צריך עזרה בהחלטה אם לקנות דגם מסויים בהיתן התנאים הבאים.
שלום רב,
האם מישהו ראה ויזואלית את הפלזמה של LG דגם 42PC1RR ? אם כן מה דעתו ?
האם פלזמה מסוג זה 42 אינץ מתאימה לי, כאשר השימוש שלי הוא:
70% YES (מתוכם 50% כדורגל)
30% סרטי AVI DVDRIP רגילים מהמחשב.
מחרק צפיה - 3מטר.
אם לא, האם מישהו יכול להמליץ לי על משהו אחר (לא עובר 10K שח) ?
אפילו אולי כיוון של LCD
תודה
האם מישהו ראה ויזואלית את הפלזמה של LG דגם 42PC1RR ? אם כן מה דעתו ?
האם פלזמה מסוג זה 42 אינץ מתאימה לי, כאשר השימוש שלי הוא:
70% YES (מתוכם 50% כדורגל)
30% סרטי AVI DVDRIP רגילים מהמחשב.
מחרק צפיה - 3מטר.
אם לא, האם מישהו יכול להמליץ לי על משהו אחר (לא עובר 10K שח) ?
אפילו אולי כיוון של LCD
תודה
טוב אז ככה
1.חשוב לי לציין שבתור מתקין של LG לשעבר ראיתי את כל הדגמים שוב ושוב ושוב.
2.בנוגע לשאלתך אין ספק שה42PC1RR היא אחד הדגמים היותר טובים שLG הוציאו אבל לעניות דעתי המרחק צפייה שלך קרוב מדי אתה לא תהנה מתמונה יפה למרות שפלאזמה מתאימה לך יותר כי אתה רואה יותר שידורי לווין
3.לגביי המלצתי היתה לי אפשרות בזמנו לקחת מהחברה מסך בהנחה משמעותית
אני לקחתי LG LCD דגם LC51 ואני יכול להגיד לך שאני מרוצה בטרוף ורואים מדהים יחסית לכל השאר אני ממליץ לך לקחת 37 אינץ
למרחק צפייה של 3 מטר לא יותר מזה
4.שאלה למה לקנות מסך מקליט כאשר זתה פשוט יכול לקנות DVD מקליט שתוכל גם להקליט גם למחות להעביר מDVD לDVD ווידיאו ל DVD וכ"ד הרי מה שאתה מקליט ל-PC1RR אתה לא יכול להוציא למכשיר חיצוני אז חבל..
1.חשוב לי לציין שבתור מתקין של LG לשעבר ראיתי את כל הדגמים שוב ושוב ושוב.
2.בנוגע לשאלתך אין ספק שה42PC1RR היא אחד הדגמים היותר טובים שLG הוציאו אבל לעניות דעתי המרחק צפייה שלך קרוב מדי אתה לא תהנה מתמונה יפה למרות שפלאזמה מתאימה לך יותר כי אתה רואה יותר שידורי לווין
3.לגביי המלצתי היתה לי אפשרות בזמנו לקחת מהחברה מסך בהנחה משמעותית
אני לקחתי LG LCD דגם LC51 ואני יכול להגיד לך שאני מרוצה בטרוף ורואים מדהים יחסית לכל השאר אני ממליץ לך לקחת 37 אינץ
למרחק צפייה של 3 מטר לא יותר מזה
4.שאלה למה לקנות מסך מקליט כאשר זתה פשוט יכול לקנות DVD מקליט שתוכל גם להקליט גם למחות להעביר מDVD לDVD ווידיאו ל DVD וכ"ד הרי מה שאתה מקליט ל-PC1RR אתה לא יכול להוציא למכשיר חיצוני אז חבל..
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
barak236, אוי למה שעיני קוראות.
למרחק של 3 מטרים גודל של 42 אינץ' יכול לבוא בהחלט!!! ישנם אנשים אנשים שקנו למרחק של 3.3 ו-3.5 מטרים כבר 50 אינץ'!!!!!
להמליץ על 37LC51 ,שהוזכר בהקשר של זליגות התאורה האחורי ושכמה וכמה חברי הפורום החזירו את המסך עקב כך , זו המלצה חסרת בסיס ואפילו חסרת אחריות בעיני.
לדעתי, ואני משער שגם לדעת רוב החברים בפורום, פלזמה עדיפה בהחלט שמתמודדת עם שידורי הטלויזיה העכשווים הרבה הרבה יותר טוב
אתה ראית פלזמות נוספות לפני שקבעת את הקביעה שלך???
עם כל הכבוד ל-LG , הם לא מובילים בתחום לא בפלזמות ובטח ובטח שלא ב-LCD.
בטווח המחירים שלהם יש אופציות הרבה הרבה יותר טובות.
LC51 הוא דגם שנחל כשלון עם בעיית זליגת האור והוחלף מהר מאוד בדגם אחר(LC7 ו-LC53)
tmridan, קודם כל ברוך הבא לפורום.
עכשיו לגבי השימושים, בעיקרון לשימושים שלו עדיפה פלזמה בהחלט שמתמודדת עם שידורי הטלויזיה העכשווים הרבה הרבה יותר טוב.
