שאלה קצת מצחיקה- יש לי אוזניות IN-EAR ונאבד לי האטמים שלהן..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itayoffspring
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זו בעיה, תבדוק באתר של סוני עם הדגם הספציפי שלך, אם יש להם ביכלל חלק חלופי כזה (סביר להניח שכן) .
ראיתי לפני כמה שבועות איזה דיון שנתנו בו איזה מקום (או דיברו על איזה מקום לא ממש זוכר) שאתה מביא את האוזניות והם מתאימים לך אטאמים, אם אני זכור נכון הם לא ניראה לי היו מקוריים, אני באמת לא זוכר .
תנסה לעבור על כל מיני דיונים קודמים, יכול להיות שישנה תושבה שם .
ראיתי לפני כמה שבועות איזה דיון שנתנו בו איזה מקום (או דיברו על איזה מקום לא ממש זוכר) שאתה מביא את האוזניות והם מתאימים לך אטאמים, אם אני זכור נכון הם לא ניראה לי היו מקוריים, אני באמת לא זוכר .
תנסה לעבור על כל מיני דיונים קודמים, יכול להיות שישנה תושבה שם .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתם לא צודקיםם..
כשקניתי האת ה sure e2g שלי..הייתי בטוח שסט האטמים של ה creative ep630 שלי יתאים....
ולכותר הוא באמת התאים..אבל החור שהיה בקצה הגומייה גדול מידי....לכן כל פעם שהכנסתי תאוזנייה לאוזן..התעלה של האוזנייה פשוט יצא מהחור בצד השני של האוזניות...הצד שאמור להיות בחלק הפנימי של האוזן..
הייתי מת ליקנות את סט האתמים של e2g/e2g....לא מצאתי באיבי...
כשקניתי האת ה sure e2g שלי..הייתי בטוח שסט האטמים של ה creative ep630 שלי יתאים....
ולכותר הוא באמת התאים..אבל החור שהיה בקצה הגומייה גדול מידי....לכן כל פעם שהכנסתי תאוזנייה לאוזן..התעלה של האוזנייה פשוט יצא מהחור בצד השני של האוזניות...הצד שאמור להיות בחלק הפנימי של האוזן..
הייתי מת ליקנות את סט האתמים של e2g/e2g....לא מצאתי באיבי...
בברכה KaDiLoX,
כמה חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים
כנהגי מוניות:)
כמה חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים
כנהגי מוניות:)