תגיד לי על איזה תוכנה אתה מדבר?...אם אתה לא יודע מה הבעיה שלי אז למה את מגיב על מה שאני רושם?!Darks כתב:יש לי הרגשה שאתה רוצה הכול על מגש של כסף ואתה לא מוכן אפילו להזיע בשביל זה , כול המשתמשים שנמצאים כאן עבדו קשה בשביל למצוא את התשובות תנסה לשחק עם התוכנה לא יזיק כלום, במידה ולא הצלחת תמחוק ותנסה שוב לא קרה כלום. לא צריך על כול דבר לפתוח מליון ואחד שאלות ולנסות לשכנע אנשים שיתנו לך את התשובה , תתאמץ קצת .301289 כתב:אחי שום דבר לא עוזר...אני לא נותן לי להגיע לשלב הזה......:במידה ולא יש עוד אופציה לגבי שלב זה!
תבחר שוב את ההתקן שמסומן לך ב OTHER DEVICES
תעשה UPDATA Driver
No ,not this time>
install from a list or.......>
dont search. i will coose...
ותבחר לו את התקן : logitech USB WheelMouse
או Universal Serial Bus Controllers Properties
או Human Interface Devices
זה יעבוד על אחד מהם....
ותפנה אותו לאחד מהתקיוית שצינתי!
כשאני עושה את זה הוא נתקע כזה ואז אומר שלא ניתן או משו כזה אני לא זוכר..והוא נותן לי רק אפשרות חפש קובץ INF......
פתרון לכל "מרומי" WINTV-PVR 150 והשלט של SMK
תסביר לי על איזו תוכנה את מדבר?301289 כתב:תגיד לי על איזה תוכנה אתה מדבר?...אם אתה לא יודע מה הבעיה שלי אז למה את מגיב על מה שאני רושם?!Darks כתב:יש לי הרגשה שאתה רוצה הכול על מגש של כסף ואתה לא מוכן אפילו להזיע בשביל זה , כול המשתמשים שנמצאים כאן עבדו קשה בשביל למצוא את התשובות תנסה לשחק עם התוכנה לא יזיק כלום, במידה ולא הצלחת תמחוק ותנסה שוב לא קרה כלום. לא צריך על כול דבר לפתוח מליון ואחד שאלות ולנסות לשכנע אנשים שיתנו לך את התשובה , תתאמץ קצת .301289 כתב:אחי שום דבר לא עוזר...אני לא נותן לי להגיע לשלב הזה......:במידה ולא יש עוד אופציה לגבי שלב זה!
תבחר שוב את ההתקן שמסומן לך ב OTHER DEVICES
תעשה UPDATA Driver
No ,not this time>
install from a list or.......>
dont search. i will coose...
ותבחר לו את התקן : logitech USB WheelMouse
או Universal Serial Bus Controllers Properties
או Human Interface Devices
זה יעבוד על אחד מהם....
ותפנה אותו לאחד מהתקיוית שצינתי!
כשאני עושה את זה הוא נתקע כזה ואז אומר שלא ניתן או משו כזה אני לא זוכר..והוא נותן לי רק אפשרות חפש קובץ INF.........
כי אני לא דברתי שם על שום תוכנה......
זה Device Manager (ואני מנסה להסביר שלב שלב מה אתה אמור לעשות זה די פשוט)
בגלל זה אני אומר לך שקרא שוב ולאט...
בנוסף אתה אמור למצוא רק קובץ INF .....
הבנתה?
לומר לכם את האמת, אני עוקב אחרי השרשור הזה כדי לראות אם אוכל לעזור ואיפה,
אבל אני כבר מזמן איבדתי אתכם בגלל שאתם מתברברים על איך להגדיר Deviceים בDevice Manager ואיך מבצעים Update Driver מקובץ inf.
זהו ידע בסיסי שחייב להיות לכל משתמש Windows שרוצה לעשות דברים קצת יותר מתוכמים מגלישה באיטרנט וקריאת מיילים
אז בואו נפסיק להתברבר עם הגדרות של windows, מי שלא יודע מוזמן לפנות לאחד מאלפי הפורומים שעוסקים באדמיניסטרציית Windows או לפנות למישהו מקצועי שישתלט לו על המחשב ויעזור לו, גם עוד עשר עמודים של שרשור לא יעזרו למישהו שלא מכיר windows מספיק טוב.
אני מתנצל אם בתגובה זו אני פוגע במישהו, אבל זה בדיוק כמו שלא אנסה לפנות לפורום של מכוניות ואשאל איך מחליפים פלאגים במנוע בטיפול 10000 כשאין לי את הידע הבסיסי הנדרש כדי להבין את התשובות.
אבל אני כבר מזמן איבדתי אתכם בגלל שאתם מתברברים על איך להגדיר Deviceים בDevice Manager ואיך מבצעים Update Driver מקובץ inf.
זהו ידע בסיסי שחייב להיות לכל משתמש Windows שרוצה לעשות דברים קצת יותר מתוכמים מגלישה באיטרנט וקריאת מיילים
אז בואו נפסיק להתברבר עם הגדרות של windows, מי שלא יודע מוזמן לפנות לאחד מאלפי הפורומים שעוסקים באדמיניסטרציית Windows או לפנות למישהו מקצועי שישתלט לו על המחשב ויעזור לו, גם עוד עשר עמודים של שרשור לא יעזרו למישהו שלא מכיר windows מספיק טוב.
אני מתנצל אם בתגובה זו אני פוגע במישהו, אבל זה בדיוק כמו שלא אנסה לפנות לפורום של מכוניות ואשאל איך מחליפים פלאגים במנוע בטיפול 10000 כשאין לי את הידע הבסיסי הנדרש כדי להבין את התשובות.
אמת!!!!!!!!! ותודה...!!!
אבל בסך הכל יש כונה טובה לכולנו ורצון לקדם את התחום הHTCP
ולפעמים זה כרוך בזה שאנו צריכים לעזור ולהסביר לאדם שלא תמיד מתמצא או מבין לפי מה שאתה אומר...
ועם זה אין לי בעיה כל עוד הוא מנסה משחק וקורא מהתחלה עד הסוף בדקדוק. כי זו הדרך שבא אנו מגיעים בדרך כלל לפתרונות.
גם עם זה לא תמיד נחמד! אבל לבקש את האוכל לפה? זה לא דבר קל!
מה שאנו באים לגיד לכם במילים פשוטות שתנסו תשחקו ותקראו כמו שצריך ומבלי להעליב (כבר יצא לי כמה פעמים ששאלו אותי משהו שכבר רשמתי במפורש).
כי זה מה שאנו עושים בעצם גם בשביל לתת לכם תשובות.
אבל בסך הכל יש כונה טובה לכולנו ורצון לקדם את התחום הHTCP
ולפעמים זה כרוך בזה שאנו צריכים לעזור ולהסביר לאדם שלא תמיד מתמצא או מבין לפי מה שאתה אומר...
ועם זה אין לי בעיה כל עוד הוא מנסה משחק וקורא מהתחלה עד הסוף בדקדוק. כי זו הדרך שבא אנו מגיעים בדרך כלל לפתרונות.
גם עם זה לא תמיד נחמד! אבל לבקש את האוכל לפה? זה לא דבר קל!
מה שאנו באים לגיד לכם במילים פשוטות שתנסו תשחקו ותקראו כמו שצריך ומבלי להעליב (כבר יצא לי כמה פעמים ששאלו אותי משהו שכבר רשמתי במפורש).
כי זה מה שאנו עושים בעצם גם בשביל לתת לכם תשובות.