היום ראיתי את ה-iPhone עם עברית מלאה...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
היום סוף סוף ראיתי את ה-iPhone גם עם פריצה וגם עם עברית מלאה.
כמעט ואין בעיות שם ואני חייב לציין עד כמה זה גורם ל-iPhone להיות יותר ויותר אטרקטיבי.
יש עדיין כמה חסרונות אבל אני חייב לומר שהרשימה הולכת ומתקצרת במיוחד לאור המגניבות האין סופית של הממשק...
המקלדת בעברית עובדת פשוט יפה שזה מעורר קנאה. גם כמעט כל הפעולות, והפונקציות עובדות תקין.
אז מה חסר?
כותרות של דואל ובעוד כמה מקומות (באיזורים מסויימים במוזיקה) עדיין בעברית הפוכה.
האמת היא שהדבר שהכי חסר לי כרגע זה דרך להתמחבר למכשיר שלא דרך iTunes אלא במישרין (DRAG & DROP). כן כן, אני יודע שזה נוגד את כל הרעיון, אבל בכ"ז.
החיסרון האחרון בעצם עבורי זה אי יכולת לנגן DIVX באופן טבעי. מקווה שלא רחוק היום שמישהו יכתוב תוכנת ניגון DIVX NATIVE. במקרה כזה, המכשיר בעצם יחליף את הנגן מדיה שלי...
האם מישהו יודע אם ה-iPod touch כולל בעצם את אותן תכונות בתחום המקלדת והעברית?
מה לגבי ספר טלפונים, CONTACT BOOK, וקליינט דואל ב- IPOD TOUCH?
כמעט ואין בעיות שם ואני חייב לציין עד כמה זה גורם ל-iPhone להיות יותר ויותר אטרקטיבי.
יש עדיין כמה חסרונות אבל אני חייב לומר שהרשימה הולכת ומתקצרת במיוחד לאור המגניבות האין סופית של הממשק...
המקלדת בעברית עובדת פשוט יפה שזה מעורר קנאה. גם כמעט כל הפעולות, והפונקציות עובדות תקין.
אז מה חסר?
כותרות של דואל ובעוד כמה מקומות (באיזורים מסויימים במוזיקה) עדיין בעברית הפוכה.
האמת היא שהדבר שהכי חסר לי כרגע זה דרך להתמחבר למכשיר שלא דרך iTunes אלא במישרין (DRAG & DROP). כן כן, אני יודע שזה נוגד את כל הרעיון, אבל בכ"ז.
החיסרון האחרון בעצם עבורי זה אי יכולת לנגן DIVX באופן טבעי. מקווה שלא רחוק היום שמישהו יכתוב תוכנת ניגון DIVX NATIVE. במקרה כזה, המכשיר בעצם יחליף את הנגן מדיה שלי...
האם מישהו יודע אם ה-iPod touch כולל בעצם את אותן תכונות בתחום המקלדת והעברית?
מה לגבי ספר טלפונים, CONTACT BOOK, וקליינט דואל ב- IPOD TOUCH?
-
oferlaor
- מנהל

אורי,
האמת שאצלי זה דווקא ההיפך, אם היה מכשיר שפונקציונלית היה זהה ולא היה תחת השם APPLE, הייתי רוכש אותו ביום הראשון...
האמת שאצלי זה דווקא ההיפך, אם היה מכשיר שפונקציונלית היה זהה ולא היה תחת השם APPLE, הייתי רוכש אותו ביום הראשון...
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
עופר
הנה הפיתרון בשבילך nokia s60 touch interfase
http://www.engadget.com/2007/10/16/noki ... onstrated/
בתור מכור לנוקיה אני מחכה שיגיע כבר
הנה הפיתרון בשבילך nokia s60 touch interfase
http://www.engadget.com/2007/10/16/noki ... onstrated/
בתור מכור לנוקיה אני מחכה שיגיע כבר
-
oferlaor
- מנהל

