DV400/600) קיימים צ'יפים כאלה.
אם רוב השימושים שלך הם בקבצי DIVX, דווקא החשיבות להעלת רזולוציה הינה לא משמעותית כיוון שלרוב זה מקלקל עוד יותר את איכות התמונה שגם כך היא נחותה.
בכל אופן, השאלה היא גם עם איזה מסך אתה עובד בכלל? כל נושא הרזולוציה הגבוהה מתאימה למסכי HDREADY ו - FHD.
יציאת ה - HDMI פרודוקטיבית לתכני HD וגם לתכנים אחרים (נחותים יותר כמו פורמט DVD) כאשר עושים UPSCALE לתמונה באמצעות סקיילר או צ'יפים הקיימים במכשירים מסוימים (גם ל - DV400/600) קיימים צ'יפים כאלה.
אם רוב השימושים שלך הם בקבצי DIVX, דווקא החשיבות להעלת רזולוציה הינה לא משמעותית כיוון שלרוב זה מקלקל עוד יותר את איכות התמונה שגם כך היא נחותה.
בכל אופן, השאלה היא גם עם איזה מסך אתה עובד בכלל? כל נושא הרזולוציה הגבוהה מתאימה למסכי HDREADY ו - FHD.
לא משנה מה אתה עושה אל תקח פיוניר 300...היה לי אותו והחלפתי אחרי שבוע לפיוניר 400.....הבדל של שמיים וארץ. ואני גם רואה רק סרטי divx והדיוידי בהחלט משפר את איכות התמונה כשאתה מחבר אותו בכבל hdmi
אני קניתי מניופאן עצמם [לא מהחנות,מהשירות הטלפון] כבל hdmi 2 מטר ב-144 שקל שאין לי מושג איזו חברה זאת ויצאתי מרוצה מאוד. כמובן שהכבלים איכותיים כמו של מונסטר יכול להגיע גם לאלפי שקלים....ידוע לי שבביג בקס מוכרםי כבל של לקסוס ב200. תנסה...
אם לא hdmi אז קומפוננט.
אם לא hdmi אז קומפוננט.