שאלה קטנה ממתחיל למומחים?
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
וואי איזה בלגן עשית
upscale בא לשפר את האיכות של הסרט, מי יותר טוב סוני ב800 ש"ח או חברה אחרת ? אין חוקיות , פשוט מי שמשתמש במעבד יותר טוב יתן תמונה יותר טובה .
hd-dvd ב-4000 ש"ח זה לא מכשיר dvd עם upscale זה מכשיר שמנגן סרטי hd , והאיכות שלהם הרבה יותר טובה מסרטי dvd .
פלזמה hd-ready תומכת ברזולוציה של 720P שהיא נמוכה מ-full hd
dvd רגיל של סוני לא ינגן לך דיסק hd dvd
upscale בא לשפר את האיכות של הסרט, מי יותר טוב סוני ב800 ש"ח או חברה אחרת ? אין חוקיות , פשוט מי שמשתמש במעבד יותר טוב יתן תמונה יותר טובה .
hd-dvd ב-4000 ש"ח זה לא מכשיר dvd עם upscale זה מכשיר שמנגן סרטי hd , והאיכות שלהם הרבה יותר טובה מסרטי dvd .
פלזמה hd-ready תומכת ברזולוציה של 720P שהיא נמוכה מ-full hd
dvd רגיל של סוני לא ינגן לך דיסק hd dvd
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
DVD Upscaling זה לקחת סרט DVD שהרזולוציה שלו היא 576 שורות במקרה הטוב ובאמצעות מסננים וטריקים מתימטיים "למתוח" אותו ל 720 או 1080 שורות. תחשוב שזה המקבילה לזום דיגיטאלי. מכשיר DVD, גם אם הוא יודע לבצע upscaling אינו מסוגל לנגן מקור שמכיל יותר מ 576 שורות.
HD זה סרט שמלכתחילה מכיל 720 או 1080 שורות. בשביל למגן אותו אתה זקוק לנגן HD DVD או Blue Ray - תלןי באיזה פורמט הדיסק.
האם ייראו יותר טוב מקור ב HD מאשר DVD שעבר Upscaling? כן כי התמונה חדה יותר משמעותית. אבל ההפרש האיכותי בחווית הצפיה תלוי גם בגורמים אחרים, כמו מרחק הישיבה, איכות המסך וכמובן: איכות העיניים והמוח של מי שיושב ומסתכל. לדוגמא, אפשר די בקלות לרמות את העין ולשכנע את המתבונן שהתמונה חדה יותר ממה שהיא באמת באמצעות כיול נכון של הצבעים והתמונה במסך רגיל.
HD זה סרט שמלכתחילה מכיל 720 או 1080 שורות. בשביל למגן אותו אתה זקוק לנגן HD DVD או Blue Ray - תלןי באיזה פורמט הדיסק.
האם ייראו יותר טוב מקור ב HD מאשר DVD שעבר Upscaling? כן כי התמונה חדה יותר משמעותית. אבל ההפרש האיכותי בחווית הצפיה תלוי גם בגורמים אחרים, כמו מרחק הישיבה, איכות המסך וכמובן: איכות העיניים והמוח של מי שיושב ומסתכל. לדוגמא, אפשר די בקלות לרמות את העין ולשכנע את המתבונן שהתמונה חדה יותר ממה שהיא באמת באמצעות כיול נכון של הצבעים והתמונה במסך רגיל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
באמת עשיתי סלט רציני...עכשיו הכל הרבה יותר ברור-תודה!!!!
באמת עשיתי סלט רציני...עכשיו הכל הרבה יותר ברור-תודה!!!!
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
dudib סידר את העניינים, כמובן שעדיף שתבדוק את שניהם ותראה מה שווה לך כי אם לא תשים לב להבדלים חדים אז עדיף ללכת על UPSCALING.. מה עם איזה UPSCALING של HD לאיזה רזולוציה של 40120301230... קיים ?