DScaler ב VMC?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
shay123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

לאחרונה התחלתי להשתמש יותר ויותר בתוכנת DScaler לצפייה בטלויזיה ביומיום מאחר ופשוט רואים בה מצוין (הרבה הרבה יותר טוב מב- VMC).

רציתי לדעת האם קיימת אפשרות לשלב את שתי העולמות - להשתמש ב DScaler כדי לצפות בטלויזיה ולהקליט בתוך ה VMC?

תודה,
שי.

olie
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 622

שליחה #2 

אתה רואה בו מצוין כי זה מדלג על הקידוד מחדש שמתבצע בכרטיס, ומציג את זה ישירות למסך.. כאילו שתחבר את הממיר ישירות למסך, רק שהתוכנה עושה את פעולת ה DEINTERLACING במקום המסך.
החיסרון זה שאתה לא יכול להקליט או לעצור שידור חי (אפשר להקליט, אבל זה קבצי AVI מטורפים בגודלם). לכן VMC לא יתעסק עם זה, כי הוא מבוסס על עיקרון ה TIMESHIFT וההקלטות (כמו כל PVR)

AriHell
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52

שליחה #3 

באיזה DScaler אתה משתמש? 5 או 4?

shay123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

אני לא בטוח (אני כרגע לא בבית ולא יכול לבדוק בוודאות). בכל מקרה, אני יכול להתקין אם זה ישפר לי את איכות התמונה של שידורי הטלויזיה.

olie
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

הוא משתמש בתוכנת DSCALER. זה מה שהם קוראים לו 4.
5 זה בסה"כ מפענח MPEG2 שלהם משולב עם היכולות עיבוד שיש ב 4.

shay123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

ניתן לשלב את המפענח הזה בVMC? ואם כן, האם זה כדאי?

כרגע אני משתמש במפענח של NVidia בגלל שהמפענח של מייקרוסופט התחיל לעשות לי בעיות מאז עדכון הדרייבר האחרון של כרטיס המסך... ועקב כך, איכות התמונה לא משהו בVMC כרגע.

olie
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

המפענח של NVIDIA אמור להיות יותר טוב מזה של מיקרוסופט...

אתה יכול להשתמש (נדמה לי) ב DSCALER5 בתוך VMC, אבל שוב, כפי שציינתי זה לא יהיה איכותי כמו התוכנה מאותם סיבות שרשמתי.
אם יש לך כרטיס מסך יחסית חזק, עדיף לך להשתמש ב NVIDIA או CYBERLINK לצפייה בטלויזיה, אשר ינצלו את החומרה לעיבוד התמונה.
אם לא, אולי יהיה עדיף DSCALER5 כי מימוש העיבודים האלה בתוכנה אצלו טובים (אבל לא ברמה של חומרה טובה, בכל זאת זה תוכנה)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”