VOOM חתמה על הסכם הפצה עם HOT

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
עלי_שביט פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 250
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

חברת הכבלים הישראלית HOT חתמה על הסכם להפצת ערוץ החדות הגבוהה האמריקאי VOOM במסגרת חבילת הערוצים בפורמט זה שהיא מתכננת להשיק בקרוב. כידוע, גם חבילת הלווין YES מתכננת להשיק חבילה מקבילה בחדות גבוהה בתחילת השנה הבאה .
הערוץ ישודר תחילה באנגלית בלבד ובשלב מאוחר יותרייתכן מאוד שיכלול גם כתוביות בעברית.

ערוץ VOOM , שהוא למעשה גירסא יצוא בינלאומית מיוחדת המציעה את המבחר של ערוצי חבילת VOOM האמריקאית מסתער לאחרונה על שוקי טלוויזיה שונים ב רחבי העולם וכבר הצליח לחדור לשוק הסקנדינבי, למדינות שונות במרכז ובמזרח אירופה ובקרוב גם יתחיל בשידורי ניסיון בחברת הכבליםה בריטית Virgin Media.

מ http://www.satil.com

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35085
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

תודה
מעניין איזה תכנים יציעו

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78763
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #3 

באתר שלהם ניתן לראות את סוגי התכנים:

http://www.voom.tv/

לחץ על VOOM INTERNATIONAL

לא מדובר בערוץ מאוד מרתק. יש שם מוזיקה, קונצרטים, חדשות, סרטים (לא סרטים מובילים), LIFESTYLE, אוכל וכו'.

זה ערוץ טוב, אבל לא "מצויין".

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35085
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

oferlaor כתב:זה ערוץ טוב, אבל לא "מצויין".
...
:lol: :lol:

לא "מצויין" לא קונה...
צריכה להיות חבילה טובה כשי שאשלם את המנוי + ממיר...

docco
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 179
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

לא מדובר בחברה שנכשלה כישלון חרוץ בארה"ב?
ואולי זאת הסיבה שהם פונים לשאר העולם, או בעיקר למדינות שנמצאות בחיתולי שידורי ה-HD ופחות בררניות לגבי ה-content

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78763
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #6 

docco,

הסיבה לכישלון שלהם היא בעיקר כמה החלטות עקרוניות שגויות והתמקדות בשווקים שעדיין לא הגיעו לבשלות. הרעיון היה ועדיין גדול, פשוט כמו סטארטאפים רבים אחרים, הכסף נזל כמו מים ובסוף סגרו להם את הברז.

מה שנשאר נרכש. ערוץ VOOM מרכז את מיטב התכנים מהערוצים הייחודיים לערוצי VOOM. הבעיה היא שזה לא מסוג התכנים שבשבילם אני אעבור חברה. אין שם סדרה אחת או סרט אחד שהוא KILLER, זה יותר מזכיר את HD1 - תכנים אלטרנטיביים, שלצערי יכולים לעניין אותי כרקע או כהדגמה לאנשים שמבקרים את הבית, אבל פחות מעניינים בשביל לשבת ובאמת לצפות בהם. מה לעשות, אני מפונק כיום עם הרבה תכנים מעניינים בשביל להסתפק בזה.

docco
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 179
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

אני מסכים, ולכן לא מבין את המהלך של הוט, שכבר 'נכוותה' מ-HD1 (לכאורה - תכנים לא אטרקטיביים)

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #8 

oferlaor כתב:docco,

הסיבה לכישלון שלהם היא בעיקר כמה החלטות עקרוניות שגויות והתמקדות בשווקים שעדיין לא הגיעו לבשלות. הרעיון היה ועדיין גדול, פשוט כמו סטארטאפים רבים אחרים, הכסף נזל כמו מים ובסוף סגרו להם את הברז.

מה שנשאר נרכש. ערוץ VOOM מרכז את מיטב התכנים מהערוצים הייחודיים לערוצי VOOM. הבעיה היא שזה לא מסוג התכנים שבשבילם אני אעבור חברה. אין שם סדרה אחת או סרט אחד שהוא KILLER, זה יותר מזכיר את HD1 - תכנים אלטרנטיביים, שלצערי יכולים לעניין אותי כרקע או כהדגמה לאנשים שמבקרים את הבית, אבל פחות מעניינים בשביל לשבת ובאמת לצפות בהם. מה לעשות, אני מפונק כיום עם הרבה תכנים מעניינים בשביל להסתפק בזה.
...

בנוגע לVOOM,

דווקא היו שם כמה רעיונות נחמדים לערוצים, ערוץ RUSH לדוגמא, שמאגד בתוכי משדרי ספורט אתגרי נראה די מעניין. לפי מה שהבנתי חברת SKY אמורה להעלות שני ערוצים של VOOM (ערוץ RUSH, כאמור, וגם ערוץ ULTRA שמתעסק יותר באופנה ודוגמניות) ברבעון הראשון של 2008.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”