LG PX3 ב-12500 ש"ח שווה?
שלום לכולם
אני מחפש פלזמה בטווח של 15,000 ש"ח בערך.
מצאתי את הפלזמה הזאת של LG במחיר יותר טוב מהמחיר שמופע בתמונה (12,500
כולל הובלה והתקנה).
לפני שאני קונה יש לי כמה שאלות:
1. האם המחיר טוב?
2. האם המסך הנ"ל מומלץ?
3. האם יש בעיות התמונה בחיבור לממיר של YES ?
תודה
אני מחפש פלזמה בטווח של 15,000 ש"ח בערך.
כולל הובלה והתקנה).
1. האם המחיר טוב?
2. האם המסך הנ"ל מומלץ?
תודה
עשיתי חיפוש ואני מניח שאתה מתכוון ל-NEC VR5 ול-PANASONIC WD7 (לא מצאתי דגם של PIONEER).
לשניהם אין רמקולים (אין לי מערכת אודיו), מה עוד שהם ב-3,000 ש"ח יותר יקרים מה-LG (במידה וכוללים את ההובלה וההתקנה).
האם יש אלטרנטיבה אחרת עם רמקולים?
מה לא בסדר עם ה-LG?
תודה
לשניהם אין רמקולים (אין לי מערכת אודיו), מה עוד שהם ב-3,000 ש"ח יותר יקרים מה-LG (במידה וכוללים את ההובלה וההתקנה).
האם יש אלטרנטיבה אחרת עם רמקולים?
מה לא בסדר עם ה-LG?
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לגבי ה-PIONEER. עשיתי חיפוש והמחיר הכי זול שמצאתי הוא 17,000 (כולל הובלה ותליה על הקיר), כלומר מעל התקציב.
לגבי ה-WD7 PANASONIC. הגודל של הוא 37' אינץ. ואני מחפש לפחות 42.
לגבי ה-NEC. לא מצאתי מחיר שמתקרב למחיר של ה-LG. הכי זול שמצאתי, 15,000 (כולל הובלה ותליה על הקיר) 2500 יותר
מה-LG.
מה עוד ששלושת הדגמים הם יותר משנה בשוק!
1. האם לדעתך שווה להשקיע עוד 2500 שח ולקנות NEC?
2. למה אתה פוסל את ה-LG?
3. אשמח עם תוכל להמליץ לי על חנות שבה אני יכול לקנות את אחת מהטלווזיות הנ"ל במחירים שציינת.
תודה
לגבי ה-NEC. לא מצאתי מחיר שמתקרב למחיר של ה-LG. הכי זול שמצאתי, 15,000 (כולל הובלה ותליה על הקיר) 2500 יותר
מה-LG.
2. למה אתה פוסל את ה-LG?
3. אשמח עם תוכל להמליץ לי על חנות שבה אני יכול לקנות את אחת מהטלווזיות הנ"ל במחירים שציינת.
תודה
על הנק יש מבצע מצוין לחברי האתרeroy כתב:לגבי ה-NEC. לא מצאתי מחיר שמתקרב למחיר של ה-LG. הכי זול שמצאתי, 15,000 (כולל הובלה ותליה על הקיר) 2500 יותר
מה-LG....
פנה למרטין במסר אישי והוא יפנה אותך לספק המבצע
ממש כדאי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
אנשים, מתי תבינו ש-zap לא מהווה אמדן לכלום, בטח שלא בתחום הזה.eroy כתב:לגבי ה-NEC. לא מצאתי מחיר שמתקרב למחיר של ה-LG. הכי זול שמצאתי, 15,000 (כולל הובלה ותליה על הקיר) 2500 יותר
מה-LG....
לך פיזית לחנויות שבאינדקס קישורים ותקבל מהם הצעה רצינית יותר.
מה שמפורסם באינטרנט לא שווה הרבה כשזה מגיע לפלזמות.
ניר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
eroy כתב:לגבי ה-PIONEER. עשיתי חיפוש והמחיר הכי זול שמצאתי הוא 17,000 (כולל הובלה ותליה על הקיר), כלומר מעל התקציב.
