yes נגד HOT: המהפכה הדיגיטלית בדרך לישראל?
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כתבה ב THEMARKER
http://advertising.themarker.com/tmc/ar ... =advertise
הקרב השיווקי הגדול הבא שייערך בין חברת הכבלים לבין הלוויין יגיע אלינו בתוך כחצי שנה. סביר שעוד לא שמעתם עליו, אבל בעוד כמה חודשים כבר לא תוכלו לברוח ממנו: קוראים לזה HD, או היי-דפינישן.
http://advertising.themarker.com/tmc/ar ... =advertise
הקרב השיווקי הגדול הבא שייערך בין חברת הכבלים לבין הלוויין יגיע אלינו בתוך כחצי שנה. סביר שעוד לא שמעתם עליו, אבל בעוד כמה חודשים כבר לא תוכלו לברוח ממנו: קוראים לזה HD, או היי-דפינישן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
תרגום מעניין היי-דפינישן...
כתבה מעניינת ביותר. יש שם כמה טעויות (נראה לי שזה טעויות בהקלדה), אבל סה"כ זה מעודד מאוד.
כתבה מעניינת ביותר. יש שם כמה טעויות (נראה לי שזה טעויות בהקלדה), אבל סה"כ זה מעודד מאוד.
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נראה לי *קצת* אופטימי לחשוב על חדירה של 20% בשנה הראשונה וההשוואה לשוק הסלולארי היא כל כך לא במקום שזה אפילו לא מצחיק.בהט מספר כי "HD הוא תחום חם. אנחנו עומדים לסיים את השנה עם כ-20% חדירה של HD בבתים. בכל שנה נמכרות בישראל 400-500 טלוויזיות, ואנחנו מעריכים כי 70% מהטלוויזיות שנמכרו השנה הן תומכות HD. ב-2010 כמעט כל הטלוויזיות שיימכרו יהיו HD - זה יהיה הסטנדרט. זה כמו שהיום אף אחד לא מבקש לקנות טלפון דור שלישי, אבל אלה מרבית הטלפונים הסלולריים שנמכרים בפועל בשוק....
אין לי מושג מה דרור בהט מעשן אבל זה נראה לי חומר מצויין וגם אני רוצה קצת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6604
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
Catskinner,
כנראה יש לאולימפיאדה יד בתחושות האופטימיות של האדון, ואת האמת יש מצב שהוא צודק, כי ברגע שאנשים יראו HD (בעיקר ספורט) אצל חברים/מכרים, אני די משוכנע שעוד באותו היום הם ירימו טלפון להזמין לעצמם ממיר כזה.
כנראה יש לאולימפיאדה יד בתחושות האופטימיות של האדון, ואת האמת יש מצב שהוא צודק, כי ברגע שאנשים יראו HD (בעיקר ספורט) אצל חברים/מכרים, אני די משוכנע שעוד באותו היום הם ירימו טלפון להזמין לעצמם ממיר כזה.
- oferlaor
- מנהל

- Catskinner
- חבר במועדון HT

ride, האולימפיאדה לא תעזור כל כך. אם כבר היא תעזור למכירות של יס מקס בגלל הפרשי השעות שימנעו מרובנו את האפשרות של צפייה בזמן אמת.
שנית, אפילו כשדוחפים מוצר שיש בו צורך אמיתי ושיש לו דרישה חזקה מהשוק, להכריז על חדירה של 20% בשנת הפעילות הראשונה זה טוב בשביל המצגת למשקיעים, אבל הרבה פחות טוב בשביל תוכנית אופרטיבית.
אם ביס לא ישכילו לנווט נכון ולתת את היחס המתאים בין העלות לצרכן לתכנים שהוא יקבל החדירה תהייה משהו כמו 2% וה HD יהפוך בשנתיים הראשונות לקיומו לקוריוז למשוגעים - בדיוק מה שקרה עם היס מקס כשניסו למכור אותו ב 2200-2500 ש"ח.
אבל אתם יודעים מה, אני חושב שקראתי לא נכון את הכתבה. בהט כנראה מדבר שעד סוף השנה הנוכחית 20% ממכשירי הטלוויזיה בארץ יהיו HD READY. לא יכול להיות פרוש אחר כי את סוף השנה הזאת הוא יסיים ממילא עם 0 אחוז חדירה בתחום השידור.
שנית, אפילו כשדוחפים מוצר שיש בו צורך אמיתי ושיש לו דרישה חזקה מהשוק, להכריז על חדירה של 20% בשנת הפעילות הראשונה זה טוב בשביל המצגת למשקיעים, אבל הרבה פחות טוב בשביל תוכנית אופרטיבית.
אם ביס לא ישכילו לנווט נכון ולתת את היחס המתאים בין העלות לצרכן לתכנים שהוא יקבל החדירה תהייה משהו כמו 2% וה HD יהפוך בשנתיים הראשונות לקיומו לקוריוז למשוגעים - בדיוק מה שקרה עם היס מקס כשניסו למכור אותו ב 2200-2500 ש"ח.
אבל אתם יודעים מה, אני חושב שקראתי לא נכון את הכתבה. בהט כנראה מדבר שעד סוף השנה הנוכחית 20% ממכשירי הטלוויזיה בארץ יהיו HD READY. לא יכול להיות פרוש אחר כי את סוף השנה הזאת הוא יסיים ממילא עם 0 אחוז חדירה בתחום השידור.
נערך לאחרונה על ידי Catskinner ב 31/10/2007 16:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6604
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
עוד כתבה בנושא:
ערוץ ספורט 5HD יעלה לאוויר במהלך דצמבר. הם גם מכינים אולפן שידור שערוך ל HD
http://www.ice.co.il/article.asp?pgId=112342&catId=3
ערוץ ספורט 5HD יעלה לאוויר במהלך דצמבר. הם גם מכינים אולפן שידור שערוך ל HD
http://www.ice.co.il/article.asp?pgId=112342&catId=3
- Catskinner
- חבר במועדון HT

^^ נכון מאוד.
או ערוץ פורנו ב HD.
אבל בטח לא נשיונל גיאוגרפיק או תוכנית הבישולים והבית של מרטה סטיוארט.
או ערוץ פורנו ב HD.
אבל בטח לא נשיונל גיאוגרפיק או תוכנית הבישולים והבית של מרטה סטיוארט.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הכוונה כנראה ל 400 עד 500 אלף בשנה. אם כי זה נשמע לי מוגזם כי זה נותן ש 25% מבתי האב בישראל מחליפים טלוויזיה כל שנה (בהנחה שיש טלוויזיה אחת בכל בית אב).
- oferlaor
- מנהל

אכן נראה לי שיש כאן כמה טעויות באותו משפט - לפי הנתונים בשוק 20% חדירה של מסכי HD זה בהחלט סביר.