טוב. ניסיתי את הקומפוננט אבל החלטתי בסוף לחבר את המחשב ל-LD9000 בחיבור VGA.
אז לפני שאני קונה כבל אני חייב להבין משהו.
כרגע יש לי יציאת VGA אחת פנויה במחשב והיא זכר.
הנקבה תפוסה בחיבור למסך של המחשב.
ב-LCD יש כניסת VGA נקבה.
האם כבל VGA צד אחד זכר וצד אחד נקבה יעבוד ?
ז"א אני אחבר את הזכר ל-LCD ואת הנקבה למחשב. נשמע לי קצת לא הגיוני.. אין בזה IN ו-OUT שני כיוונים ?
ובחיפוש קצר שעשיתי באינטרנט לא ראיתי בכלל כבלי VGA זכר לנקבה.. רק זכר וזכר. הגיוני?
עוד דבר - יציאות VGA במחשב נמצאות במקום אחר, לא איפה שהיציאות של הכרטיס מסך.. האם זה אומר שאני אראה בשני המסכים (מסך מחשב ו-LCD) בו זמנית ? או שזה עדיין תלוי בכל מיני SWITCים בין שני המסכים ובתוכנה של הכרטיס מסך כמו בחיבור ביציאת וידאו אחרת.
תודה
חיבור VGA ל-VGA. עזרה בבקשה
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
בקשר לחיבור של הכבל אני לא כ''כ בטוח, פשוט נראה לי שצריך כבל שמתאים לחיבור של המחשב ושל הטלויזיה.. ככה זה הרי בין המחשב למסך המחשב (זכר וזכר).. עדיף שתחכה לתשובה של מישהו שמבין..
ובקשר למקום האחר... איפה זה בדיוק ? לא בכרטיס המסך ?
ובקשר למקום האחר... איפה זה בדיוק ? לא בכרטיס המסך ?
זה לא ביציאות וידאו של הכרטיס מסך (קומפוננט ו-S-Video אצלי) אלא יותר למעלה ואנכי..
בכל אופן כבר קניתי את הכבל וחיברתי אותו והכל סבבה.. אבל זה באמת זכר וזכר וכל פעם שאני רוצה לחבר את המחשב ל-LCD אני צריך להוציא את הכבל של מסך המחשב ולחבר את הכבל ל-LCD.
קניתי גם מתאם (נקבה לנקבה) כדי לנסות לחבר את הכבל לזכר שפנוי אבל זה לא אפשרי כי יש שני מקומות שהבורג נכנס אליהם בצדדים והם מתנגשים אחד בשני..
יש אפשרות לקנות מפצל ואז לחבר את שני המסכים למחשב בו זמנית. השאלה אם זה מנחית את האות משמעותית ואם 2 המסכים מחוברים האיכות שאני אראה בכל אחד מהם תפגע... מומחים ??
בכל אופן כבר קניתי את הכבל וחיברתי אותו והכל סבבה.. אבל זה באמת זכר וזכר וכל פעם שאני רוצה לחבר את המחשב ל-LCD אני צריך להוציא את הכבל של מסך המחשב ולחבר את הכבל ל-LCD.
קניתי גם מתאם (נקבה לנקבה) כדי לנסות לחבר את הכבל לזכר שפנוי אבל זה לא אפשרי כי יש שני מקומות שהבורג נכנס אליהם בצדדים והם מתנגשים אחד בשני..
יש אפשרות לקנות מפצל ואז לחבר את שני המסכים למחשב בו זמנית. השאלה אם זה מנחית את האות משמעותית ואם 2 המסכים מחוברים האיכות שאני אראה בכל אחד מהם תפגע... מומחים ??