צריך המלצה על רסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
lavivf פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מעוניין לקנות רסיבר מדרגת הפתיחה של החברות המוביות בשוק לביתי.
התקציב שלי לקניה זו עומד עד ל1600 ש"ח. עברתי בזאפ על כמה דגמים אך אינני יודע במה לבחור ומי מהם הטוב ביותר. אני מבקש שתמליצו לי על הרסיבר הכי טוב בדרגת מחירים זו לדעתכם. למשל יש לי התלבטות בין פיונירVSX-515 שהוא 6.1 , לבין למשל הדנון באותה רמת מחיר Denon AVR1306 שהוא 5.1. או שעדין ללכת על הימאה באותם מחירים.
איזה יצרן מייצר את הרסיברים הכי טובים בדרגות מירים אלו. בבקשה תעזרו י למצוא את הרסיבר הכי טוב בשבילי לדרגת מחירים זו. המטרה המרכזית לקניית הרסיבר היא לשמיעת מוזיקה בעיקר, יותר לסטריאו ופחות למערכת קולנוע למרות שיעשה שימוש ברסיבר גם צורך זה. אילו מבין הרסיברים בדרגה זו ואיזה יצרן, יתן לי את הצליל הכי נקי וטוב (בלי קשר לרמקולים) בדרגה זו (כמובן שאני לא מצפה בדרגת מחיר זו לרסיבר שיפיל קירות)

אנא בבקשה עיזרו לי למצוא רסיבר והמליצו לי איזה רסיבר עדיף בדרגת מיר זו. תודה

kolokito
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1945
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

לך לחנויות ותקשיב לשני המתחרים העיקריים- ימהה ודנון (עדיף ברמקולים כמו שלך).
לכל אחד מהם סאונד קצת שונה לכל אורך המדף ורמות המחיר, אני מעדיף את הימהה כי הוא פתוח יותר לעומת הדנון שאני חושב שהוא קצת עמום.
אחרים אומרים שהצליל הדנוני מאוזן ונקי יותר.
מי צודק? כולם! כל אחד נותן לאוזניים שלו להחליט.

הפיוניר לדעתי לא מציאה, למרות ה6.1 (אתה באמת צריך 6.1? כי אם לא אז חבל להתבזבז).

lavivf פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0

שליחה #3 

אם כן אילו מהדגמים הבאים מומלץ יותר???
Denon AVR1306
פיוניר VSX-517 או 416
ימאהה -RXV-357 או 359

בנוסף יש את TX-SR304 של אונקיו שלמרות שהוא עולה בזאפ 1900 ומעלה אפשר להשיג אותו במכרזים בטווח מחירים שאני רוצה.

השאלה האם ללכת עליו או על אחד מהדגמים שרשמתי למעלה . מי מהם עדיף, מי יותר טוב מבחינה טכנית ומבחינת צליל מבלי שהלכתי לבדוק אותם בחנות (אילו הדגמים שמצאתי בזאפ של המובילות בטווח המחירים שאני רציתי)

בבקשה המליצו לי. תודה

kolokito
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1945
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

טכנית הם דומים
מבחינת צליל רק האוזניים שלך יקבעו, האונקיו הוא בהחלט אופציה מעניינת !

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”