מה-LG.
2. למה אתה פוסל את ה-LG?
תודה...
תראה, אם אתה לא רוצה לקרוא את ההודעות שלנו אז סבבה, אבל אז אל תתפלא שאתה לא מוצא את המחירים הכי טובים.
1. את הפיונייר אפשר להשיג בהרבה פחות. קרוב מאוד לתקציב שלך.
2. הפנסוניק PW7 היא 42" לפחות זו שאנחנו מדברים עליה, והיא הרבה מתחת לתקציב שלך.
3. כפי שכתבתי למעלה, את ה-VR5 ניתן להשיג במחיר קרוב מאוד למה שמצאת על ה-LG.
4. רשימת חנויות יש באינדקס הקישורים שלנו.
אני עדיין לא הבנתי מדוע ה LG נחשבת בעיני חלק מאנשי הפורום כפחות טובה
(חוץ מהקטע שמנסים לשווק אותה כ HDTV בעוד שהיא EDTV)
(חוץ מהקטע שמנסים לשווק אותה כ HDTV בעוד שהיא EDTV)
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
למרטין. קראתי את כל ההודעות שלכם וכמו כן חיפשתי במבצעים ואף ביררתי בכל החנויות שמופיעות בקישורים. המחירים הכי טובים שמצאתי הם:
פנסוניק- 13,500
נק- 13,990
פיוניר- 14,500
לגבי שלושתם הצעת המחיר לא כוללת רמקולים (תוספת מחיר שנעה בין 700 ל-1300 ש"ח) והובלה ותליה על הקיר
(בין 500 ל-750 ש"ח).
יש לי הסכם עם בעל חנות חשמל מת"א, שעל מחיר שאני מוצא באינטרנט הוא מוריד לי 5%, לכן אני מתעקש על הפלזמה של LG.
כלומר מחיר הזכיה עומד על 12,400+הובלה 200 + תליה על הקיר 500 סה"כ 13100.
אבל אני אשלם 12,500 כולל הובלה ותליה על הקיר!
אני באמת רוצה להבין מדוע אתם פוסלים את ה-LG. אני לא מעוניין להוציא עוד 2500 ש"ח אלא עם כן ה-LG באמת לא שווה את זה
ואז אני יעדיף לחכות.
ובתגובה לעופר. דיברתי כרגע עם ח.י אלקטרוניקה שהם הייבואנים של LG ושם שנאמר לי "שהטלוויזיה היא HIGH DEF במיליון אחוזים".
במידה והיא לא אז מדובר בהטעיית הציבור. אבקש ליצור אתך קשר בהקדם האפשרי לקבלת חוות דעת מקצועית (בתשלום כמובן). אישתי היא עו"ד מטעם המועצה לצרכנות ואני מתכוון להתלונן.
פנסוניק- 13,500
נק- 13,990
פיוניר- 14,500
לגבי שלושתם הצעת המחיר לא כוללת רמקולים (תוספת מחיר שנעה בין 700 ל-1300 ש"ח) והובלה ותליה על הקיר
(בין 500 ל-750 ש"ח).
יש לי הסכם עם בעל חנות חשמל מת"א, שעל מחיר שאני מוצא באינטרנט הוא מוריד לי 5%, לכן אני מתעקש על הפלזמה של LG.
כלומר מחיר הזכיה עומד על 12,400+הובלה 200 + תליה על הקיר 500 סה"כ 13100.
אבל אני אשלם 12,500 כולל הובלה ותליה על הקיר!
אני באמת רוצה להבין מדוע אתם פוסלים את ה-LG. אני לא מעוניין להוציא עוד 2500 ש"ח אלא עם כן ה-LG באמת לא שווה את זה
ואז אני יעדיף לחכות.
ובתגובה לעופר. דיברתי כרגע עם ח.י אלקטרוניקה שהם הייבואנים של LG ושם שנאמר לי "שהטלוויזיה היא HIGH DEF במיליון אחוזים".
