מבקש המלצה לקניית LCD
יש לי פלסטיישן 3 ואני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה, אבל אני מתלבט אם לחכות או לא.
יש טלויזיות LCD בטכנולגיה חדשה של לדים מאחורי המסך, מישהו יודע מתי זה אמור להגיע לארץ?
אני משתמש כרגע במסך מחשב של סמסונג 22 אינץ' , אבל זה לא מספיק לפלסטיישן, אני רוצה מסך באזור ה- 30 אינץ' לתלות על הקיר. הבנתי שאין בגודל הזה טלוויזיה שהיא FULL HD האם זה נכון?
מה ההבדל בין סמסונג וטושיבה מבחינת האיכות? יש הבדל גדול?
אז כדאי לחכות עוד כמה חודשים עם הקנייה או לקנות בזמן הקרוב? (שוב אני מזכיר זו טלוויזיה שמויעדת לחדר שלי, אבל חשוב לי שתהיה FULL HD בשביל הפלסטיישן).
יש טלויזיות LCD בטכנולגיה חדשה של לדים מאחורי המסך, מישהו יודע מתי זה אמור להגיע לארץ?
אני משתמש כרגע במסך מחשב של סמסונג 22 אינץ' , אבל זה לא מספיק לפלסטיישן, אני רוצה מסך באזור ה- 30 אינץ' לתלות על הקיר. הבנתי שאין בגודל הזה טלוויזיה שהיא FULL HD האם זה נכון?
מה ההבדל בין סמסונג וטושיבה מבחינת האיכות? יש הבדל גדול?
אז כדאי לחכות עוד כמה חודשים עם הקנייה או לקנות בזמן הקרוב? (שוב אני מזכיר זו טלוויזיה שמויעדת לחדר שלי, אבל חשוב לי שתהיה FULL HD בשביל הפלסטיישן).
לגבי האיכות בכבלים זה ידוע לי, פחות מעניין אותי טלוויזיה בכבלים יותר מעניין אותי האיכות של התמונה במשחקים בפלסטיישן ואני כנראה אעביר כבל מהכרטיס מסך של המחשב לטלוויזה ואראה ככה סרטים וסדרות.
ומאיזה מרחק מדובר שהיא תתן הרבה יותר מבחינת תמונה?
התקציב הוא משהו כמו 6000-8000.
ומאיזה מרחק מדובר שהיא תתן הרבה יותר מבחינת תמונה?
התקציב הוא משהו כמו 6000-8000.
כן אין לי בעיה גם ללכת על 37, אבל חשוב שתהיה טלוויזיה טובה, אם קניתי בתקציב הזה טלוויזיה יותר גדולה, אבל לא כזאת טובה לא עשיתי בזה הרבה.
אתה יודע מתי יוצאות הטלויזיות עם הטכנולגיה של הלדים? לתקופה הזאת כדאי יהיה לחכות אולי.
אתה יודע מתי יוצאות הטלויזיות עם הטכנולגיה של הלדים? לתקופה הזאת כדאי יהיה לחכות אולי.
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
יש טלויזיות בגודל של 37' שהם FHD.. אבל ההאיכות פחות טובה מטלויהיה רגילה בכל מקרה בגלל השידורים בארץ..
os87,
הסנונית הראשונה (טלויזית LCD בגודל '32 ברזולוציית FHD) ממותג ידוע כבר בדרכה לארץ.
תחילת השיווק בעוד כחודש.
הסנונית הראשונה (טלויזית LCD בגודל '32 ברזולוציית FHD) ממותג ידוע כבר בדרכה לארץ.
תחילת השיווק בעוד כחודש.