מה שחסר לי, האמת זה TOUCH קדמי ואחורי בו זמנית.
כלומר, למה לא שמים גם סנסור באחורי המכשיר ומאפשרים לי לתפוס אלמנטים ב-iPhone עם שתי האצבעות
אגב, זה יפה מאוד, אבל עדיין חייבים סטיילוס עבור מקלדת (זה ממש מרגיז אצלי בטלפון, בגלל העברית - בלי זה אני בכלל לא זקוק לסטיילוס).
כמה דברים גאוניים ב-iPhone זה המחיקה (שקשוק מכשיר), זיהוי סיבוב מכשיר (אוריאנטציה), SCROLLING גאוני וזום גאוני.
השאלה היא האם אפשר להשתמש בזה גם בעוד מכשירים (כלומר, האם למשל SE יכולים להשאיל את הרעיון או לרכוש זכויות אליו דרך הפטנטים של אפל על MULTI TOUCH).
יש לי אגב ב-P990 בדפדפן את יכולת ה-FLICK של iPhone. כלומר, זה קיים כבר מזמן (כמובן שזה הרבה יותר חלש מאיך שזה מומש ב-iPhone, אין בכלל השוואה). אבל זה לא עובד בשאר המקומות בטלפון. גם קשה מאוד לנווט בדפדפן למשל בלי סטיילוס. ב-iPhone הדפדפן עובד כמו חלום.
כלומר, למה לא שמים גם סנסור באחורי המכשיר ומאפשרים לי לתפוס אלמנטים ב-iPhone עם שתי האצבעות
אגב, זה יפה מאוד, אבל עדיין חייבים סטיילוס עבור מקלדת (זה ממש מרגיז אצלי בטלפון, בגלל העברית - בלי זה אני בכלל לא זקוק לסטיילוס).
כמה דברים גאוניים ב-iPhone זה המחיקה (שקשוק מכשיר), זיהוי סיבוב מכשיר (אוריאנטציה), SCROLLING גאוני וזום גאוני.
השאלה היא האם אפשר להשתמש בזה גם בעוד מכשירים (כלומר, האם למשל SE יכולים להשאיל את הרעיון או לרכוש זכויות אליו דרך הפטנטים של אפל על MULTI TOUCH).
יש לי אגב ב-P990 בדפדפן את יכולת ה-FLICK של iPhone. כלומר, זה קיים כבר מזמן (כמובן שזה הרבה יותר חלש מאיך שזה מומש ב-iPhone, אין בכלל השוואה). אבל זה לא עובד בשאר המקומות בטלפון. גם קשה מאוד לנווט בדפדפן למשל בלי סטיילוס. ב-iPhone הדפדפן עובד כמו חלום.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3319
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 846 פעמים
אין מה להגיד, אפל המציאה מחדש את המושג מחשב כף יד כשהיא יצרה את האייפון. רבות עוד ילמדו על המהלך הזה והטכנולוגיה ששילבה אפל במכשיר.
אולם, המכשיר עדיין בגדר נחמד ותו לא. הוא מלהיב מאוד אנשים חדשים ונשאר בתודעה אפילו במשך שבועיים. לאחר השבועיים הראשונים, המשתמש ימצא שרובו רק עטיפה יפה. ישנם הרבה מאוד דברים חסרים, הרבה דברים קטנים מאוד אבל מעצבנים שהיו יכולים לשפר את החוויה הרבה יותר ושבמכשירים אחרים הם קיימים.
אין ספק, הגלישה בו אגדית. יותר מכל מכשיר אחר. השליטה בו מעולה, המולטי טאץ עובד טוב אבל אין למעשה שימוש אמיתי וחיוני בתכונה הזו.
העברית עובדת די בסדר בשביל משהו שנעשה במוסכי בתים ולא כמשהו רשמי. עדיין העברית לוקה בחסר (הרבה אתרים מופיעים בג'יבריש, מקלדת עברית קורסת לעתים, הרבה מופעים כמו יומן הפוכים ועוד...)
הוא לא מתאים לאנשים שבאמת רוצים מחשב כף יד שעושה את העבודה כמו שצריך, אבל מה לעשות? מתאהבים בו מהר וקשה לעזוב מיד.
אולם, המכשיר עדיין בגדר נחמד ותו לא. הוא מלהיב מאוד אנשים חדשים ונשאר בתודעה אפילו במשך שבועיים. לאחר השבועיים הראשונים, המשתמש ימצא שרובו רק עטיפה יפה. ישנם הרבה מאוד דברים חסרים, הרבה דברים קטנים מאוד אבל מעצבנים שהיו יכולים לשפר את החוויה הרבה יותר ושבמכשירים אחרים הם קיימים.
אין ספק, הגלישה בו אגדית. יותר מכל מכשיר אחר. השליטה בו מעולה, המולטי טאץ עובד טוב אבל אין למעשה שימוש אמיתי וחיוני בתכונה הזו.
העברית עובדת די בסדר בשביל משהו שנעשה במוסכי בתים ולא כמשהו רשמי. עדיין העברית לוקה בחסר (הרבה אתרים מופיעים בג'יבריש, מקלדת עברית קורסת לעתים, הרבה מופעים כמו יומן הפוכים ועוד...)
הוא לא מתאים לאנשים שבאמת רוצים מחשב כף יד שעושה את העבודה כמו שצריך, אבל מה לעשות? מתאהבים בו מהר וקשה לעזוב מיד.
נערך לאחרונה על ידי EliHaboosh ב 31/10/2007 23:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
אלי חבוש
-
oferlaor
- מנהל

- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3319
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 846 פעמים
בדיוק ערכתי את ההודעה שלי והוספתי דברים שמפריעים לי בו.dudib כתב:אלי
מה הפריע לך בו ? (ונתעלם רגע מחוסר התמיכה המלאה בעיברית)...
קשה להצביע על כל הנקודות שמפריעות בו ואני לא זוכר את כולן. לרוב אלו דברים קטנים אבל כשאתה צריך אותם, זה משגע. כמה דוגמאות (לבקשתך לא אתייחס לעברית):
לא ניתן לבצע COPY PASTE לשום טקסט במכשיר. בתוך כך לא ניתן בכלל לצבוע טקסט ולמחוק או לערוך אותו.
יומן לוקה בחסר ובסיסי למדי. בעיות עברית ביומן שנפתרו חלקית על ידי התקנת תוכנה שהופכת את הטקסט (לא פתרון מלא)
חיפוש אנשי קשר מסורבל ולא נוח בכלל (גלילה). ניתן להתקין תוכנת חיפוש חיצונית שלא ממש עושה עבודה קלה.
אין אפשרות מובנית להפניית שיחות. היה צריך לחפש ולנבור באינטרנט הרבה כדי לגלות כמה פקודות סלולריות לבצע את הפעולות האלה.
יומן שיחות לא מבחין בין שיחות נכנסות ליוצאות.
ה BT משמש עבור חיבור אוזניות בלבד. לא ניתן לבצע העברות קבצים, סנכרון או צימוד למכשירים אחרים כגון מקלט GPS.
לא ניתן לסמן מספר שדות למחיקה. למשל אם קיבלת 20 הודעות דואר ואתה רוצה למחוק את כולן, תצטרך לעבור אחת אחת ולמחוק אותן.
אין אפשרות לשליחת MMS.
ביצוע EXCHANGE לא פשוט כאן והוא גם מסנכרן דואר בלבד ולא הודעות יומן.
האמת יש עוד הרבה דברים כאלה. כמו שאמרתי קשה לזכור את כולם.
-
oferlaor
- מנהל

אלי,
בקיצור, נשמע מצויין לגירסא 1.0...
השאלה היא האם אפל ישכילו לסדר את כל אלה והכי מעניין אם תהיה עברית רשמית (או ש iDigital פשוט ירכשו את הזכויות על הגירסא שמסתובבת כרגע...)
בקיצור, נשמע מצויין לגירסא 1.0...
השאלה היא האם אפל ישכילו לסדר את כל אלה והכי מעניין אם תהיה עברית רשמית (או ש iDigital פשוט ירכשו את הזכויות על הגירסא שמסתובבת כרגע...)
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
גם אני ראיתי אותו אתמול בעברית
אצל מי שאמר לי לא לקנות אותו שהתייעצתי איתו כשהייתי בניו יורק
הוא עדיין עומד על זה שהמכשיר לא שווה
ב $300 איך לא קניתי אותו איך?
כמו שאמרת העברית הפוכה אין GPS
שיפתרו את הבעיות האלה הוא יהיה אחלה מכשיר
דק וקומפקטי לא כמו שאר PPC שבשוק היום
אצל מי שאמר לי לא לקנות אותו שהתייעצתי איתו כשהייתי בניו יורק
הוא עדיין עומד על זה שהמכשיר לא שווה
ב $300 איך לא קניתי אותו איך?
כמו שאמרת העברית הפוכה אין GPS
שיפתרו את הבעיות האלה הוא יהיה אחלה מכשיר
דק וקומפקטי לא כמו שאר PPC שבשוק היום
אור שפע ואהבה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אז כבר הוא לא יהיה ב $300
עד לאחרונה הייתי עם הIMATE JAM
כבד איטי מאוד שלא נדבר על הפעמים שנפל לי
וכל הזיכרונות נמחקו לי
היום אני עם סמסונג E250
שקיבלתי בחינם אחלה פון קטן ולא צריך לסמס
עם סטיק
עד לאחרונה הייתי עם הIMATE JAM
כבד איטי מאוד שלא נדבר על הפעמים שנפל לי
וכל הזיכרונות נמחקו לי
היום אני עם סמסונג E250
שקיבלתי בחינם אחלה פון קטן ולא צריך לסמס
עם סטיק
אור שפע ואהבה
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
יש לי את המכשיר יומיים,בעיקר כי רציתי מכשיר מולטי מדיה,מהחסרונות לי הכי מפריע בלוטוס רק לאוזנייה,עברית לא מושלמת,
D&D,GPS היה נחמד אבל לא קריטי עבורי.
TIPTIP 300$ בטח שווה...
שאלה לגבי העברית,האתר מופיע לי בג'בריש
,אני חושב שראיתי שרשור ובו מופיע האתר תקין באייפון.... 
D&D,GPS היה נחמד אבל לא קריטי עבורי.
TIPTIP 300$ בטח שווה...
שאלה לגבי העברית,האתר מופיע לי בג'בריש
-
oferlaor
- מנהל

niko,
לפי מה שראיתי העברית האחרונה (זאת עם המקלדת) דווקא עובדת יפה.
לפי מה שראיתי העברית האחרונה (זאת עם המקלדת) דווקא עובדת יפה.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
oferlaor כתב:niko,
לפי מה שראיתי העברית האחרונה (זאת עם המקלדת) דווקא עובדת יפה....
-
oferlaor
- מנהל

- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים