מחפש תחליף ל........... HTPC

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
bigbig פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 383
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכל החברים,

לפני כשנה רכשתי מסך LCD של שארפ . דגם המסך היינו GA9. המסך מדהים! אני מאוד מרוצה מאיך שהוא מציג תכני SD\DVD\HD.

לפני כחצי שנה החלטתי לבנות לי HTPC בכדאי שאוכל לצפות בכל התכנים כולל HD וכמובן גם להקליט תוכן. לאחר למידת הצרכים רכשתי מחשב המתאים לדרישותיי.

כאן העניין התחיל להסתבך... לאחר שחיברתי את המחשב גיליתי שלא ניתן להציג בשארפ NR באמצעות המחשב :( , לכן הרזולוציה היחידה שמתאימה היינה 720P וגם בה נוצר מצב של "גלישה" של התצוגה. דבר שמקשה מאוד על גלישה ועבודה בתוכנות עריכה שונות...
מה גם ובני הקטן (שנה וחצי) גילה את נפלאות המחשב ובכל הזדמנות מדליק וסוגר אותו... ושלא נדבר על המקלדת שהפכה לאורגן :D .
בעיה נוספת ומאוד מפריע היא שהרבה פעמים הקודקים "משתגעים" עקב התקנת תוכנות דבר הדורש זמן רב לתיקון הבעיה (לפעמים ימים!)
לעניין ההקלטה, מרגע שהגיע ה- YES MAX כל ההקלטות מתבצעות באמצעותו.

לסיכום, יכול להיות שלהרבה משתמשים נוח להשתמש במחשב בסלון, אך לגבי זה "קוץ" גדול. אני בסך הכול רוצה לראות סרטים/סדרות באיכות גבוה בזמן הקצר שיש לי ולא לבזבז שעות על קינפוג המחשב.

לכן המחשב יעבור למקומו השמרני (חדר העבודה) ולסלון יתווסף מזרי-מדיה.

ולשאלתי, האם ישנו מזרי-מדיה המנגן את כל התכנים (H264\MKV\DVIX\X264 וכד') כולל 2 הפורמטים של HD (כולל תפריטים)? או שכדאי להמתין לדור הבא של נגנים שמתבססים על השבב החדש?

תודה מראש.

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #2 

חכה לDVIX החדש..או שתלך על ה4100 או שתחכה כמה זמן טוב עד שיצאו נגנים רציניים.. תקופה שיכולה להגיע לכמה שנים..

bigbig פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

StonedJunglist תודה על התגובה,

כמה שני אלי לא מתכוון להמתין אך חודשים שלושה נראה לי סביר.
האם יש צפי ל- DVIX החדש? אני מבין על פי מה שקראתי באתר שהוא אמור לתמוך בכל הפורמטים. שאלה נוספת לגבי הנגן החדש, האם הוא יהיה דומה ל5100 (קומקום) או ל- 4100.

תודה מראש

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #4 

ראשית, זה Tvix ולא Divx.
StonedJunglist כתב:חכה לDVIX החדש..או שתלך על ה4100 או שתחכה כמה זמן טוב עד שיצאו נגנים רציניים.. תקופה שיכולה להגיע לכמה שנים..
...
StonedJunglist

מאיפה הגעת להמתנה של שנים..?!?!?
אם התכוונת שימתין ל- 6500, אז אני מבין שהוא לא נגן רציני בעיניך, לפחות על הנייר.. :?

bigbig
אמנם ה- 4100 מנגן את כל הפורמטים (למעט 1080P בקונטיינרים מסויימים- תוכל לעשות חיפוש) אבל אני הייתי מציע לך להמתין עוד חודשיים בערך, ולרכוש את ה- Tvix 6500.
תוכל לקרוא כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=41055

עוד על המוצר (בלינק הזה עוד לא היה ידוע הדגם שהזכרתי למעלה, אלא רק על מה הוא יהיה מבוסס- Sigma 8634/5) ולגבי ההבדלים בין הדגמים השונים, תקרא כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=997
...

bigbig פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

Giliboy תודה על התגובה,

אין ספק שה- 6500 נראה כמכשיר מדהים ואכן אני ממתין ליציאתו. האם יש כבר תאריך הפצה? אני פשוט נמצא בקנדה בסוף דצמבר כך שחשבתי לרכוש אותו על הדרך. דרך אגב, האם ישנם חנויות בקנדה שימכרו את הנגן?

