פנסוניק 37PW7 מול 42PW7
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
מעניין אותי לדעת, האם הפנסוניק דגם TH-37PW7 זהה בדיוק באיכותה לפנסוניק TH-42PW7 והאם בעצם כל מה שמבדיל ביניהם זה גודל המסך?
ושאלה נוספת, האם בטווח המחיר של עד 12K ,ניתן למצוא פלסמה 37" איכותית יותר מהדגם הזה של פנסוניק?
תודה
ושאלה נוספת, האם בטווח המחיר של עד 12K ,ניתן למצוא פלסמה 37" איכותית יותר מהדגם הזה של פנסוניק?
תודה
ההבדל היחיד הוא בגודל ובאופציה להוספת חיבורים.
http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin ... hp?id=7280
ההבדל במחיר הוא זניח ולפי דעתי אין סיבה ללכת על ה 37".
http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin ... hp?id=7280
ההבדל במחיר הוא זניח ולפי דעתי אין סיבה ללכת על ה 37".
אז זהו...
לאחרונה רכשנו את מכשיר הפלזמה השני שלנו והוא 37PW7 .
המטרה היתה להשיג מסך שטוח איכותי במחיר הגיוני.
הפנסוניק עלתה לנו הרבה פחות מהצעת המחיר שנתנו לך.
היא מדהימה לפי דעתי, ממש עבודה טובה.
רן
לאחרונה רכשנו את מכשיר הפלזמה השני שלנו והוא 37PW7 .
המטרה היתה להשיג מסך שטוח איכותי במחיר הגיוני.
הפנסוניק עלתה לנו הרבה פחות מהצעת המחיר שנתנו לך.
היא מדהימה לפי דעתי, ממש עבודה טובה.
רן
פשוט לחיות טוב...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כמו שאמרו כאן, המחיר צריך להיות משמעותית יותר נמוך מ-12K (זה כבר כמעט מחיר של 42" טובה).
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

האם הכוונה היא לאופציית חיבור HDMI שלא קיימת ב37"? (האנגלית שלי היא די מוגבלת, כך שלא ממש הבנתי, מה רצית להראות לי בלינק שצירפת)...
האמת היא שכולם כבר שכנעו אותי ללכת על פלסמה 42" (ההתלבטות היחידה שנותרה לי הייתה באיזה פירמה לבחור) בכדי להציב אותה בסלון, במקום מכשיר ה-CTR 29 סוני LS60 ׁ(שהייתה מועמדת לעבור למרפסת)
הבעיה, שלפתע אבא שלי התעקש שהוא לא מוכן להעביר את הסוני למרפסת, כי זה ממילא מקום קטן, ועם מכשיר בגודל כזה "מפלצתי" , לא יהיה שם מקום לזוז.
לכן, אמנם בלב כבד, הצלחתי לשכנע את אבי שאת הפלסמה שנקנה נמקם במרפסת. אני יודע שזה נשמע אבסורד, כי מכשיר כזה יוקרתי חייב להיות מוצב בסלון כ"חלון הראווה" של הבית כולו, וכמובן להשתלב במערכת הקולנוע הביתית שלי. פשוט נאלצתי להתפשר, כי הבנתי שמדובר במקרה קלאסי של "או זה או כלום"...
במרפסת, מרחק הצפייה הוא בערך 2.50 אולי אפילו פחות, לכן מהבחינה הזו ,גודל של 37" עשוי להספיק. יש מצב שבכל זאת ניקח 42" , מתוך כוונה שאולי אצליח בעתיד לשכנע את אבי להעביר את המכשיר לסלון.
בכל אופן, אני לא חושב שהבדל במחיר הוא זניח. הפער במחיר הוא בסביבות ה- 4000 שקלים! צריך גם לקחת בחשבון שאצטרך להוסיף לשם סאונד (אני הרי לא יכול להעביר למרפסת את הרסיבר שלי), ועוד לא ברור לי אם כדאי להשקיע ברסיבר נוסף (פשוט) ורמקולים, או להסתפק ברמקולים בלבד!
האמת היא שכולם כבר שכנעו אותי ללכת על פלסמה 42" (ההתלבטות היחידה שנותרה לי הייתה באיזה פירמה לבחור) בכדי להציב אותה בסלון, במקום מכשיר ה-CTR 29 סוני LS60 ׁ(שהייתה מועמדת לעבור למרפסת)
הבעיה, שלפתע אבא שלי התעקש שהוא לא מוכן להעביר את הסוני למרפסת, כי זה ממילא מקום קטן, ועם מכשיר בגודל כזה "מפלצתי" , לא יהיה שם מקום לזוז.
לכן, אמנם בלב כבד, הצלחתי לשכנע את אבי שאת הפלסמה שנקנה נמקם במרפסת. אני יודע שזה נשמע אבסורד, כי מכשיר כזה יוקרתי חייב להיות מוצב בסלון כ"חלון הראווה" של הבית כולו, וכמובן להשתלב במערכת הקולנוע הביתית שלי. פשוט נאלצתי להתפשר, כי הבנתי שמדובר במקרה קלאסי של "או זה או כלום"...
במרפסת, מרחק הצפייה הוא בערך 2.50 אולי אפילו פחות, לכן מהבחינה הזו ,גודל של 37" עשוי להספיק. יש מצב שבכל זאת ניקח 42" , מתוך כוונה שאולי אצליח בעתיד לשכנע את אבי להעביר את המכשיר לסלון.
בכל אופן, אני לא חושב שהבדל במחיר הוא זניח. הפער במחיר הוא בסביבות ה- 4000 שקלים! צריך גם לקחת בחשבון שאצטרך להוסיף לשם סאונד (אני הרי לא יכול להעביר למרפסת את הרסיבר שלי), ועוד לא ברור לי אם כדאי להשקיע ברסיבר נוסף (פשוט) ורמקולים, או להסתפק ברמקולים בלבד!
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
לדעתי (וכמובן זאת דעתי בלבד)
בתנאים שהצגת הייתי שוקל במקומך אם בכלל לרכוש כעת פלאזמה.
כל החוויה בצפיה במסך גדול ורחב באה לידי ביטוי בתוספת אודיו ראויה וכמובן תנאי צפיה ראויים. התנאים שהצגת יפגמו מאוד בחווית הצפיה כך שלדעתי כל עוד האופציה היחידה שלך היא מיקום המסך במרפסת - עדיך לך לחקות (מן הסתם בשלב כלשהו תעזוב את בית הוריך)
בתנאים שהצגת הייתי שוקל במקומך אם בכלל לרכוש כעת פלאזמה.
כל החוויה בצפיה במסך גדול ורחב באה לידי ביטוי בתוספת אודיו ראויה וכמובן תנאי צפיה ראויים. התנאים שהצגת יפגמו מאוד בחווית הצפיה כך שלדעתי כל עוד האופציה היחידה שלך היא מיקום המסך במרפסת - עדיך לך לחקות (מן הסתם בשלב כלשהו תעזוב את בית הוריך)
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

לא הציעו לי את ה-37" ב-12K !
avioren ספר לי על זה.
במצב נורמאלי, כל מה שאמרת, בהחלט נכון מאוד. לפעמים סבלנות וצפייה יכולים מאוד להשתלם. אולי בכלל בעוד חצי שנה, כל השוק ימשוך כלפי מטה, ואז גם מכשירים שכרגע מאוד יקרים יהיו פתאום בהישג יד. ואז כל אלה שגילו אורך רוח, רק ירוויחו מכך...
הבעיה היא, שאצלנו בבית,העניין הרבה יותר מסובך ממה שאתה מתאר לעצמך. מבלי לפרט יותר מדי, אני יכול רק להגיד שהצורך שלי בפלסמה, זה סוג מסוים של תרפיה, שעשוי קצת לעודד אותי במצב הקשה שבו אני נתון!
כנראה שהטעיתי אתכם בעניין הזה של 12K .עד כמה שידוע לי ה-37" היא בסביבות ה-9.5K .
פשוט שאלתי, אם ידוע לכם על פלסמה אחרת בגודל 37", שהיא איכותית יותר מהפנסוניק ושהמחיר שלה לא עולה על 12K, שזה הסכום המקסימאלי שאני מוכן להקציב על מכשיר בגודל כזה!
במצב נורמאלי, כל מה שאמרת, בהחלט נכון מאוד. לפעמים סבלנות וצפייה יכולים מאוד להשתלם. אולי בכלל בעוד חצי שנה, כל השוק ימשוך כלפי מטה, ואז גם מכשירים שכרגע מאוד יקרים יהיו פתאום בהישג יד. ואז כל אלה שגילו אורך רוח, רק ירוויחו מכך...
הבעיה היא, שאצלנו בבית,העניין הרבה יותר מסובך ממה שאתה מתאר לעצמך. מבלי לפרט יותר מדי, אני יכול רק להגיד שהצורך שלי בפלסמה, זה סוג מסוים של תרפיה, שעשוי קצת לעודד אותי במצב הקשה שבו אני נתון!
כנראה שהטעיתי אתכם בעניין הזה של 12K .עד כמה שידוע לי ה-37" היא בסביבות ה-9.5K .
פשוט שאלתי, אם ידוע לכם על פלסמה אחרת בגודל 37", שהיא איכותית יותר מהפנסוניק ושהמחיר שלה לא עולה על 12K, שזה הסכום המקסימאלי שאני מוכן להקציב על מכשיר בגודל כזה!
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אם כך, אז זה כנראה מה שיהיה…lironk כתב:אין פלזמה יותר איכותית בגודל הזה....
כמובן חשבתי על האופציה של LCD ,שתפתור לי גם את הקטע של הסאונד. אבל זה יכול להיות רק 32", ונראה לי קצת מטורף להשקיע מעל 10K בטכנולוגיה שנמצאת בתחילת הדרך, מה גם שמסך בגודל כזה ,יפסול עבורי את השאיפה העתידית להעביר את המכשיר לסלון (שם מקומו הטבעי)!
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

הסברתי קודם למה במרפסת.
האמת שהמקום סגור אצלנו בצורה די טובה. אולי ננסה להתקין את המסך על הקיר כמה שיותר רחוק מחלונות הזכוכית הפונים החוצה...
האמת שהמקום סגור אצלנו בצורה די טובה. אולי ננסה להתקין את המסך על הקיר כמה שיותר רחוק מחלונות הזכוכית הפונים החוצה...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, בעצם אחרי בדיקה, המסך יהיה חייב להיות ממוקם על ארונית, דווקא מאחורי חלון הזכוכית!
אבל, אני יכול רק להגיד שבמקום הזה במרפסת מונחת כבר יותר משלוש שנים טלוויזיית סוני ישנה, שחלק מהמכסה שלה פתוח (שבור, אין אפשרות לתקן) ולא קרה לה שום דבר!
האם טלוויזיות פלסמה הן יותר רגישות, מבחינת היכולת שלהם להינזק מטיפות בודדות של גשם שיכולות לחדור?
אבל, אני יכול רק להגיד שבמקום הזה במרפסת מונחת כבר יותר משלוש שנים טלוויזיית סוני ישנה, שחלק מהמכסה שלה פתוח (שבור, אין אפשרות לתקן) ולא קרה לה שום דבר!
האם טלוויזיות פלסמה הן יותר רגישות, מבחינת היכולת שלהם להינזק מטיפות בודדות של גשם שיכולות לחדור?
- oferlaor
- מנהל

-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אני חוזר שוב על אותה שאלה, האם מכשירי פלסמה ו-LCD רגישים יותר לנזקים של מזג אויר, מאשר מכשירי CRT?lironk כתב:תגיד לי אתה רציני ??? טיפות גשם בודדות ??? כנראה שיש לך עודף כסף אם אתה לוקח סיכונים כאלה....
- oferlaor
- מנהל

bariko,
אני לא חושב שיש מישהו שניסה לחשוף פלאזמה לנזקי מזג האוויר, כך שאני לא חושב שניתן לענות על השאלה הזו ללא ניסויים (טיפה יקר).
אני מניח שניתן לאבזר את החלק האחורי של הפלאזמה כך שלא יכנסו לשם נוזלים.
אני לא חושב שיש מישהו שניסה לחשוף פלאזמה לנזקי מזג האוויר, כך שאני לא חושב שניתן לענות על השאלה הזו ללא ניסויים (טיפה יקר).
אני מניח שניתן לאבזר את החלק האחורי של הפלאזמה כך שלא יכנסו לשם נוזלים.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, עופר, גם אני חשבתי על זה.
בכל אופן, הראיתי לאבא שלי את האזהרות ש"חטפתי" כאן בפורום, וזה קצת הבהיל אותו.
עכשיו יש סיכוי לא רע, שזה ילך לכיוון שאני רציתי מההתחלה, כלומר 42" בסלון.
אני אנסה עוד להביא לכאן הביתה את המוכר מהחנות (שמבצע בעצמו את ההתקנות) כדי שיראה בעצמו את המקום, ויגיד מבחינה מקצועית, מהו הסידור האופטימאלי להצבת המסך...
בכל אופן, הראיתי לאבא שלי את האזהרות ש"חטפתי" כאן בפורום, וזה קצת הבהיל אותו.
עכשיו יש סיכוי לא רע, שזה ילך לכיוון שאני רציתי מההתחלה, כלומר 42" בסלון.
אני אנסה עוד להביא לכאן הביתה את המוכר מהחנות (שמבצע בעצמו את ההתקנות) כדי שיראה בעצמו את המקום, ויגיד מבחינה מקצועית, מהו הסידור האופטימאלי להצבת המסך...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אז זהו שבמרפסת יש לנו רק קיר אחד, ובגלל מגבלות אחרות, לא היה ניתן להרכיב עליו את המסך...
בכל אופן, עזוב, אני מקווה שהצלחתי לשכנע את אבא שלי לרדת מהעניין של המרפסת, כי זה מלכתחילה היה דבילי לגמרי...
בכל אופן, עזוב, אני מקווה שהצלחתי לשכנע את אבא שלי לרדת מהעניין של המרפסת, כי זה מלכתחילה היה דבילי לגמרי...