המלצות לסלולר
אני חושב על שדרוג הסלולר ולא סגור על מה ללכת. התקציב- עד 69 ש"ח לחודש, איכות השמע צריכה להיות ממש טובה. כמו כן, המכשיר צריך לכלול מצלמה (2 מגה פיקסל ומעלה), רדיו, רמקול פנימי, נגן מדיה...
עדיפות כרגע למכשירים ברשת סלקום.
עדיפות כרגע למכשירים ברשת סלקום.
העלות החודשית של המכשיר תלויה בעיקר במבצעים שקיימים ברשת ובכמות דקות השיחה החודשיות שלך (מנוי שמדבר מעל 300ש"ח בחודש יכול לרכוש באותו סכום מכשיר טוב בהרבה ממנוי שמדבר בפחות מ-100) כך שאת נושא התקציב אתה צריך לבדוק עם החברה...
בכל מקרה, אני הייתי הולך על מכשירים של נוקיה - יותר עמידים ובעלי ממשק יותר נוח מהממשקים של חברת אחרות (מה גם שלמוטורולה אין רדיו).
הדגמים הפשוטים (לדוגמא 6288) מספקים את הדרישות שלך ולדעתי אין צורך בסדרה N.
בקרוב (עניין של שבועות) צפויים לצאת מכשירים עם קונקטור אוזניות נוח ועמיד בהרבה מהקיים בדור הנוכחי, עם כרטיס מיקרו SD ועם יציאת USB שמקילה בהרבה את העברת הקצבים מהמחשב לטלפון.
בכל מקרה, אני הייתי הולך על מכשירים של נוקיה - יותר עמידים ובעלי ממשק יותר נוח מהממשקים של חברת אחרות (מה גם שלמוטורולה אין רדיו).
הדגמים הפשוטים (לדוגמא 6288) מספקים את הדרישות שלך ולדעתי אין צורך בסדרה N.
בקרוב (עניין של שבועות) צפויים לצאת מכשירים עם קונקטור אוזניות נוח ועמיד בהרבה מהקיים בדור הנוכחי, עם כרטיס מיקרו SD ועם יציאת USB שמקילה בהרבה את העברת הקצבים מהמחשב לטלפון.
גם סוני-אריקסון מעולים כנגני MP3 (בעיקר סדרה W). סאונד מעולה ומסכים טובים ברוב הדגמים. לטעמי קצת פחות נוחים לשימוש יומיומי - ברובם המקשים מאד צפופים והממשק דורש הרבה מאד הסתגלות.
אם אתה הולך בכיוון של הסוני-אריקסון, ממליץ בחום 'לשחק' קצת עם טלפון שלהם לפני שאתה מחליט על קניה.
אם אתה הולך בכיוון של הסוני-אריקסון, ממליץ בחום 'לשחק' קצת עם טלפון שלהם לפני שאתה מחליט על קניה.