התחדשתי בהיטאצ'י 32LD9000TA2. כמה שאלות...
קניתי LD9000 בבסט ביי ואני אמור לקבל אותה בשבוע הבא.
יש לי מספר שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי:
1. המוכר אמר לי שאני פשוט חייב לקנות כבל (Scart to S-Video של Monster) שישפר לי את איכות הצפיה בהוט ביותר מ-50%.. האם זה נכון שהשיפור כזה גדול ?
המחיר של הכבל היה כ-300 ש"ח אז אמרתי לו שאני אבדוק את העניין ולא קניתי בינתיים..
האם יש כבלים זהים באותה איכות וזולים משמעותית ?
2. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה. השימוש - בעיקר צפיה בסרטי HD.
יש לי כרטיס מסך פשוט (משולב לוח אם): ATI Radeon X200 עם יציאות S-Video וכחול-אדום-ירוק. האם זה יספיק ואם כן איך לחבר כדי שה-HD יועבר?
או שעדיף לי להשתדרג לכרטיס מסך הזול ביותר שתהיה לו יציאת DVI ולחבר עם DVI ל- HDMI ?
אני לא צריך כרטיס מסך מתקדם מדי כי אני לא משחק במחשב...
3. אני אשים את הטלויזיה על מעמד שולחני ולא בתליה על קיר. המזנון שלי די נמוך..
האם אפשר לשחק עם הגובה של המעמד השולחני ? מה הגובה המקסימלי שניתן להגביה אליו ?
תודה
יש לי מספר שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי:
1. המוכר אמר לי שאני פשוט חייב לקנות כבל (Scart to S-Video של Monster) שישפר לי את איכות הצפיה בהוט ביותר מ-50%.. האם זה נכון שהשיפור כזה גדול ?
המחיר של הכבל היה כ-300 ש"ח אז אמרתי לו שאני אבדוק את העניין ולא קניתי בינתיים..
האם יש כבלים זהים באותה איכות וזולים משמעותית ?
2. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה. השימוש - בעיקר צפיה בסרטי HD.
יש לי כרטיס מסך פשוט (משולב לוח אם): ATI Radeon X200 עם יציאות S-Video וכחול-אדום-ירוק. האם זה יספיק ואם כן איך לחבר כדי שה-HD יועבר?
או שעדיף לי להשתדרג לכרטיס מסך הזול ביותר שתהיה לו יציאת DVI ולחבר עם DVI ל- HDMI ?
אני לא צריך כרטיס מסך מתקדם מדי כי אני לא משחק במחשב...
3. אני אשים את הטלויזיה על מעמד שולחני ולא בתליה על קיר. המזנון שלי די נמוך..
האם אפשר לשחק עם הגובה של המעמד השולחני ? מה הגובה המקסימלי שניתן להגביה אליו ?
תודה
קודם כל תתחדש!
1. כבל Scart -> Svideo ישפר בהחלט את איכות הצפייה, אבל גם כבל לא של Monster שעולה 150-200 יעשה את העבודה.
שים לא שאתה צריך שהממיר יתמוך בשידור Svideo.
ממיר Docsis בHOT-
2. חיבור DVI->HDMI ייתן שיפור עצום בשידור מהמחשב.
3. במעמד השולחני אני לא חושב שיש משחק, אם המזנון שלך נמוך זאת דוקה עוד יותר סיבה לתלות את המסך.
1. כבל Scart -> Svideo ישפר בהחלט את איכות הצפייה, אבל גם כבל לא של Monster שעולה 150-200 יעשה את העבודה.
שים לא שאתה צריך שהממיר יתמוך בשידור Svideo.
ממיר Docsis בHOT-
2. חיבור DVI->HDMI ייתן שיפור עצום בשידור מהמחשב.
3. במעמד השולחני אני לא חושב שיש משחק, אם המזנון שלך נמוך זאת דוקה עוד יותר סיבה לתלות את המסך.
