פלזמה pilot חדשה
-
ds
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
לאחר שקראתי בפרום שפלזמה עדיפה על LCD רכשתי מסך פלזמה של pilot, אכן בין הירקות והבשר. במחיר שהם מציעים, 4500 שקל ועד 24 תשלומים, אין להם מתחרים. הספציפיקציות המפורסמות על ידם הם מעולות, האם הן אמתיות או לא אין לי מושג, אני מקווה שכן. אבל מי שקונה טלוויזיה זו חייב לדעת שלמכשיר ישנן כמה מגבלות. כפי שנאמר כבר באחד השרשורים, אם ברשותך DVD, פושט, השלט שלו כנראה לא יפעל. בעיה רצינית יותר היא למנויי יס, הממיר הכסוף הרגיל, גם הוא כנראה לא יעבוד או יתפקד בקושי. אבל הבעיה היא ברת תיקון, טכנאי של יס, שהוזמן על ידינו, החליף את הממיר, לאור בקשתי, לממיר אחר לגמרי (שחור, שאני לא יודע את שמו) וכמטה קסם, הבעיה נפתרה.
דבר נוסף, לא הייתי ממליץ להתקין את המסך על הקיר משום שכל הכיסוי האחורי של המסך הוא עם פתחי אוורור והתקנה על הקיר תפגע קשות ביכולת האוורור שלו ותוריד משמעותית את אורך חייו.
לאחר החלפת הממיר וחיבור סקארט עם הגדרת RGB איכות התמונה, בעיננו לפחות, היא יוצאת מהכלל.
אמינות - רק זמן יגיד.
דבר נוסף, לא הייתי ממליץ להתקין את המסך על הקיר משום שכל הכיסוי האחורי של המסך הוא עם פתחי אוורור והתקנה על הקיר תפגע קשות ביכולת האוורור שלו ותוריד משמעותית את אורך חייו.
לאחר החלפת הממיר וחיבור סקארט עם הגדרת RGB איכות התמונה, בעיננו לפחות, היא יוצאת מהכלל.
אמינות - רק זמן יגיד.