פלאזמה 103 אינץ'
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
ראיתי את זה הבוקר...
איזה פחד...
הם רק לא ממש הבינו איך להשתמש בה, נראה לי - היא בעיקר מראה נוף (ועוד נוף סטטי - לא ממש מומלץ)... הם צריכים היו לעשות קטעי וידאו קצרים או אנימציות נגיד לכל תחום שעוסקים בו, זה היה הרבה יותר מתאים.
דווקא הייתי חושב שזה היה מתאים יותר כרקע לאולפן החדשות לא?
איך התגובות של האנשים שיושבים באולפן? (אני לא צופה אדוק בתוכניות בוקר מאז שאברי פרש מהתוכנית בערוץ 10).
איזה פחד...
הם רק לא ממש הבינו איך להשתמש בה, נראה לי - היא בעיקר מראה נוף (ועוד נוף סטטי - לא ממש מומלץ)... הם צריכים היו לעשות קטעי וידאו קצרים או אנימציות נגיד לכל תחום שעוסקים בו, זה היה הרבה יותר מתאים.
דווקא הייתי חושב שזה היה מתאים יותר כרקע לאולפן החדשות לא?
איך התגובות של האנשים שיושבים באולפן? (אני לא צופה אדוק בתוכניות בוקר מאז שאברי פרש מהתוכנית בערוץ 10).
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אם ראית את התוכנית כמו שאמרת, היית שם לב לאן עבר אברי גלעד.oferlaor כתב:
איך התגובות של האנשים שיושבים באולפן? (אני לא צופה אדוק בתוכניות בוקר מאז שאברי פרש מהתוכנית בערוץ 10)....
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- oferlaor
- מנהל

- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
עופר, אברי גלעד מגיש את תוכנית הבוקר באופן קבוע בימים ראשון - שלישי בערוץ 2 - רשת.oferlaor כתב:אז זהו, שאני לא צופה קבוע, ראיתי רק כמה דקות...
הם דיברו על זה?...
יחד עם עינב גלילי.
אני ממש נהנה לצפות בתוכנית בהגשתם.
בימים רביעי - שישי מנחים אותה סיוון רהב מאיר ודני קושמרו שעושים עבודה לא רעה אבל עם פחות "פלפל".
לגבי הגודל אני גם חושב שזו לא ה-103.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- oferlaor
- מנהל

shraga007,
הבעיה היא שקשה לי עם עינב גלילי. החיבור של אברי כשהיה בערוץ 10 עם לינוי בר גפן היה מוצלח מאוד.
לא מסתדר לי השילוב של שניהם, יתכן שפשוט נפלתי על כמה בקרים שהוא קם על צד שמאל וזה לא יצא טוב...
זה חייב להיות ה-103". אין לפנסוניק עדיין 85" רשמית וזה הרבה הרבה יותר גדול מה-65" שלהם.
הבעיה היא שקשה לי עם עינב גלילי. החיבור של אברי כשהיה בערוץ 10 עם לינוי בר גפן היה מוצלח מאוד.
לא מסתדר לי השילוב של שניהם, יתכן שפשוט נפלתי על כמה בקרים שהוא קם על צד שמאל וזה לא יצא טוב...
זה חייב להיות ה-103". אין לפנסוניק עדיין 85" רשמית וזה הרבה הרבה יותר גדול מה-65" שלהם.
שוקלת ............250 ק''ג
הסטנד ה"שולחני"או יותר נכון רצפתי שלה שוקל יותר מפלזמה 42 רגילה...
ניתן היה לראות אותה בשדה תעופה בכניסה לדיוטי פרי מחוברת למצלמה שמראה את הנכנסים בגודל טבעי בכדי לקבל את הפרופורציות
לפני כן היתה בקאסטיאל בתל אביב
הסטנד ה"שולחני"או יותר נכון רצפתי שלה שוקל יותר מפלזמה 42 רגילה...
ניתן היה לראות אותה בשדה תעופה בכניסה לדיוטי פרי מחוברת למצלמה שמראה את הנכנסים בגודל טבעי בכדי לקבל את הפרופורציות
לפני כן היתה בקאסטיאל בתל אביב
052-4200610
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ביררתי איתם וזו אכן ה-103".
מתברר שבתחילה היא היתה מוצבת ממש מאחורי הקריינים אבל הרפלקציות גרמו לכך שצריך היה לסובב אותה וזה מה שנותן את הפרספקטיבה המטעה הזו.
המסך נקנה ע"י רשת והם מרוצים מאוד ממנו.
מסיפורים ששמעתי, החברה' שם אחרי השידורים נשארים שם כדי ללטף את המסך ולפנטז איך הם לוקחים את זה אליהם הביתה....
מתברר שבתחילה היא היתה מוצבת ממש מאחורי הקריינים אבל הרפלקציות גרמו לכך שצריך היה לסובב אותה וזה מה שנותן את הפרספקטיבה המטעה הזו.
המסך נקנה ע"י רשת והם מרוצים מאוד ממנו.
מסיפורים ששמעתי, החברה' שם אחרי השידורים נשארים שם כדי ללטף את המסך ולפנטז איך הם לוקחים את זה אליהם הביתה....