חיבור PS2 למקרן
קיבלתי PS2 משומש במתנה ואני רוצה לחבר אותו למקרן, הבעיה היא שהמקרן כבר מחובר ומחוייט ומאד קשה להשחיל את הכבלים מה-PS2 למקרן, לכן חשבתי לחבר את ה-PS2 לכניסת ממיר PACE 1000 של YES כשהציאה של הממחיר מחוברת לכניסת ה- S-VIDEO של המקרן, לשם כך אני זקוק לכבל S-VIDEO שבצידו האחד יוכל להתחבר ליציאת ה-PS2, מברורים שעשיתי הבנתי שקיים כבל כזה אבל משום מה אני לא מצליח להשיג אותו, במקרה הטוב אומרים לי שיזמינו לי אותו מחו'ל וזה יקח לפחות חודש ובמקרה הרע (כולל בישפאר) לא יודעים על מה אני מדבר.
מישהו יכול לעזור לי?
תודה
מישהו יכול לעזור לי?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
לא הבנתי - אתה רוצה לחבר את ה-PS2 לחיבור ה-SCART VCR בממיר יס כאשר לממיר עצמו יהיה מחובר SCART ל-SVIDEO למקרן?
לשם כך אתה צריך ממיר PACE 1000.
אתה יכול להשתמש בממיר SCART ל-SVIDEO פשוט שניתן לקנות אותו בכל חנות הום סנטר בשביל איזה 30 ש"ח.
לשם כך אתה צריך ממיר PACE 1000.
אתה יכול להשתמש בממיר SCART ל-SVIDEO פשוט שניתן לקנות אותו בכל חנות הום סנטר בשביל איזה 30 ש"ח.
תודה חברים אבל נראה לי שלא הובנתי כהלכה או שאני מפספס משהו, אז אני אנסה להסביר שוב.
עופר, אני יודע שאני צריך PACE 1000 ובהודעה המקורית כתבתי שיש לי אחד כזה.
נכון לעכשיו ישנו כבל S-VIDEO שמחובר מיציאת הממיר דרך מתאם SCART לכניסת S-VIDEO של המקרן, אני רוצה לחבר את ה-PS2 לכניסה של הממיר (כמו שבדרך כלל מחברים מכשיר וידאו), כרגע הכבל שמגיע עם ה-PS2 הוא כבל RCA רגיל וכשאני מחבר אותו בעזרת מתאם רגיל ל-21 פינים לכניסת הממיר אני רואה את הPS2 בשחור לבן, אני הבנתי (ויכול להיות שאני טועה) שאני צריך כבל S-VIDEO מהPS2 לכניסת הממיר (דרך מתאם S-VIDEO לSCART).
מה אני צריך לעשות? האם יש דרך אחרת? עופר, לאחר שניסיתי להסביר שוב האם אתה עדיין חושב שהמתאם ב-30 ש"ח יכול לעזור כאן?
שוב תודה
עופר, אני יודע שאני צריך PACE 1000 ובהודעה המקורית כתבתי שיש לי אחד כזה.
נכון לעכשיו ישנו כבל S-VIDEO שמחובר מיציאת הממיר דרך מתאם SCART לכניסת S-VIDEO של המקרן, אני רוצה לחבר את ה-PS2 לכניסה של הממיר (כמו שבדרך כלל מחברים מכשיר וידאו), כרגע הכבל שמגיע עם ה-PS2 הוא כבל RCA רגיל וכשאני מחבר אותו בעזרת מתאם רגיל ל-21 פינים לכניסת הממיר אני רואה את הPS2 בשחור לבן, אני הבנתי (ויכול להיות שאני טועה) שאני צריך כבל S-VIDEO מהPS2 לכניסת הממיר (דרך מתאם S-VIDEO לSCART).
מה אני צריך לעשות? האם יש דרך אחרת? עופר, לאחר שניסיתי להסביר שוב האם אתה עדיין חושב שהמתאם ב-30 ש"ח יכול לעזור כאן?
שוב תודה