אולי ה-PC1RR היא לא הפלזמה הטובה שיש אבל לדעתי היא נותנת תמורה לא רעה.
עד 10K יש לך הרבה אופציות: Q91 ו-C91 של סמסונג, 5332 של פיליפס, אפילו את ה-PV7 או ה-PV60 של פנאסוניק.
כולן עולות על ה-LG.
לדעתי ולדעת עוד הרבה אנשים בפורום הכיוון של הפלזמה הוא הנכון עבורך
למרחק של 3 מטרים גודל של 42 אינץ' יכול לבוא בהחלט!!! ישנם אנשים אנשים שקנו למרחק של 3.3 ו-3.5 מטרים כבר 50 אינץ'!!!!!
להמליץ על 37LC51 ,שהוזכר בהקשר של זליגות התאורה האחורי ושכמה וכמה חברי הפורום החזירו את המסך עקב כך , זו המלצה חסרת בסיס ואפילו חסרת אחריות בעיני.
לדעתי, ואני משער שגם לדעת רוב החברים בפורום, פלזמה עדיפה בהחלט שמתמודדת עם שידורי הטלויזיה העכשווים הרבה הרבה יותר טוב
אתה ראית פלזמות נוספות לפני שקבעת את הקביעה שלך???
עם כל הכבוד ל-LG , הם לא מובילים בתחום לא בפלזמות ובטח ובטח שלא ב-LCD.
בטווח המחירים שלהם יש אופציות הרבה הרבה יותר טובות.
LC51 הוא דגם שנחל כשלון עם בעיית זליגת האור והוחלף מהר מאוד בדגם אחר(LC7 ו-LC53)
tmridan, קודם כל ברוך הבא לפורום.
עכשיו לגבי השימושים, בעיקרון לשימושים שלו עדיפה פלזמה בהחלט שמתמודדת עם שידורי הטלויזיה העכשווים הרבה הרבה יותר טוב.
אולי ה-PC1RR היא לא הפלזמה הטובה שיש אבל לדעתי היא נותנת תמורה לא רעה.
עד 10K יש לך הרבה אופציות: Q91 ו-C91 של סמסונג, 5332 של פיליפס, אפילו את ה-PV7 או ה-PV60 של פנאסוניק.
כולן עולות על ה-LG.
לדעתי ולדעת עוד הרבה אנשים בפורום הכיוון של הפלזמה הוא הנכון עבורך
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בצפייה ממרחק של 3 מטרים אין שום בעיה עם מסך בגודל 42 אינטש ובין פלזמה ל LCD הבחירה שלי הייתה לכיוון מסך פלזמה.
אני לא רוצה לתת לך המלצה לדגם מסויים כי יכול להיות שלא תסכים לטעם או לתקציב שלי. מה שאני כן יכול להמליץ לך זה לבדוק באינדקס הקישורים של האתר איזו חנות הכי קרובה למקום מגוריך ולעשות שם ביקור לצרכי השוואה של מסכי פלזמה שונים.
אני לא רוצה לתת לך המלצה לדגם מסויים כי יכול להיות שלא תסכים לטעם או לתקציב שלי. מה שאני כן יכול להמליץ לך זה לבדוק באינדקס הקישורים של האתר איזו חנות הכי קרובה למקום מגוריך ולעשות שם ביקור לצרכי השוואה של מסכי פלזמה שונים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ל-shraga007
בעיית הזליגות לידעתך תוקנה כבר ממזמן שנית ראיתי כבר המון פלאזמות והתקנתי כבר המון כולל סמסונג פיוניר האיטצי פוגיקום וכ"ד לידעתך אני בין היחידים בארץ שהתקין את ה103" ביסכאר חיפה ועוד להגיד שהLC51 נחלה כשלון תיהיה בטוח שלא זה מסך שזכה בכל כך הרבה פרסים אז בוא נעמיד דברים על דיוקם וברור שיש חברות יותר טובות מLG אם תשים לב כתבתי שזה טחד הדגמים היותר טובים LG הוציאו לא כתבתי שהיא הכי טובה ומסך 42 אינו ואני חוזר אינו מתאיםפ ל3 מטר יראו מזעזע אומרים שעל כל 10 אינץ אתה צריך מטר אז בואו נכיר בעובדות
בעיית הזליגות לידעתך תוקנה כבר ממזמן שנית ראיתי כבר המון פלאזמות והתקנתי כבר המון כולל סמסונג פיוניר האיטצי פוגיקום וכ"ד לידעתך אני בין היחידים בארץ שהתקין את ה103" ביסכאר חיפה ועוד להגיד שהLC51 נחלה כשלון תיהיה בטוח שלא זה מסך שזכה בכל כך הרבה פרסים אז בוא נעמיד דברים על דיוקם וברור שיש חברות יותר טובות מLG אם תשים לב כתבתי שזה טחד הדגמים היותר טובים LG הוציאו לא כתבתי שהיא הכי טובה ומסך 42 אינו ואני חוזר אינו מתאיםפ ל3 מטר יראו מזעזע אומרים שעל כל 10 אינץ אתה צריך מטר אז בואו נכיר בעובדות