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
הדגם הזה לא שונה ? הוא הרי נגמר בTA2 ובזאפ זה שונה
duder - תודה על התשובות. אני אבדוק לגבי כבל וכרטיס מסך.
מהוט כבר ביקשתי להחליף ממיר.. נראה איך זה יתקדם.
לגבי תליה על קיר.. אני גר בדירה שכורה ולא מתאים להשקיע יותר מדי כסף ועבודה על מיקום שיכול להיות זמני.
noam - לפי מה שהבנתי ה-TA היה לפני כמה זמן וכרגע משווקים את ה-TA2.. לפחות בבסט-ביי, לא יודע לגבי מקומות אחרים.
ps3mee - תודה
אני חייב לך הרבה (וגם היטאצ'י חייבים לך עמלות
) בזכות כמה פוסטים שלך (נראה לי) שראיתי פה הורדתי להם את המחיר מ-5700 ש"ח ל-5000 ש"ח (ואני לא בן אדם שטוב בדברים האלה בד"כ
). פשוט אמרתי שאני מכיר מישהו שקנה במכירה אישית בפחות מ-5 בוואלה והם הספק ואין לי בעיה לקנות שם
בזכות זה ובזכות מוכר שכנראה היה מאד להוט לסגור עסקה סגרנו בסוף על 5,000 ש"ח כולל הובלה והרכבה (כמובן לאחר שהוא ביקש מהמנהל שהתפתל בגלל המחיר שהוא נאלץ בסוף לתת לי).
הוא גם הבטיח שזה יגיע תוך פחות משבוע. קניתי ברביעי אז זה אמור להגיע מתישהו השבוע.. מקווה.
לגבי תליה על קיר.. אני גר בדירה שכורה ולא מתאים להשקיע יותר מדי כסף ועבודה על מיקום שיכול להיות זמני.
noam - לפי מה שהבנתי ה-TA היה לפני כמה זמן וכרגע משווקים את ה-TA2.. לפחות בבסט-ביי, לא יודע לגבי מקומות אחרים.
ps3mee - תודה
הוא גם הבטיח שזה יגיע תוך פחות משבוע. קניתי ברביעי אז זה אמור להגיע מתישהו השבוע.. מקווה.
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
למה שלא תחבר חיבור RGB שאיתו רואים הכי טוב ?
איפה קנית אותה אם אפשר לשאול?[/b]zenmaster כתב:duder - תודה על התשובות. אני אבדוק לגבי כבל וכרטיס מסך.
ps3mee - תודהאני חייב לך הרבה (וגם היטאצ'י חייבים לך עמלות
) בזכות כמה פוסטים שלך (נראה לי) שראיתי פה הורדתי להם את המחיר מ-5700 ש"ח ל-5000 ש"ח (ואני לא בן אדם שטוב בדברים האלה בד"כ
). פשוט אמרתי שאני מכיר מישהו שקנה במכירה אישית בפחות מ-5 בוואלה והם הספק ואין לי בעיה לקנות שם
בזכות זה ובזכות מוכר שכנראה היה מאד להוט לסגור עסקה סגרנו בסוף על 5,000 ש"ח כולל הובלה והרכבה (כמובן לאחר שהוא ביקש מהמנהל שהתפתל בגלל המחיר שהוא נאלץ בסוף לתת לי).
הוא גם הבטיח שזה יגיע תוך פחות משבוע. קניתי ברביעי אז זה אמור להגיע מתישהו השבוע.. מקווה....
"זה לא כמה שאתה יודע, זה כמה הם חושבים שאתה יודע"
תודה (גם על התשובה בפרטי) 
אני אוותר על החלפת כרטיס. כבר חיברתי בקומפוננט ואח"כ החלפתי ל-VGA.
עכשיו אני מחובר עם VGA ל-VGA למחשב ורואים מצוין
(ראה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=42442)
הסיבה שויתרתי על DVI היא שיש כניסת HDMI אחת ואני מייעד אותה ל-PS3 שאני מתכוון לקנות בקרוב.
מהתרשמות של כמה ימים ראשונים LCD מצויינת !!!!!
