VGA to VGA או DVI to HDMI. שווה להחליף כרטיס מסך בשביל זה ?
קניתי היטאצ'י LD9000TA2.
יש לי כרטיס מסך די מעפן במחשב ( ATI RADEON X200 משולב לוח אם) כי אני לא משחק במחשב. אין לו יציאת DVI.
האם כדאי להחליף לכרטיס מסך עם יציאת DVI כדי לחבר ל-LCD עם DVI to HDMI ?
או שVGA to VGA יתן לי אותה תוצאה בשידור סרטי HD וסרטים בכלל ?
האם יציאת VGA זה הכחולה כמו של המסך ? כי יש לי אחת כזו פנויה "זכר". היא גם יוצאת ממקום אחר ולא מאיפה שהכרטיס מסך (ששם יש יציאות S-video וקומפוננט).
האם כבל VGA to VGA ארוך (6-10 מ') יוריד מהאיכות ?
תודה.
יש לי כרטיס מסך די מעפן במחשב ( ATI RADEON X200 משולב לוח אם) כי אני לא משחק במחשב. אין לו יציאת DVI.
האם כדאי להחליף לכרטיס מסך עם יציאת DVI כדי לחבר ל-LCD עם DVI to HDMI ?
או שVGA to VGA יתן לי אותה תוצאה בשידור סרטי HD וסרטים בכלל ?
האם יציאת VGA זה הכחולה כמו של המסך ? כי יש לי אחת כזו פנויה "זכר". היא גם יוצאת ממקום אחר ולא מאיפה שהכרטיס מסך (ששם יש יציאות S-video וקומפוננט).
האם כבל VGA to VGA ארוך (6-10 מ') יוריד מהאיכות ?
תודה.
אם השימוש לצפית סרטים אז תחליף כרטיס מסך
אם השמוש לגלישה באינטרנט עדיף שלא תחבר את המחשב לטלווזיה
וזה די ברור שאיכות של VAG לא דומה כלל לאיכות של DIV
אם אתה קונה כבל איכותי סביר להניח שהאיכות לא תירד
אני רואה שיש לך גם S-VIDEO אז עדיף שתשתמש בזה
אם אתה רוצה שמיעה איכותית עדיף שתקנה כבר כרטיס קול

אם השמוש לגלישה באינטרנט עדיף שלא תחבר את המחשב לטלווזיה
וזה די ברור שאיכות של VAG לא דומה כלל לאיכות של DIV
אם אתה קונה כבל איכותי סביר להניח שהאיכות לא תירד
אני רואה שיש לך גם S-VIDEO אז עדיף שתשתמש בזה
אם אתה רוצה שמיעה איכותית עדיף שתקנה כבר כרטיס קול
תודה רבה
איזה טיימינג..
בדיוק קיבלתי את ה-LCD והתכוננתי לצאת לקנות כבלים כולל VGA to VGA... אז שיניתם את דעתי ואני אחכה עם זה ואחליף כנראה כרטיס מסך.
הסאונד של ה-X200 דווקא סבבה, הוא 7.1, אז אין צורך בכרטיס קול.
לגבי סוג כרטיס המסך - האם מספיק לי לקנות את הכרטיס הכי זול שיש עם יציאת DVI (בסביבות 200-300 ש"ח) ? יש איזה כרטיס מסך מומלץ בסדר גודל הזה ?
כי שוב, כמו שכתבתי - אני לא משחק במחשב ולכן אין לי צורך בכרטיס יותר מדי מתקדם ויקר. רק שתהיה לו יציאת DVI כד להעביר סרטים.
בדיוק קיבלתי את ה-LCD והתכוננתי לצאת לקנות כבלים כולל VGA to VGA... אז שיניתם את דעתי ואני אחכה עם זה ואחליף כנראה כרטיס מסך.
הסאונד של ה-X200 דווקא סבבה, הוא 7.1, אז אין צורך בכרטיס קול.
