בניית רמקולים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
בקשר ללימוד אלקטרוניקה, לצערי לא מצאתי ספרים בעברית שמספקים הסברים ברמת החובבים ולא ספרות מקצועית מייגעת ומוצפת בנוסחאות. אני מניח שאתה מתכוון לרמה החובבת לצורך הבנה כללית ולא מעמיקה. בזמנו כשהייתי נער עם בלורית מתנפנפת היו ספרים כאלו כגון: "החובב הצעיר (א' ב' ג')", "הטכנאי הצעיר (סדרה של מספר ספרים)". לצערי עם השנים הם נעלמו לי איכשהו (השאלתי לחברים והם פשוט התאדו). בכל מקרה הם עסקו בטכנולוגיה של שפופרות וקידמת הטכנולוגיה שנקראה טרנזיסטורי גרמניום (טרנזיסטורי סיליקון הופיעו מספר שנים מאוחר יותר). המחבר של סדרות הספרים הנ"ל היה יהודה פרדיס (היתה לו גם תוכנית ברדיו בנושא).
תנסה לחפש בספריות גדולות (עירוניות, אקדמיה וכו'). יש במושב צרופה איש בשם "איתמר" שם דבר בחיפוש ספרים נדירים (איתמר ספרים), תבדוק אצלו אולי.
תנסה לחפש בספריות גדולות (עירוניות, אקדמיה וכו'). יש במושב צרופה איש בשם "איתמר" שם דבר בחיפוש ספרים נדירים (איתמר ספרים), תבדוק אצלו אולי.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
אם זאת שאלה של לימוד באופן תיאורטי,אזי ניתן להזמין ספרים מאתרים בחו"ל .
במידה והשאלה הינה פרקטית וברצונך לבנות רמקול DIY ,הייתי מציע לך להיעזר באתרים בהם ישנו מידע אודות הרמקול ,ולמעשה "להעתיק" מהם. תכנון רמקול מאפס (במטרה לקבל תוצאה איכותית) אינו דבר של מה-בכך ...
כמו שמרטין אמר,תציץ באינדקס של האתר בתור התחלה,במטרה לקבל פרופורציה מסויימת לנושא.
במידה והשאלה הינה פרקטית וברצונך לבנות רמקול DIY ,הייתי מציע לך להיעזר באתרים בהם ישנו מידע אודות הרמקול ,ולמעשה "להעתיק" מהם. תכנון רמקול מאפס (במטרה לקבל תוצאה איכותית) אינו דבר של מה-בכך ...
כמו שמרטין אמר,תציץ באינדקס של האתר בתור התחלה,במטרה לקבל פרופורציה מסויימת לנושא.
! Ride with the wind of change