צריך המלצה ללוח microATX למעבדי אינטל עד Quad
הי
אני יודע שיש פה מלא הודעות על מפרטים ואפשר פשוט לקרוא את כולן (אני חושב שקראתי את רובן) אבל אז צריך לקרוא ביקורות ופתאום מגלים שאין DVI ואין 1333 וכולי.
אני צריך המלצה (רצוי ממי שיש לו כבר) ללוח בדרישות האלו
1. microATX - כנראה לציפסט G33 . (כי אין עדיין G35)
2. תמיכה במעבדי אינטל עד Quad
3. FSB 13333.
4. DVI
5. sound 5.1
תודה
שלומי
אני יודע שיש פה מלא הודעות על מפרטים ואפשר פשוט לקרוא את כולן (אני חושב שקראתי את רובן) אבל אז צריך לקרוא ביקורות ופתאום מגלים שאין DVI ואין 1333 וכולי.
אני צריך המלצה (רצוי ממי שיש לו כבר) ללוח בדרישות האלו
1. microATX - כנראה לציפסט G33 . (כי אין עדיין G35)
2. תמיכה במעבדי אינטל עד Quad
3. FSB 13333.
4. DVI
5. sound 5.1
תודה
שלומי
אחרי הרבה בדיקות ומספר חודשים עם מערכת HTPC עובדת על הלוח הזה:
Fatal1ty F-I90HD
לינק לעמוד מוצר: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherb ... YPE=LGA775
Fatal1ty F-I90HD
לינק לעמוד מוצר: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherb ... YPE=LGA775
INTEL - Core 2 Due 1.86GHz E6320 4M
(אני עומד לשדרג את זה ל Q6600 שהלוח תואם אליו כמובן)
אני מריץ המון 720P בהנאה מרובה בלי שום בעיות, ניסיתי 1080P וגם שם לא היו לי בעיות.
הכרטיס מוציא עד Full HD כך שאם יש לך מסך תואם תוכל להנות.
הכרטיס מתחלק בזיכרון של הלוח, שם מצאתי בעיה מוזרה, עד 256 הצלחתי להגדיר ללא כל בעיה, כאשר שמתי ב BIOS 512 קיבלתי תמיד מסך מעורבל (תצוגה דפוקה) ולא יכלתי לעבוד ככה...
בעיה שניה שלא מצאתי לה פתרון ו\או סיבה - מידי פעם המחשב מתעורר ולא נכבה ל S3 בצורה נקיה ואז רק ריסט מוציא אותו מזה (אני לא יודע אם זה ממש קשור ללוח).
סה"כ, לוח יותר טוב במחיר הזה לא מצאתי.
מקווה שעזרתי,
גל
(אני עומד לשדרג את זה ל Q6600 שהלוח תואם אליו כמובן)
אני מריץ המון 720P בהנאה מרובה בלי שום בעיות, ניסיתי 1080P וגם שם לא היו לי בעיות.
הכרטיס מוציא עד Full HD כך שאם יש לך מסך תואם תוכל להנות.
הכרטיס מתחלק בזיכרון של הלוח, שם מצאתי בעיה מוזרה, עד 256 הצלחתי להגדיר ללא כל בעיה, כאשר שמתי ב BIOS 512 קיבלתי תמיד מסך מעורבל (תצוגה דפוקה) ולא יכלתי לעבוד ככה...
בעיה שניה שלא מצאתי לה פתרון ו\או סיבה - מידי פעם המחשב מתעורר ולא נכבה ל S3 בצורה נקיה ואז רק ריסט מוציא אותו מזה (אני לא יודע אם זה ממש קשור ללוח).
סה"כ, לוח יותר טוב במחיר הזה לא מצאתי.
מקווה שעזרתי,
גל