תודה מראש

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #6 

bigbig כתב:Giliboy
אין ספק שה- 6500 נראה כמכשיר מדהים ואכן אני ממתין ליציאתו. האם יש כבר תאריך הפצה?

תודה מראש
...
מבחינת התאריך אתה די גבולי. אם להתייחס לפיסות המידע שהתפרסמו בעניין,מדובר על חודש דצמבר. אם לא יהיו עיכובים, אני מאמין שיהיה בסדר. תהיה עירני ללינק הראשון שכתבתי בשרשור שזיו פתח, ברגע שיתפתח משהו הכי קטן, השרשור הזה לבטח יעודכן.
bigbig כתב:Giliboy
אני פשוט נמצא בקנדה בסוף דצמבר כך שחשבתי לרכוש אותו על הדרך. דרך אגב, האם ישנם חנויות בקנדה שימכרו את הנגן ?

תודה מראש
...
למיטב הבנתי, המוצרים האלה בדר"כ לא נמכרים בחנויות, אלא דרך אתרי האינטרנט השונים. כך, לפחות, נכתב פה ע"י עופר באחד השרשורים לפני כמה זמן.
אתר שלבטח תוכל להזמין דרכו, לכשיהיה רלוונטי:
http://www.digitalconnection.com
...

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

נגנים רציניים התכוונתי נגנים שיכולים לנגן בלוריי וHDDVD ביחד במחירים סבירים כך שיכול לקחת זמן רב..

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46396
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #8 

StonedJunglist,
אין צורך לחכות, כבר היום קיימים לרכישה מספר דגמים של נגני הייבריד מחברות שונות במחירים של מאות דולרים בודדים.

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

ziv_r כתב:StonedJunglist,
אין צורך לחכות, כבר היום קיימים לרכישה מספר דגמים של נגני הייבריד מחברות שונות במחירים של מאות דולרים בודדים.
...
אנחנו כרגע גרים בארץ ישראל וקצת בעיה לחלק לקנות בדולרים בודדים, אני אחכה שיגיע לארץ בנתיים אסבול עם DVD 8)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #10 

לא אמרתי דולרים בודדים, אמרתי מאוד דולרים בודדים.
תמיד האופציה לייבוא אישי פתוחה.

Goni262
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #11 

bigbig כתב:Giliboy תודה על התגובה,

אין ספק שה- 6500 נראה כמכשיר מדהים ואכן אני ממתין ליציאתו. האם יש כבר תאריך הפצה? אני פשוט נמצא בקנדה בסוף דצמבר כך שחשבתי לרכוש אותו על הדרך. דרך אגב, האם ישנם חנויות בקנדה שימכרו את הנגן?

תודה מראש
...
This site sells TviX items in Canada and US
They will probably have the new TviX IF it will be available in Decemebr
http://www.onlybestrated.com///tvix-m41 ... rrency=CAD

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

ziv_r, האם שווה כבר להתחיל לחפש ולקנות נגנים היברידיים או שתהליך הבלוריי והDVD הולך להתפתח כך שנגנים ישנים היברידיים לא יוכלו לנגן תוכן חדש ? האם צריך לחכות עוד ?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #13 

אני מניח שאתה מדבר על הדיווחים שהתקבלו מבעלי הדורות הראשונים של נגני ה BD, הם סיפרו על חוסר יכולות בניגון תכני BD על הנגנים שלהם בשל שילוב שכבת ההגנה השניה, ה Basic/Advanced Countermeasure אשר מוכרת יותר כ +BD.
במידה ומישהו מעוניין להנות כבר היום מתכני Blu-ray / HD DVD, הוא חייב לרכוש נגן ייעודי מסוג הייבריד / שני נגנים יעודיים או HTPC.
בנוסף לחוסר התאימות אשר נובע עקב שילוב שכבת ההגנה המוזכרת, הכי בטוח לרכוש נגן אשר הוכרז לאחר תאריך 31.10.07. תאריך זה הינו תאריך סגירת הפרופיל BD 1.1 וכל נגן אשר הוכרז לאחר תאריך זה מחוייב לתמוך בפרופיל BD 1.1 לפי Blu-ray Disc Association.
בעלי קונסולות ה PS3 לא יוצאים מפסידים, בשל ארכיקטטורת הקונסולה, ניתן יהיה לשדרג את הקונסולה שתתמוך בפרופיל המעודכן דרך עדכון קושחה.

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

תודה רבה (Y)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”