מה ההבדל בין ה- 32P2530 ו- 32P3000 של Sony?
http://www.sony.lv/view/ShowProduct.act ... LCD+TV#tab
תוכל למצוא מידע על הדגם P3020
שההבדל בינו לבין P3000 הוא רק בצבע המסגרת
תוכל למצוא מידע על הדגם P3020
שההבדל בינו לבין P3000 הוא רק בצבע המסגרת
levka כתב:מדובר בדגם שמחליף את ה P2530.
יש 2 הבדלים עיקריים והם:
ניגודיות של 1:8000 בדגם החדש
בהירות של 450 לעומת 420 בדגם הקודם).
המחירון אמור להיות זה לזה של ה 2530 שיוצאת אט אט מהמלאי.
הנתונים התקבלו מישפאר עצמה.
מקוה שעזרתי,
ל.[/quote
הבהירות זהה גם ל2530 יש 450
השיפורים הם בניגודיות ובניגודיות הדינאמית....
רכשתי P3000
הזמנתי היום את ה P3000, כך שאם למישהו יש שאלות - אני אוכל לענות עליהן בקרוב.
בגדול ממה שהבנתי ההבדל העיקרי הוא בפאנל, שאר ההבדלים הם מינוריים וכוללים עיצוב שונה במעט,
בהירות גבוהה טיפה יותר וכו'.
באתר שפלזן נתן באמת ניתן לעשות השוואה, אך יש דברים שבפירוש נאמר לי שיש ב P3000, אך במפרט של האתר של סוני לא כתובים כגון הקפאת תמונה וכד'...
יש הבדל משמעותי נוסף מבחינת ה SOUND - כך לפחות הם טוענים...
בקיצור - נחיה ונראה...
בכל מקרה בגלל שהמחיר עבורן הוא זהה (מדובר בסה"כ בדגם המחליף), אז הייתי הולך על הדגם החדש יותר (לפי האתר של סוני P3000 היא דגם של אוקטובר 2007).
אל תשלם מעל 5000 עבור המכשיר... תנסה למצוא אותו במכירות אישיות באינטרנט במחיר שמתקרב ל 5,000.
נשתמע ובהצלחה,
ל.
בגדול ממה שהבנתי ההבדל העיקרי הוא בפאנל, שאר ההבדלים הם מינוריים וכוללים עיצוב שונה במעט,
באתר שפלזן נתן באמת ניתן לעשות השוואה, אך יש דברים שבפירוש נאמר לי שיש ב P3000, אך במפרט של האתר של סוני לא כתובים כגון הקפאת תמונה וכד'...
בקיצור - נחיה ונראה...
בכל מקרה בגלל שהמחיר עבורן הוא זהה (מדובר בסה"כ בדגם המחליף), אז הייתי הולך על הדגם החדש יותר (לפי האתר של סוני P3000 היא דגם של אוקטובר 2007).
אל תשלם מעל 5000 עבור המכשיר... תנסה למצוא אותו במכירות אישיות באינטרנט במחיר שמתקרב ל 5,000.
נשתמע ובהצלחה,
ל.
Re: רכשתי P3000
הקפאת תמונה יש גם ב2530levka כתב:הזמנתי היום את ה P3000, כך שאם למישהו יש שאלות - אני אוכל לענות עליהן בקרוב.
ל....
Re: רכשתי P3000
levka כתב:הזמנתי היום את ה P3000, כך שאם למישהו יש שאלות - אני אוכל לענות עליהן בקרוב.
בקיצור - נחיה ונראה...
נשתמע ובהצלחה,
ל....
אני גם כן מעוניין לקנות את ה - 37P3000 האם אתה ממליץ ?
האם יש לה מר בחיבורי VGA ו - HDMI ?
ואיך היא בשידורי כבלים ( יס ) ובתוכן HD ?
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 204 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
mhbk,
הטלוויזיה טובה (ביחס למחיר) אבל:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
במידה ורוב הזמן תצפה בשידורי טלוויזיה אז עדיף פלאזמה.
התמונה ב- LCD ברמת המחירים הזו עדיין לא משתווה לפלזמה.
הטלוויזיה טובה (ביחס למחיר) אבל:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
במידה ורוב הזמן תצפה בשידורי טלוויזיה אז עדיף פלאזמה.
התמונה ב- LCD ברמת המחירים הזו עדיין לא משתווה לפלזמה.
LCD 32P3000
לי יש את הLCD 32P3000 בחדר שינה,
אין לי סטנדרטים, לא ראיתי את הנ"ל בשום מקום, לא מכיר אותה וגם לא את ההורים שלה, לא חיברתי אליה מחשב, פשוט הצלחתי להוציא אותה במכירה אישית ב-4700ש"ח לפני כחצי שנה .
וואלה מבסוט.
אין לי סטנדרטים, לא ראיתי את הנ"ל בשום מקום, לא מכיר אותה וגם לא את ההורים שלה, לא חיברתי אליה מחשב, פשוט הצלחתי להוציא אותה במכירה אישית ב-4700ש"ח לפני כחצי שנה .
וואלה מבסוט.
-
- וככההיא נראית אצלי