הופתעתי לגמרי מהאיכות של צפיה בהוט. דוקסיס + כבל SCART ל-S-VIDEO של LEXUS נותנים איכות מעולה שלגמרי לא ציפיתי לה. חשבתי שאני מתפשר בקטע של צפיה בכבלים אבל מסתבר שלא - האיכות מדהימה.
כשראיתי טלויזיה בתצוגה בחנויות היה פשוט זוועה.. אין בכלל מה להשוות.
עכשיו לפרוייקט הבא: רסיבר ורמקולים להשלמת הקולנוע ביתי...
אני אוותר על החלפת כרטיס. כבר חיברתי בקומפוננט ואח"כ החלפתי ל-VGA.
עכשיו אני מחובר עם VGA ל-VGA למחשב ורואים מצוין
הסיבה שויתרתי על DVI היא שיש כניסת HDMI אחת ואני מייעד אותה ל-PS3 שאני מתכוון לקנות בקרוב.
מהתרשמות של כמה ימים ראשונים LCD מצויינת !!!!!
הופתעתי לגמרי מהאיכות של צפיה בהוט. דוקסיס + כבל SCART ל-S-VIDEO של LEXUS נותנים איכות מעולה שלגמרי לא ציפיתי לה. חשבתי שאני מתפשר בקטע של צפיה בכבלים אבל מסתבר שלא - האיכות מדהימה.
כשראיתי טלויזיה בתצוגה בחנויות היה פשוט זוועה.. אין בכלל מה להשוות.
עכשיו לפרוייקט הבא: רסיבר ורמקולים להשלמת הקולנוע ביתי...
לא היה לי.. ועם הישן באמת היה לא משהו
התקשרתי להוט ואמרתי שיש תקלה בממיר (באמת היתה.. היה מדלג לי על ערוצים ולא מציג מידע). במקרה כמה ימים לפני טכנאי בא להביא לי כבל אינטרנט יותר ארוך. שאלתי אותו שאלות לגבי הדוקסיס, דיברנו על ה-LCD שהזמנתי והוא היה אחלה..
נציגי השירות דווקא עשו בעיות.. כשביקשתי להחליף לדוקסיס אמרו "רק אם יהיה לטכנאי במלאי", "אי אפשר לוודא מראש" ובלהבלה..
תכננתי כבר שאם יבואו להחליף לי לממיר כמו שיש לי אני אגיד לטכנאי לא להחליף והתכוננתי כבר למלחמה.
אבל בסוף הגיע אותו טכנאי שהביא לי כבל.. עוד כשהוא התקשר מהדרך להתריע שהוא בא אמרתי לו "יש לך דוקסיס?" והוא ענה "אל תדאג.. נפנק אותך"
ובאמת הוא הגיע יצא גבר ולא בדק אפילו את הממיר הקודם, החליף לי לדוקסיס, שינה בהגדרות ל-S-VIDEO ו-16:9 וההבדלים לעומת אותו חיבור עם הממיר הישן פשוט עצומים..
התקשרתי להוט ואמרתי שיש תקלה בממיר (באמת היתה.. היה מדלג לי על ערוצים ולא מציג מידע). במקרה כמה ימים לפני טכנאי בא להביא לי כבל אינטרנט יותר ארוך. שאלתי אותו שאלות לגבי הדוקסיס, דיברנו על ה-LCD שהזמנתי והוא היה אחלה..
נציגי השירות דווקא עשו בעיות.. כשביקשתי להחליף לדוקסיס אמרו "רק אם יהיה לטכנאי במלאי", "אי אפשר לוודא מראש" ובלהבלה..
תכננתי כבר שאם יבואו להחליף לי לממיר כמו שיש לי אני אגיד לטכנאי לא להחליף והתכוננתי כבר למלחמה.
אבל בסוף הגיע אותו טכנאי שהביא לי כבל.. עוד כשהוא התקשר מהדרך להתריע שהוא בא אמרתי לו "יש לך דוקסיס?" והוא ענה "אל תדאג.. נפנק אותך"