האם יש כבל או דרך כלשהי לייצר כבל כשמצידו האחד כניסת rca
הוא מחובר במקביל לjvc על אותו מקור שמע והוא מוציא עוד 2 רמקולים אחוריים עוד סאב ועוד סנטר לי כרגע יש 8.2 כלומר 2 קדמיים ארבע אחוריים 2 סנטרים ושתי סאבים אחד אקטיבי ואחד לא והם עובדים יופי ביחד אז אני לא בטוח שזה לא מבצעי כמו שאתה מתאר את זה כי אצלי זה עובד .
ישראל
ישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין
הוא נותן את האפקט המבוקש שמתקבל גם מסיבר או פרוססור שמתוכנן לפורמט של 9.1 וזה מה שחשוב ,
רסיבר שתוכנן לכך מראש יעלה יותר ממה שאני יכול להרשות לעצמי .וגם יותר מכמות הצעקות שאני יכול להרשות לעצמי שאישתי תנחית עליי כך אני מתחמן את האויב ,אמרתי לה שחייבים עוד 3 רמקולים בשביל הפרוססור אחרת לא "שומעים טוב",אז היא קצת התעצבנה וזה נגמר אם אני אביא הביתה רסיבר שתומך ב9.1 ואחבר לו רמקולים היא תחשמל אותי למוות כי לjvc וליאמהה היא כבר התרגלה יחד עם הרמקולים שמחוברים לזה .כך שזה משרת שתי מטרות במקביל .
ישראל
רסיבר שתוכנן לכך מראש יעלה יותר ממה שאני יכול להרשות לעצמי .וגם יותר מכמות הצעקות שאני יכול להרשות לעצמי שאישתי תנחית עליי כך אני מתחמן את האויב ,אמרתי לה שחייבים עוד 3 רמקולים בשביל הפרוססור אחרת לא "שומעים טוב",אז היא קצת התעצבנה וזה נגמר אם אני אביא הביתה רסיבר שתומך ב9.1 ואחבר לו רמקולים היא תחשמל אותי למוות כי לjvc וליאמהה היא כבר התרגלה יחד עם הרמקולים שמחוברים לזה .כך שזה משרת שתי מטרות במקביל .
ישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מה זה אמור להביע בדיוק
אם אני מרוצה אז אין פה על מה להתווכח ולא רק זאת אלא שרסיבר שמתוכנן לכך מראש עושה את אותו דבר בדיוק רק עם פחות חוטים באמצע.
ישראל
ישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בואו נעשה קצת סדר 5.1 זה מה שיש לך ...... נקודה!
2 רמקולים קדמיים (רמקול ימין ורמקול שמאל) === 2 ערוצי שמע
4 רמקולים אחוריים (שניים לימין ושניים לשמאל) === 2 ערוצי שמע {אחד לשני רמקולים אחוריים ימין ואח לשני רמקולים שמאל}
2 רמקולים לסנטר (אחד מהרסיבר ואחד מהימאהה) == 1 ערוץ שמע {שניהם סנטר}
2 סאבים (אחד מהרסיבר ואחד מהימאהה) 1 ערוץ שמע לסאב (שניהם סאב}
חשבון פשוט:
2 ערוצי שמע לימין ושמאל + שני עוצים לימין ושמאל אחוריות + אחד סנטר + אחד סאב ==== 5.1 ערוצי שמע
כמו שמרטין אמר 9.1 זה אומר 9.1 ערוצי שמע שונים וזה כמובן תלוי אם יש מקור שמע בעל 9.1 ערוצי שמע (DVD וכו')
סתם לדוגמא אם תביא קונצרט בDVD שבו יש 9.1 בסאונד ויש בו עשרה כלי נגינה שכול אחד מופנה לערוץ שונה אז אם תנתק ערוץ שמע אחד אז אתה לא תשמע את אותו כלי הנגינה שמוגדר לערוץ
אתה כנראה נהנה יותר מ 5.1 כשיש יותר רמקולים לפיזור בחדר מאשר 5.1 עם רמקול אחד לכול ערוץ, זה כול העניין (יש בזה משהו)
2 רמקולים קדמיים (רמקול ימין ורמקול שמאל) === 2 ערוצי שמע
4 רמקולים אחוריים (שניים לימין ושניים לשמאל) === 2 ערוצי שמע {אחד לשני רמקולים אחוריים ימין ואח לשני רמקולים שמאל}
2 רמקולים לסנטר (אחד מהרסיבר ואחד מהימאהה) == 1 ערוץ שמע {שניהם סנטר}
2 סאבים (אחד מהרסיבר ואחד מהימאהה) 1 ערוץ שמע לסאב (שניהם סאב}
חשבון פשוט:
2 ערוצי שמע לימין ושמאל + שני עוצים לימין ושמאל אחוריות + אחד סנטר + אחד סאב ==== 5.1 ערוצי שמע
כמו שמרטין אמר 9.1 זה אומר 9.1 ערוצי שמע שונים וזה כמובן תלוי אם יש מקור שמע בעל 9.1 ערוצי שמע (DVD וכו')
סתם לדוגמא אם תביא קונצרט בDVD שבו יש 9.1 בסאונד ויש בו עשרה כלי נגינה שכול אחד מופנה לערוץ שונה אז אם תנתק ערוץ שמע אחד אז אתה לא תשמע את אותו כלי הנגינה שמוגדר לערוץ
אתה כנראה נהנה יותר מ 5.1 כשיש יותר רמקולים לפיזור בחדר מאשר 5.1 עם רמקול אחד לכול ערוץ, זה כול העניין (יש בזה משהו)
ישראל,
דומה הדבר לרסיברים או מגברים שיש להם A/B לחיבור הקידמיים. אם תחבר ארבעה רמקולים, אתה עדיין שומע שידור סטריאו רגיל. גם כאן, אתה פשוט מוסיף עוד ערוצים שקיימים אצלך אבל לא משהו חדש.
דומה הדבר לרסיברים או מגברים שיש להם A/B לחיבור הקידמיים. אם תחבר ארבעה רמקולים, אתה עדיין שומע שידור סטריאו רגיל. גם כאן, אתה פשוט מוסיף עוד ערוצים שקיימים אצלך אבל לא משהו חדש.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
אתם יודעים מה
כנראה שאתם צודקים ואני מוכן לקבל את זה אבל לעניות דעתי הפיזור בחדר של הצליל הוא הרבה יותר טוב בייחוד בשל העובדה שיש סאב אחד קידמי ואחד אחורי.
לדעתי איכות השמע שלי האישית היא כעת יותר טובה מאשר כאשר השתמשתי ב5.1 הרגיל שהיה לי לפניי זה .
ישראל
לדעתי איכות השמע שלי האישית היא כעת יותר טובה מאשר כאשר השתמשתי ב5.1 הרגיל שהיה לי לפניי זה .
ישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אגב אתה לא חייב 9.1 ערוצים נפרדים במקור כדי שמערכת תוגדר כ 9.1 מספיק כמו שמרטין אמר שיהיה DSP שמבצע את הפיצול (מה שבעצם קורה במערכות 7.1).9.1 ערוצי שמע שונים וזה כמובן תלוי אם יש מקור שמע בעל 9.1 ערוצי שמע...
מיכאל .