בדיקה | שירטוט מפורט של החיבורים לLCD שלי, יש מה לשפר?
מחר אני מתכוון לצאת לקנות את הכבלים החסרים לי, רציתי לשאול אתכם אם החיבורים בסדר או שיש חיבור שיביא ביצועים טובים יותר ממה שאני שמתי..
לכניסה לשירטוט :
http://pic-il.net/viewer.php?id=cqs1193690270w.jpg
מה אתם אומרים?
לכניסה לשירטוט :
http://pic-il.net/viewer.php?id=cqs1193690270w.jpg
מה אתם אומרים?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
את חיבור האודיו בין ה DVD לרסיבר הייתי מחליף בכבל דיגיטלי (לא משנה אם זה אופטי או קואקסיאלי).
כנ"ל לגבי חיבור האודיו בין הממיר הדיגיטלי לרסיבר.
כנ"ל לגבי חיבור האודיו בין המחשב לרסיבר.
יישום המלצות אלו יאפשר לך לשמוע אודיו רב ערוצי DD, DTS. בנוסף, פענוח הפורמטים יבוצע עכשיו ברסיבר.
לא לשכוח גם את ההמלצה של aloni.
יישום המלצות אלו יאפשר לך לשמוע אודיו רב ערוצי DD, DTS. בנוסף, פענוח הפורמטים יבוצע עכשיו ברסיבר.
לא לשכוח גם את ההמלצה של aloni.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מה הכוונה קומפוננט? תוכל להביא לי תמונה?ziv_r כתב:את חיבור האודיו בין ה DVD לרסיבר הייתי מחליף בכבל דיגיטלי (לא משנה אם זה אופטי או קואקסיאלי).
לא לשכוח גם את ההמלצה של aloni....
בקשר ל HDMI אני לא חושב שתיהיה לDVD יציאה כזאת..
יציאה אופטית מהDVD לרסיבר אני ישנה את זה, מהשאר אני מרוצה מהמצב כמו שהוא..
כי בסך הכל מהמחשב אני רק שומע מוזיקה, ובממיר פה ושם בלילה שאני רואה סרטים חצי שעה ונרדם..
תודה רבה על המענה..
נערך לאחרונה על ידי bAr-sAraF ב 30/10/2007 10:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אוקיי ראיתי והשכלתי, רכשתי כבל אופטי ליציאה מה DVD לרסיבר מכיוון שרק בניהם אני צריך את ה DTS הDD וכל מה שקשור לאפקטים..מלבד זאת, בקשר לקופוננט לעומת SVideoץץ הקופוננט מוציא גם קול, לעומת ה SVideo שמוציא רק תמונה, שזה בעצם
מה שאני צריך.. דרך אגב, את הממיר חיברתי עם 2 יציאות ADUIO L/R לרסיבר במצב של DVR.. אני לא יודע למה נועד המצב הזה והאם הוא נועד לממיר. אבל במצב הזה הרסיבר ישר נכנס למצב Movie Spacious שאיתו אני רוצה לראות טלוויזיה.. ככה שאני חושב
שניחשתי נכון (:
שאלה נוספת שעולה לי.. נאמר שבLC41 יש תפריטים בעברית, חיפשתי בLANGUAGE ולא מצאתי עברית.
זה נמצא במקום אחר או שזה אומר פשוט שאין את השפה והיבואן החליט לרשום את זה על דעת עצמו?
מה שאני צריך.. דרך אגב, את הממיר חיברתי עם 2 יציאות ADUIO L/R לרסיבר במצב של DVR.. אני לא יודע למה נועד המצב הזה והאם הוא נועד לממיר. אבל במצב הזה הרסיבר ישר נכנס למצב Movie Spacious שאיתו אני רוצה לראות טלוויזיה.. ככה שאני חושב
שניחשתי נכון (:
שאלה נוספת שעולה לי.. נאמר שבLC41 יש תפריטים בעברית, חיפשתי בLANGUAGE ולא מצאתי עברית.
זה נמצא במקום אחר או שזה אומר פשוט שאין את השפה והיבואן החליט לרשום את זה על דעת עצמו?
נערך לאחרונה על ידי bAr-sAraF ב 31/10/2007 15:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
בנוסף להבהרה של creed על הקומפוננט,כבל אופטי נועד לחיבור אודיו דיגיטלי בין ה-DVD ו/או המחשב לרסיבר הוא לא נועד לחיבור בין ה- DVD ל-LCD כמו שציינת.bAr-sAraF כתב:אוקיי ראיתי והשכלתי, רכשתי כבל אופטי ליציאה מה DVD לLCD מכיוון שרק בניהם אני צריך את ה DTS הDD וכל מה שקשור לאפקטים..מלבד זאת, בקשר לקופוננט לעומת SVideoץץ הקופוננט מוציא גם קול, לעומת ה SVideo שמוציא רק תמונה, שזה בעצם
מה שאני צריך..
...שאלה נוספת שעולה לי.. נאמר שבLC41 יש תפריטים בעברית, חיפשתי בLANGUAGE ולא מצאתי עברית....
בקשר לעברית שלח מייל לח.י דרך האתר שלהם, מנסיוני הם עונים מהר.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

