מגבר אוזניות מנורות - BADA או DARKVOICE
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני לא בטוח שמישהו כאן בארץ שמע/בבעלותו מגבר של bada אבל אני יכול להעיד על הדארקווייס שהוא מגבר מצוין והמחיר מצחיק.
מעבר לכך יש לך הרבה אפשרויות לשחק עם המנורות בשביל לקבל את הסאונד שאתה אוהב (ובגלל זה אני מעדיף את הפשטות שבטרנזיסטור).
ועוד דבר HD600 עם 32 אום?!
מעבר לכך יש לך הרבה אפשרויות לשחק עם המנורות בשביל לקבל את הסאונד שאתה אוהב (ובגלל זה אני מעדיף את הפשטות שבטרנזיסטור).
ועוד דבר HD600 עם 32 אום?!
-
danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אני נקרע בין ה-332 וה-336. ההבדלים לפי מה שאני מבין הוא שה-332 נותן מערכת מנורות נפרדת לכל ערוץ. האם אני צודק? ההבדל במחיר גדול ואני תוהה האם הוא שווה?
עוד משהו, ספר לי קצת על "המשחק עם הנורות" האם זה אמור לשנה את הסאונד בצורה מהותית?
דרך אגב, ה-BADA הוא בעצם היברידי ומשתמש במופסט לשם הגברה אז לא נראה לי שפה תצמח הישועה. החלפת הנורות אכן עלולה לשרוף את הטרנזיסטורים בבאדה אלא אם מנתקים אותו מהחשמל ל-24 שעות.
ולגבי ה-HD600, אופס, אכן 300OHM התלבלבתי עם זוג אחר שיש לי.
עוד משהו, ספר לי קצת על "המשחק עם הנורות" האם זה אמור לשנה את הסאונד בצורה מהותית?
דרך אגב, ה-BADA הוא בעצם היברידי ומשתמש במופסט לשם הגברה אז לא נראה לי שפה תצמח הישועה. החלפת הנורות אכן עלולה לשרוף את הטרנזיסטורים בבאדה אלא אם מנתקים אותו מהחשמל ל-24 שעות.
ולגבי ה-HD600, אופס, אכן 300OHM התלבלבתי עם זוג אחר שיש לי.
-
danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ה- BADA נמכר בארץ במחיר מטורף של 3,250 ש"ח ע"י ORAC
המחיר הזול ביותר שמצאתי בחו"ל זה מחברה שמתמחה בהיי-אנד סיני (כן, כן, היי-אנד סיני! אולי כל הנושא דורש הרחבה נפרדת באתר) ומחירו $299 כולל הרצה של חמשה ימים. משלוח מיוחד אקספרסס בחבילה גדולה ומרופדת - $150 - סה"כ $450
ה - DARKVOICE נמכר ע"י דילר סיני באיביי עם המון המלצות - מס 170098478626 באיביי.
$400 + $100 משלוח.
גרושים לעומת האיכות המתקבלת.
המחיר הזול ביותר שמצאתי בחו"ל זה מחברה שמתמחה בהיי-אנד סיני (כן, כן, היי-אנד סיני! אולי כל הנושא דורש הרחבה נפרדת באתר) ומחירו $299 כולל הרצה של חמשה ימים. משלוח מיוחד אקספרסס בחבילה גדולה ומרופדת - $150 - סה"כ $450
ה - DARKVOICE נמכר ע"י דילר סיני באיביי עם המון המלצות - מס 170098478626 באיביי.
$400 + $100 משלוח.
גרושים לעומת האיכות המתקבלת.
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
כבעליו הגאה של מגבר 336 DARKVOICE אני חייב לומר שאיכותו מדהימה יחסית למחירו הנמוך וניתן גם לשפר אותו בקלות רבה עי' החלפת השפופרות .שוה ביותר ... 
לו הייתי רוטשילד ...
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
ניתן לשפר את איכות הצליל של המגבר עי' החלפת השפופרות באחרות משובחות יותר כי לכל שפופרת יש צליל שונה . לפעמים הדבר נעשה עי' ניסויים מספר עד שמצליחים להגיע לצליל הרצוי לך . מבחינת זמן ומחיר - לפעמים לוקח קצת זמן ואפילו הרבה כסף כדי לקבל תוצאה משובחת במיוחד . את המגבר שלי קניתי כבר משודרג אחרי החלפת קבלים לטובים יותר ועוד מספר שינויים פנימיים ואחרי החלפת השפופרות מספר פעמים עד שהאדם ששידרג היה מרוצה . האוזניות שהמגבר הזה שודך אליהן - AKG K340 - הן אוניות קשות מאד להזזה בגלל העכבה הגבוהה שלהן והמגבר הותאם לעבוד איתן במיטבו . דרך אגב את כל העבודה כולל מודינג נרחב לאוזניות עצמן עשה אנטולי ( ותודה רבה לו על כך ) והתוצאה מרשימה ביותר .
לו הייתי רוטשילד ...