צריך עזרה לפני קנייה של PS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
kfirkb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 628
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אני מעוניין לרכוש PS3 בזמן הקרוב אך יש לי כמה דברים לא ברורים.

1. בניגון סרט BD עם תרגום עברי, האם ניתן להציג את התרגום בעברית ב PS3?
2. הם שווה להוסיף את המחיר עבור הגרסה של ה 80GB לעומת ה 60GB?
3. האם קיימים גרסאות שונות של PS3 שעדיפות? שמעתי שיש גרסאות שלא תומכות במשחקים של PS2, ולא תומכים בסרטים בשיטות שידור שונות וכו'.. איזו גרסה עדיפה?
4. אני מעוניין בשני שלטים ושמעתי גם על דילים עם משחקים וסרטים, איזה דיל עדיף ואיפה כדאי לקנות?

בגדול אני מבולבל מכל מיני פרסומים בחנויות ברשת כמו אלו למשל ואני מצטט:

"בלעדי לנו !!! מכשיר מולטי סיסטם מקורי! גרסת הפרימיום! מאפשר לשחק גם משחקי PAL וגם משחקי NTSC. דיסק 60GB, קישור אלחוטי WiFi וגם Bluetooth, ועוד.... "

"תומך במשחקי פלייסטיישן 2 בלעדי לגרסה זו"

"דגם זה מגיע בשיטת שידור NTSC/J דגם זב מסוגל לזהות את כל סוגי המשחקים מכל שיטת שידור"

ממש לא בא לי ליפול על איזו גרסה שלא תתמוך לי באיזה משהו וכל זה כי לא בדקתי טוב לפני הקנייה. אני רוצה לקנות בראש שקט שרכשתי את הגרסה הטובה ביותר בלי חרטות.

תודה.

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #2 

kfirkb,
מציע להריץ חיפוש הנושא נידון רבות בפורום.
1.כל קונסולה של PS3 ואין זה משנה איפה רכשת אותה,יודעת לנגן כל משחק שיצא עד היום לשוק (לגבי ניגון משחקי PS2,הדבר תלוי גרסת תוכנה ולא תלוי דגם).
2.HDD זו העדפה,אני תמיד ממליץ לקחת את הגדול ביותר,היות ואם אתה מתעתד רכוש הרבה משחקים,הדבר ידרוש ממך להתקין כמות עצומה של מידע על המכשיר,לא בטוח כרגע האם ההפרש שווה,אבל זה שיקול אישי ופרטי שלך.
3.במידה ואתה קונה בארץ,ממליץ לפנות לאחת מהחניות שמורשות שבהן ניתן לרכוש קונסולה באחריות יבואן ולהתחיל במשחק ההתמקחות,קח בחשבון שההמלצה שלי לקניה של קונסולה אירופאית הינה אך ורק בגלל העובדה שכרגע היצע הסרטים הנפוץ בארץ הינו עבורה ולא עבור דגמים אחרים.
4.ניגון סרט BD עם תרגום עברי אפשרי לחלוטין,ואף מומלץ :wink:
בהצלחה.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

kfirkb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 628
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

- במידה ואקנה את הגרסה עם ה 60GB, האם ישנה דרך לשדרג את הדיסק קשיח?
- איך אדע מהי הגרסה הארופאית? יש לה שם דגם ספציפי או כל קונסולה עם אחריות ישפאר היא קונסולה אירופאית?
- מה עדיף, מכשיר שתומך ב- REGION A או- REGION B? האם יש מכשיר שתומך גם וגם או שצריך לבחור? מה ההבדל בניהם מבחינת תכנים של סרטי בלוריי ו DVD למינהם?

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #4 

kfirkb כתב:- במידה ואקנה את הגרסה עם ה 60GB, האם ישנה דרך לשדרג את הדיסק קשיח?
- איך אדע מהי הגרסה הארופאית? יש לה שם דגם ספציפי או כל קונסולה עם אחריות ישפאר היא קונסולה אירופאית?
- מה עדיף, מכשיר שתומך ב- REGION A או- REGION B? האם יש מכשיר שתומך גם וגם או שצריך לבחור? מה ההבדל בניהם מבחינת תכנים של סרטי בלוריי ו DVD למינהם?
...
הדיסק הקשיח הוא דיסק קשיח רגיל.
קיים באתר של סוני הסבר כיצד להחליף את הדיסק הקשיח באחר...

המבצע בארץ (אם הוא עדיין קיים) כולל את הקונסולה בגירסת ה 60G + 2 שלטים + 2 משחקים (מוטורסטורם ורזיסטנס)

ewolf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”