giladye,
קיימים מסכים בעלי כניסה דיגיטלית לאודיו, לכן קונפיגורציה בה מחברים סיגנל אודיו למסך בהחלט אפשרית.
לא יודע אם ב LG LC41 של החבר bAr-sAraF יש כניסה כזאת, אך אני מניח שהוא התבלבל עם חיבור הוידאו בין שני הרכיבים המוזכרים.
קיימים מסכים בעלי כניסה דיגיטלית לאודיו, לכן קונפיגורציה בה מחברים סיגנל אודיו למסך בהחלט אפשרית.
לא יודע אם ב LG LC41 של החבר bAr-sAraF יש כניסה כזאת, אך אני מניח שהוא התבלבל עם חיבור הוידאו בין שני הרכיבים המוזכרים.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 31/10/2007 15:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
זיו,ziv_r כתב:giladye,
לא יודע אם ב LG LC41 של החבר bAr-sAraF יש כניסה כזאת, אך אני מניח שהוא התבלבל עם חיבור הוידאו בין שני הרכיבים המוזכרים....
הדבר ידוע לי, אך גם אני לתומי חשבתי שהוא פשוט התבלבל כאשר התכוון לחיבורי השמע של DD ו-DTS, עד כמה שידוע לי כניסת האודיו הדיגיטלית היחידה ב- LC41 היא דרך כבל ה-HDMI ואילו הוא כתב "כבל אופטי ליציאה מה DVD לLCD", ובנוסף עד כמה שידוע לי המסך הזה לא תומך ב- DD ו-DTS. כך שהיה מקום לתקן את מה שכתב.
חח לא הבנתם אותי נכון, התכוונתי לחבר את ה DVD לרסיבר ביציאה אופטית, תיקנתי את הטעות.. לטלוויזיה לא נכנס שום כבל הקשור לסאונד,
כי אני לא משתמש ברמקולים של הLCD. בשביל זה נועדה מערכת קולנוע ביתית =] אך למרות זאת אני שמתי לב שהקול עובר דרכה
בזמן שאני רואה טלוויזיה דרך הממיר, מה שאומר כניראה שהSCART מעביר גם סאונד.. חיברתי את הכל, חוץ מהדיוידי שאני צריך לרכוש היום.. רואים מעולה טלוויזיה דרך הממיר למרות שאמרו לי שרואים ממש לא איכותי עם הממירים של YES, וגם את המחשב
רואים מצויין, הכבל לא סתם עלה 85 שקל למטר וחצי
שאלה אחרונה, הכבל האופטי שקניתי.. נראה כך

זה מתאים ליציאה לCD ולDTV/CBL לא? אני רכשתי אותו לצורך יציאה לDVD..
הכבל האופטי לDVD הוא בעצם הקוקסיאל לא זה שיש לי נכון? או שאני טועה, עדיין יש לי אפשרות להחליף את הכבל.
כי אני לא משתמש ברמקולים של הLCD. בשביל זה נועדה מערכת קולנוע ביתית =] אך למרות זאת אני שמתי לב שהקול עובר דרכה
בזמן שאני רואה טלוויזיה דרך הממיר, מה שאומר כניראה שהSCART מעביר גם סאונד.. חיברתי את הכל, חוץ מהדיוידי שאני צריך לרכוש היום.. רואים מעולה טלוויזיה דרך הממיר למרות שאמרו לי שרואים ממש לא איכותי עם הממירים של YES, וגם את המחשב
רואים מצויין, הכבל לא סתם עלה 85 שקל למטר וחצי
שאלה אחרונה, הכבל האופטי שקניתי.. נראה כך

זה מתאים ליציאה לCD ולDTV/CBL לא? אני רכשתי אותו לצורך יציאה לDVD..
הכבל האופטי לDVD הוא בעצם הקוקסיאל לא זה שיש לי נכון? או שאני טועה, עדיין יש לי אפשרות להחליף את הכבל.
אתה יכול דרך הגדרות ברסיבר לקבוע שהכניסה האופטית, למשל דיגיטלית מספר 3 תשמש ל-DVD.
בכל מקרה לא נראה לי שתבחין בהבדל משמעותי בין הקוקסיאלי לאופטי, במצבך הייתי מחבר את הDVD לרסיבר בכבל קוקסיאלי ומחבר את הכבל האופטי לממיר של YES, בהנחה שאתה מחזיק בממיר שיש לו יציאה אופטית.
תהנה מהמערכת.
בכל מקרה לא נראה לי שתבחין בהבדל משמעותי בין הקוקסיאלי לאופטי, במצבך הייתי מחבר את הDVD לרסיבר בכבל קוקסיאלי ומחבר את הכבל האופטי לממיר של YES, בהנחה שאתה מחזיק בממיר שיש לו יציאה אופטית.
תהנה מהמערכת.
תודה רבה אני נהנה ממנה מאוד בנתייםgiladye כתב:אתה יכול דרך הגדרות ברסיבר לקבוע שהכניסה האופטית, למשל דיגיטלית מספר 3 תשמש ל-DVD.
תהנה מהמערכת....
בקשר להערה שלך.. הכבל האופטי קצר מידי, הוא אינו מגיע מהממיר לרסיבר..
אבל זה לא נורא אני ילך להחליף היום את הכבל האופטי בכבל קוקסיאלי..
אם הוא לא יחליף לי אז אני יגדיר את היציאה של הCD לDVD כפי שאמרת.
בקרוב אני יצלם את החדר ויראה לכם, תגידו מה דעתכם (: