לפני כשנה רכשתי מסך LCD של שארפ . דגם המסך היינו GA9. המסך מדהים! אני מאוד מרוצה מאיך שהוא מציג תכני SD\DVD\HD.
לפני כחצי שנה החלטתי לבנות לי HTPC בכדאי שאוכל לצפות בכל התכנים כולל HD וכמובן גם להקליט תוכן. לאחר למידת הצרכים רכשתי מחשב המתאים לדרישותיי.
כאן העניין התחיל להסתבך... לאחר שחיברתי את המחשב גיליתי שלא ניתן להציג בשארפ NR באמצעות המחשב
מה גם ובני הקטן (שנה וחצי) גילה את נפלאות המחשב ובכל הזדמנות מדליק וסוגר אותו... ושלא נדבר על המקלדת שהפכה לאורגן
בעיה נוספת ומאוד מפריע היא שהרבה פעמים הקודקים "משתגעים" עקב התקנת תוכנות דבר הדורש זמן רב לתיקון הבעיה (לפעמים ימים!)
לעניין ההקלטה, מרגע שהגיע ה- YES MAX כל ההקלטות מתבצעות באמצעותו.
לסיכום, יכול להיות שלהרבה משתמשים נוח להשתמש במחשב בסלון, אך לגבי זה "קוץ" גדול. אני בסך הכול רוצה לראות סרטים/סדרות באיכות גבוה בזמן הקצר שיש לי ולא לבזבז שעות על קינפוג המחשב.
לכן המחשב יעבור למקומו השמרני (חדר העבודה) ולסלון יתווסף מזרי-מדיה.
ולשאלתי, האם ישנו מזרי-מדיה המנגן את כל התכנים (H264\MKV\DVIX\X264 וכד') כולל 2 הפורמטים של HD (כולל תפריטים)? או שכדאי להמתין לדור הבא של נגנים שמתבססים על השבב החדש?
תודה מראש.