לגבי סוג כרטיס המסך - האם מספיק לי לקנות את הכרטיס הכי זול שיש עם יציאת DVI (בסביבות 200-300 ש"ח) ? יש איזה כרטיס מסך מומלץ בסדר גודל הזה ?
כי שוב, כמו שכתבתי - אני לא משחק במחשב ולכן אין לי צורך בכרטיס יותר מדי מתקדם ויקר. רק שתהיה לו יציאת DVI כד להעביר סרטים.
אני מניח שאתה מעוניין לצפות בסרטים דרך המחשב והשאלה היא
האם בכלל המחשב שלך מספיק חזק להריץ חומר HD ?
האם בכלל המחשב שלך מספיק חזק להריץ חומר HD ?
אוקיי.. בעיה קטנה. יש כניסת HDMI אחת שאני מייעד אותה בעתיד ל-PS3.. אז לא בטוח שכדאי לבזבז אותה על DVI to HDMI למחשב.
יש לי יציאת קומפוננט (ירוק, כחול, אדום) וS-video בכרטיס מסך. האם קומפוננט לקומפוננט עדיף על VGA לVGA ? כי אם גם קומפוננט מסוגל להעביר HD אולי עדיף לי לחבר ככה את המחשב ?
יש לי יציאת קומפוננט (ירוק, כחול, אדום) וS-video בכרטיס מסך. האם קומפוננט לקומפוננט עדיף על VGA לVGA ? כי אם גם קומפוננט מסוגל להעביר HD אולי עדיף לי לחבר ככה את המחשב ?
אוקיי.. אולי הכרטיס מסך לא כזה גרוע אחרי הכל. זה המפרט שלו: http://ati.amd.com/products/radeonxpres ... specs.html
כתוב שם: HDTV component output for modes up to 1080i
כדאי לי לחבר את המחשב בקומפוננט לקומפוננט ? מה היתרונות/חסרונות ? האם הוא מעביר HD ?
האם יש 2 סוגי כבלים (קומפוננט אנלוגי וקומפוננט דיגיטלי) ואם כן מה מתאים למקרה שלי ?
או שלא הבנתי נכון ויש רק סוג כבל קומפוננט לקומפוננט אחד והוא יתאים לכרטיס מסך שלי ולטלויזיה ?
תשובה מהירה תתקבל בברכה
כתוב שם: HDTV component output for modes up to 1080i
כדאי לי לחבר את המחשב בקומפוננט לקומפוננט ? מה היתרונות/חסרונות ? האם הוא מעביר HD ?
האם יש 2 סוגי כבלים (קומפוננט אנלוגי וקומפוננט דיגיטלי) ואם כן מה מתאים למקרה שלי ?
או שלא הבנתי נכון ויש רק סוג כבל קומפוננט לקומפוננט אחד והוא יתאים לכרטיס מסך שלי ולטלויזיה ?
תשובה מהירה תתקבל בברכה
אכן בגלל שאין לך 2 כניסות HDMI הכי נכון זה לחבר מחשב בקומפוננט (אנלוגי) למסך
ואת ה PS3 ב HDMI למסך
בקשר לשאלתך הקומפוננט שלך הוא אנלוגי (זהו אות אנלוגי האיכותי ביותר) ואכן דרכו אפשר להעביר גם HD
(אמנם בגלל שהוא אנלוגי איכות הוידאו בדרך כלל תהיה פחות טובה משל HDMI אבל עדיין זה טוב וגם אין לך בררה אחרת)
מה שכן בגלל המרחק הרב שיש לך אתה צריך לרכוש כבל קומפוננט איכותי מאוד
ואת ה PS3 ב HDMI למסך
בקשר לשאלתך הקומפוננט שלך הוא אנלוגי (זהו אות אנלוגי האיכותי ביותר) ואכן דרכו אפשר להעביר גם HD
(אמנם בגלל שהוא אנלוגי איכות הוידאו בדרך כלל תהיה פחות טובה משל HDMI אבל עדיין זה טוב וגם אין לך בררה אחרת)
מה שכן בגלל המרחק הרב שיש לך אתה צריך לרכוש כבל קומפוננט איכותי מאוד