במידה והיא לא אז מדובר בהטעיית הציבור. אבקש ליצור אתך קשר בהקדם האפשרי לקבלת חוות דעת מקצועית (בתשלום כמובן). אישתי היא עו"ד מטעם המועצה לצרכנות ואני מתכוון להתלונן.
1 - כן.eroy כתב:
כולל הובלה והתקנה).
1. האם המחיר טוב?
2. האם המסך הנ"ל מומלץ?
תודה...
2 - בהחלט (לפי הבנתי את מה שאתה מחפש).
3- לא.
תתחדש ותהנה.
אין לי תשובות וכל התקוות הלכו להן לכל הרוחות.
חשוב שתבין : שהפלזמות שצויינו מה לעשות יותר טובות מה LG וההפרש בהחלט מצדיק זאת
אתה חייב ללכת לראות את הפלזמות ואז תוכל להחליט בעצמך למרות שקשה למצוא מקום מקצועי ( לא נראה לי שיש כזה בארץ ) שמציג את כל הרבעיה ביחד מכוילות עם חיבורים איכותיים.
הפלזמה של ה LG בוודאות היא לא HD כנראה היבואן מבלבל בין שני המושגים HD COMPATIBALE ו HD READY כמו שהרבה צרכנים גם מתבלבלים.
אתה חייב ללכת לראות את הפלזמות ואז תוכל להחליט בעצמך למרות שקשה למצוא מקום מקצועי ( לא נראה לי שיש כזה בארץ ) שמציג את כל הרבעיה ביחד מכוילות עם חיבורים איכותיים.
הפלזמה של ה LG בוודאות היא לא HD כנראה היבואן מבלבל בין שני המושגים HD COMPATIBALE ו HD READY כמו שהרבה צרכנים גם מתבלבלים.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
eroy,
אל תתרגש מ ח.י זה לא מפליא שגם יבואן רשמי אינו יודע על מה הוא מדבר.
אני יכול לומר לך שאני ביקרתי בחנות שנחשבת לשם דבר וגם שם הטעו אותי, ולא רק זה לאחר מכם שלחתי את אבי לבדוק גם הוא מסך שם וגם אותו הטעו בשם של דגם אחר.
דוגמא אחרת היא שלא משנה איזה חנות תלך היום רק בודדות יודעות להכווין אותך לפלסמות HD אמתיות וכל השאר מתיימרות למכור לך מוצרים שגם על הנייר הם לא HD אך זה לא משנה כלום ממה שיש למוכר להגיד להגנותו מכיוון שישנם כל כך הרבה מוכרים שהם פשוט לא מקצועיים. נקודה.
פה באתר אתה יכול ללמוד הרבה מאוד רק מלקרוא ולשאול שאלות.
אין צורך לאיים בתביעות כי אני בטוח ש ח.י מגובים בסוללת עורכי דין משומנים שידעו תמיד להפנות אותך לאותיות "הקטנות".
אל תתרגש מ ח.י זה לא מפליא שגם יבואן רשמי אינו יודע על מה הוא מדבר.
אני יכול לומר לך שאני ביקרתי בחנות שנחשבת לשם דבר וגם שם הטעו אותי, ולא רק זה לאחר מכם שלחתי את אבי לבדוק גם הוא מסך שם וגם אותו הטעו בשם של דגם אחר.
דוגמא אחרת היא שלא משנה איזה חנות תלך היום רק בודדות יודעות להכווין אותך לפלסמות HD אמתיות וכל השאר מתיימרות למכור לך מוצרים שגם על הנייר הם לא HD אך זה לא משנה כלום ממה שיש למוכר להגיד להגנותו מכיוון שישנם כל כך הרבה מוכרים שהם פשוט לא מקצועיים. נקודה.
פה באתר אתה יכול ללמוד הרבה מאוד רק מלקרוא ולשאול שאלות.
אין צורך לאיים בתביעות כי אני בטוח ש ח.י מגובים בסוללת עורכי דין משומנים שידעו תמיד להפנות אותך לאותיות "הקטנות".
