ישראל
האם יש כבל או דרך כלשהי לייצר כבל כשמצידו האחד כניסת rca
ומצידו האחר כניסה רגילה לרמקולים ,כלומר או חוטים או מחברים אחרים ,כי הגיע לי בנוסף לסאב האקטיבי שיש לי עוד סאב בדיעבד פאסיבי שכולל רק חיבור לחוטים או מחברי פלג רגילים כלומר חוט שמוכנס לתוך פלאג אבל בשום מקום אין כניסת rca שניתן לחבר אותה לכניסת הlow pass בפרוססור ?
ישראל

ישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא לא לא יש בפרוססור
יציאה לסאב וברסיבר יציאה לסאב על הרסיבר מחובר סאב אקטיבי ולפרוססור אני רוצה לחבר את הפאסיבי יעני 2 סאבים מנגנים במקביל הבעיה היא שלסאב הפאסיבי יש רק חיבור לחיווט של רמקול ,ואני מעדיף לחבר ליציאת הסאב מהפרוססור מאשר ליציאות הרמקולים על מנת להגן עליהם כול מקרה ביררתי את זה מול החנות שהזכרתי במהלך אחד הדיוני והוא אמר לי שזה ניתן לביצוע כלומר לקחת זכר של rca או cox ולחבר לו חוט טוב של רמקולים עפ"י החיבור +/- הנהוג ברמקול ויהיה לי כבל כזה אם לדעתך זה לא מבצעי אז תגיד לי,למרות שבעל החנות(ההיא בכרמיאל)נשמע נחרץ למדיי לגביי העובדה שזה אפשרי.דרך אגב בכול נושא בניית הרמקולים ועזרים הוא עשה לי בירור קטן מול החברה שהוא מיחצ"ן את מוצריה (דהיינו פיוניר),ומסתבר שבחנות החברה בתל- אביב שאני איני יודע בדיוק היכן היא כי הוא לא אומר לי יש להשיג הכל כלומר :את הספייקים למשל שחיפש אלכס,את האלמנטים ,החיווט,הקרוס אוברים וכיו"ב שמשמשים לבניית רמקולים ובכול מקרה כל מה שאין הם מוכנים להביא גם בבודד כשירות לבעל החנות מכרמיאל (כנראה שהוא באמת עושה מלאכת יחצנות טובה למדיי אם זה היחס)ןהכי חשוב במחירים של הארץ כולל מע"מ ובהנחה לחולים בראש כמונו ,(הוא אומר שהם אמרו לו לאחר שהוא הסביר להם את סוג הבעיה שלנו כי הם מודעים לכך שכל החלקים והצרכים שלנו הם חלק בלתי נפרד מסל התרופות ולכן אין טעם לנסות ולהרוויח מתרופות לחולים והמבין יבין)
ישראל .
ישראל .
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מרטין תן לי רגע להבין משהו
הפרוססר עצמו בעל יכולת הגברה של 125W לערוץ אז למרות זאת אין לו יכולת לדחוף סאב פאסיבי ללא מגבר אישי משלו??? 
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Re: מרטין תן לי רגע להבין משהו
אז תחליט, זה פרוססור או רסיבר?israels כתב:הפרוססר עצמו בעל יכולת הגברה של 125W לערוץ אז למרות זאת אין לו יכולת לדחוף סאב פאסיבי ללא מגבר אישי משלו???...
אולי תתן יצרן ודגם?
זה פרוססור שיודע להגביר שני ערוצים אחוריים
וסנטר ,הסאב הוא לכאורה קדם מגבר הדגם dsp-390E של יאמהה והוא מגביר 2 אחוריים וסנטר עד 60W לערוץ ולא 120 כמו שכתבתי לפניי כן .
ישראל
ישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כמו שמרטין ואתה אמרתם:
הרסיבר שיש לך הוא מגביר עבור רמקולים אחוריים סנטר וכמובן מגביר עבור עצמו (הסאב שבקופסא עצמה).
אוליי אני אוכל להציע לך פתרון אחר - רק תאמר לי איזה דגם הרסיבר שלך (לא הסאב אלא המער' עצמה- עם הרדיו וכו')
אם בכלל אתה עובד עם רסיבר
או שתעלה תצלום של החלק האחורי...
הרסיבר שיש לך הוא מגביר עבור רמקולים אחוריים סנטר וכמובן מגביר עבור עצמו (הסאב שבקופסא עצמה).
אוליי אני אוכל להציע לך פתרון אחר - רק תאמר לי איזה דגם הרסיבר שלך (לא הסאב אלא המער' עצמה- עם הרדיו וכו')
אם בכלל אתה עובד עם רסיבר
או שתעלה תצלום של החלק האחורי...
goodoffer יש לי בנוסף
רסיבר של jvc שמשמש כלב המערכת ומחובר ל5.1 רמקולים והפרוססר של יאמהה מחובר לעוד 3.1 כלומר 2 אחוריים סנטר והסאב המדובר.היאמהה והjvc מחוברים במקביל והם עובדים יחד כאשר אני עושה שימוש בקולנוע ביתי או cd audio כך שבכל סרט שנכנס לנגן למעשה עובדים במקביל 9.2 רמקולים כשכל רסיבר/מגבר אחראי על הרמקולים שלו .
ישראל .
ישראל .
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
טוב - אז אתה אומר שאין לך אפשרות לקדמיים נוספים...
תראה - האופציה היחידה שנשארה לך זה לחבר כבלים נוספים מיציאות הקדמיים וסאב (מה שבטוח יגע קצת באיכות ויעמיס על הרסיבר)
חבל...
הייתי רוצה בכול זאת תצלום של החלר האחורי של הרסיבר ושל הסאב
תראה - האופציה היחידה שנשארה לך זה לחבר כבלים נוספים מיציאות הקדמיים וסאב (מה שבטוח יגע קצת באיכות ויעמיס על הרסיבר)
חבל...
הייתי רוצה בכול זאת תצלום של החלר האחורי של הרסיבר ושל הסאב
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ה jvc הוא אכן רסיבר לכל דבר ועניין
וה יאמהה היה אמור לשדרג ל9.1 בכול מקרה או שאני אקנה מגבר אינטגרטור לסאב הזה או שאני אמצא דרך להפוך אותו לאקטיבי או שלחליפין אני אתן אותו לאבא שלי שיחבר למערכת שלו כי לו אין סאב בכלל ולי כבר יש אחד אקטיבי משלי ,
בכול אופן תודה על המידע
ישראל
בכול אופן תודה על המידע
ישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: