LCD 32 עד 5K - סוני או סאמסונג?
צהריים טובים,
קרוב משפחה שלי עומד בפני קניה של טלויזית LCD 32 אינץ' בתקציב של 5000 ש"ח וביקש את עזרתי, מקריאה באינטרנט (ובעיקר בפורום הזה) ובשיטוט בכמה חנויות בארץ צמצמתי את הבחירה לשני דגמים, הSony P2530 שהבנתי שנעלמת מהחנויות לאט לאט, וSamsung R81B.
ממה שאני וקרוב המשפחה שלי ראינו בחנויות שתיהן מציגות איכות תמונה טובה (אך לכל אחת יש "תמונה" שונה) אך אנחנו לא מצליחים להחליט איזה מבין שתיהן הכי עדיף לקחת ואיזה תיתן איכות תמונה טובה יותר, אפילו אם בחצי אחוז, עדיף לקחת את ההכי טוב שהתקציב מאפשר.
איזה טלויזיה, לפני נתונים על הנייר ולפי דעתכם ונסיונכם האישיים, עדיפה יותר?
השימושים הם 70% הוט ו30$ DVD.
תודה מראש.
קרוב משפחה שלי עומד בפני קניה של טלויזית LCD 32 אינץ' בתקציב של 5000 ש"ח וביקש את עזרתי, מקריאה באינטרנט (ובעיקר בפורום הזה) ובשיטוט בכמה חנויות בארץ צמצמתי את הבחירה לשני דגמים, הSony P2530 שהבנתי שנעלמת מהחנויות לאט לאט, וSamsung R81B.
ממה שאני וקרוב המשפחה שלי ראינו בחנויות שתיהן מציגות איכות תמונה טובה (אך לכל אחת יש "תמונה" שונה) אך אנחנו לא מצליחים להחליט איזה מבין שתיהן הכי עדיף לקחת ואיזה תיתן איכות תמונה טובה יותר, אפילו אם בחצי אחוז, עדיף לקחת את ההכי טוב שהתקציב מאפשר.
איזה טלויזיה, לפני נתונים על הנייר ולפי דעתכם ונסיונכם האישיים, עדיפה יותר?
השימושים הם 70% הוט ו30$ DVD.
תודה מראש.
תודה לכם על התגובות, אבל מה לגבי ה-Hitachi LD9000? שמעתי עליה הרבה דברים טובים וגם ראיתי אותה במו עיני ונורא התרשמתי, אפשר למצוא אותה פה במחיר אטרקטיבי:
http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=20703&ref=Zap
איך היא ביחס לשתים האחרות?
http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=20703&ref=Zap
איך היא ביחס לשתים האחרות?
שני דברים,
1. תבדוק איזו אחריות אתה מקבל בקייה באינטרנטותוודא שזו של היבואן הרשמי.
2. לדעתי בצפייה בהוט/יס הסוני לוקחת בזכות מנוע עיבוד התמונה שממזער את האיוותים במעבר משידור 4:3 ל16:9. בהיטאצי ובסמסונג התמונה מרוחה יותר.
לי יש P2530 ואני מרוצה מאוד.
1. תבדוק איזו אחריות אתה מקבל בקייה באינטרנטותוודא שזו של היבואן הרשמי.
2. לדעתי בצפייה בהוט/יס הסוני לוקחת בזכות מנוע עיבוד התמונה שממזער את האיוותים במעבר משידור 4:3 ל16:9. בהיטאצי ובסמסונג התמונה מרוחה יותר.
לי יש P2530 ואני מרוצה מאוד.