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
הנה לינק לחנות בחול שמפרטת את הרזולוציה של הפלזמה שהיא לא HD :
http://www.rgbdirect.co.uk/referrer.asp ... rrerCode=4
http://www.rgbdirect.co.uk/referrer.asp ... rrerCode=4
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
pop_up,
אף אחד לא פוסל אותה, אבל לדעתם של אנשים מסויימים (כולל אותי) היא פשוט פחות טובה באיכות התמונה. האם אתה רוצה פירוט, נימוק וב-3 עותקים? תהרוג אותי, אבל זהו דעתי על המכשיר ביחס להיצע שיש כיום.
eroy,
הבעיה היא בהגדרה של מה זה "HIGH DEFINITION", אין לזה הגדרה מדוייקת. בעיקרון אני יכול גם להגיד שהנעל שלי היא HIGH DEFINITION, ואין מה לעשות נגדי.
התקן ל- HD READY אומר כמה דברים:
1. ניתן לקבל ולהציג אותות וידאו ב- 720P, 480P, 1080i, 720P50, 1080i50, 576P
2. אותות אלה יעבוד דרך כניסות קומפוננט ו-DVI/HDMI
3. למסך יש לפחות 720 שורות ביחס מסך 16:9 (אם אני לא טועה, הם גם מגדירים את האלכסון המינימלי במצב 720 שורות).
עד כמה שאני יודע, המסך הספציפי נופל בכל שלושת הדרישות:
1. עד כמה שאני יודע, אין לו תמיכה ב- 720P50 ומה שיותר חמור ב-1080I50 בכניסת DVI/HDMI
2. אין למסך 720 שורות.
ROUND PEG, SQUARE HOLE
הבעיה היא שיש הרבה הגדרות וכל אחד יכול להצהיר דברים שהם לחלוטין מוטעים ובכל זאת לצאת מזה בקלות.
אגב, באולסייל גם כתוב שיש למסך 60,000 שעות - הגבוה בעולם (לא הגבוה ביותר בעולם) - רק שהדור הבא של פנסוניק הוא עם 100,000 שעות...
אף אחד לא פוסל אותה, אבל לדעתם של אנשים מסויימים (כולל אותי) היא פשוט פחות טובה באיכות התמונה. האם אתה רוצה פירוט, נימוק וב-3 עותקים? תהרוג אותי, אבל זהו דעתי על המכשיר ביחס להיצע שיש כיום.
eroy,
הבעיה היא בהגדרה של מה זה "HIGH DEFINITION", אין לזה הגדרה מדוייקת. בעיקרון אני יכול גם להגיד שהנעל שלי היא HIGH DEFINITION, ואין מה לעשות נגדי.
התקן ל- HD READY אומר כמה דברים:
1. ניתן לקבל ולהציג אותות וידאו ב- 720P, 480P, 1080i, 720P50, 1080i50, 576P
2. אותות אלה יעבוד דרך כניסות קומפוננט ו-DVI/HDMI
3. למסך יש לפחות 720 שורות ביחס מסך 16:9 (אם אני לא טועה, הם גם מגדירים את האלכסון המינימלי במצב 720 שורות).
עד כמה שאני יודע, המסך הספציפי נופל בכל שלושת הדרישות:
1. עד כמה שאני יודע, אין לו תמיכה ב- 720P50 ומה שיותר חמור ב-1080I50 בכניסת DVI/HDMI
2. אין למסך 720 שורות.
ROUND PEG, SQUARE HOLE
הבעיה היא שיש הרבה הגדרות וכל אחד יכול להצהיר דברים שהם לחלוטין מוטעים ובכל זאת לצאת מזה בקלות.
אגב, באולסייל גם כתוב שיש למסך 60,000 שעות - הגבוה בעולם (לא הגבוה ביותר בעולם) - רק שהדור הבא של פנסוניק הוא עם 100,000 שעות...
עופר,oferlaor כתב:pop_up,
......
פחות טובה באיכות התמונה זה בהחלט נימוק משכנע שלא ניתן להתווכח איתו (כמובן שהכל ענין של טעם אישי)
נ.ב. כמי שהתמכר לאחרונה לפורום, אני בהחלט לא מתכוון להרוג אותך ...