מתי משתמשים בפורמט OGG ומה הפורמט של ITUNES
OGG זה פורמט חופשי מזכיות
אתר הבעית שלו לא חי
לא ברור כמה מוסיקה קיימת הOGG
לגבי ITUNES זה פורמט AAC
יש ממירים שלו לMP3 כולל HACK שלו
לHP ניידים יש תוכנה המתחברת לITUNES ומאפשרת השמעה שלו על PC עם שרת DRM שלו מחברה שלישית שנטען בזכרון
אתר הבעית שלו לא חי
לא ברור כמה מוסיקה קיימת הOGG
לגבי ITUNES זה פורמט AAC
יש ממירים שלו לMP3 כולל HACK שלו
לHP ניידים יש תוכנה המתחברת לITUNES ומאפשרת השמעה שלו על PC עם שרת DRM שלו מחברה שלישית שנטען בזכרון
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
אני השתמשתי ב-OGG (על ה-P900, אגב), איכות הצליל טובה בהרבה מ-MP3.
ITUNES משתמש בפורמט AAC, אם אינני טועה.
ITUNES משתמש בפורמט AAC, אם אינני טועה.
עוד דבר חשוב - שנהם דוחסים אבל
OGG לא הורס מידע (LOSELESS )
MP3 הורס מידע
OGG לא הורס מידע (LOSELESS )
MP3 הורס מידע
תודה על העדכון, אבל ההסבר שקיבלתי ממקצוען במוסיקה שמשתמשים בLOSLESS שלו בעת RIPING מCD או הקלטה למטרות דחיסה זמנית לפני עיבוד ולא בMP3 שתמיד הוא LOSSY! מכל בחינה אחרת MP3 שליט מחוץ לעולם הITUNES
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני מסכים עם רומן, גם ממה שאני הבנתי ה- OGG הוא פורמט עבור קודקים אחרים (מתפקד רק כמיכל למידע אחר).
אני משתמש ב- Ogg Vorbis. זה פורמט שיושב על OGG ולמרות שהוא lossy, הוא יעיל מכל בחינה שהיא על פני MP3 בביט-רייט של 160.
אתה יכול להשתמש ב- OGG בשילוב עם FLAC שהוא פורמט loseless חינמי (open source), אבל אז אתה מקבל קצבים ענקיים מסדר גודל של כ30 מ"ב ויותר עבור בערך 12 דקות של שיר.
אני משתמש ב- Ogg Vorbis. זה פורמט שיושב על OGG ולמרות שהוא lossy, הוא יעיל מכל בחינה שהיא על פני MP3 בביט-רייט של 160.
אתה יכול להשתמש ב- OGG בשילוב עם FLAC שהוא פורמט loseless חינמי (open source), אבל אז אתה מקבל קצבים ענקיים מסדר גודל של כ30 מ"ב ויותר עבור בערך 12 דקות של שיר.
פרננדו.