שלום .
יש לי עוד כמה שעות סרט שאני צריך להקליט אותו עכשיו יש לי כרטיס טלוויזיה ואני לא יודע איך לחבר אותו לממיר של הוט , אני מביא לכם תמונה מפורטת של הכרטיס והיציאות + הכבלים שקיבלתי ...
[imgbig]http://www.swf.co.il/out.php/i16569_TvCard.jpg[/imgbig]
תודה רבה לכם .
אני צריך עזרה דחוף איך לחבר את כרטיס הטלוויזיה שלי הכל בפנים
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לפי השרטוט יש שם שלוש אופציות: אנטנה, SVIDEO ו-COMPOSITE. חבר מהממיר כבל של SCART-TO-SVIDEO או COMPOSITE-TO-COMPOSITE לכרטיס וגמרנו.
Silence speaks louder than words
-עכשיו יש דרך לראות גם בממיר וגם להקליט שהטלוויזיה מכובת ורק הממיר דלוק (מקווה שהבנת אותי )?
-הקדמה קטנה: יש לי ווינדוס ויסטה , 2 גיגה ראם ומעבד מצוין .
נתחיל אני חיברתי את הכרטיס לממיר ואני רואה מצוין , עכשיו ברגע שניסיתי לשנות פורמט שמירה כדאי שהאיכות תהיה יותר טוב הכל השתבש פתאום זה עשה לי מסך לבן איפה שאמורים לראות טלוויזיה וגם זה הראה לי למטה שינה לי את הצבעים לווינדוס בסיק ... (זה שינה לי עוד משהוא בהגדרות של התוכנה : YUY2 format Stream לפורמט uyvy עכשיו רק שאני משנה מהפורמט yuy2 לפורמט uyvy רואים את הטלוויזיה ובפורמט yuy2 לא רואים כלום שומעים רק את הקול , למה זה קרה?
יש שני שאלות 1 ו2 ...
בנפרד.
תודה רבה לכם .
-הקדמה קטנה: יש לי ווינדוס ויסטה , 2 גיגה ראם ומעבד מצוין .
נתחיל אני חיברתי את הכרטיס לממיר ואני רואה מצוין , עכשיו ברגע שניסיתי לשנות פורמט שמירה כדאי שהאיכות תהיה יותר טוב הכל השתבש פתאום זה עשה לי מסך לבן איפה שאמורים לראות טלוויזיה וגם זה הראה לי למטה שינה לי את הצבעים לווינדוס בסיק ... (זה שינה לי עוד משהוא בהגדרות של התוכנה : YUY2 format Stream לפורמט uyvy עכשיו רק שאני משנה מהפורמט yuy2 לפורמט uyvy רואים את הטלוויזיה ובפורמט yuy2 לא רואים כלום שומעים רק את הקול , למה זה קרה?
יש שני שאלות 1 ו2 ...
בנפרד.
תודה רבה לכם .