מכשירי HD-DVD ו BLUE-RAY
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
היי
האם רואים באופק מכשירי HD-DVD?
אני עדיין לא החלפתי את ה DVD הישן שלי ואני תוהה האם שווה בכלל לחכות למכשירי HD.
פשוט כרגע יש לי יותר מידי הוצאות ואני אשתחרר תוך מספר חודשים.
אם עד סוף השנה יהיה אפשר לרכוש את המכשירים החדשים כנראה אחכה אבל אם זה יהיה רק בעוד שנה מהיום אז לא.
דרך אגב האם אני יכול להניח שהמכשירים העתידיים יתמכו אחורה בפורמט הישן?
האם רואים באופק מכשירי HD-DVD?
אני עדיין לא החלפתי את ה DVD הישן שלי ואני תוהה האם שווה בכלל לחכות למכשירי HD.
פשוט כרגע יש לי יותר מידי הוצאות ואני אשתחרר תוך מספר חודשים.
אם עד סוף השנה יהיה אפשר לרכוש את המכשירים החדשים כנראה אחכה אבל אם זה יהיה רק בעוד שנה מהיום אז לא.
דרך אגב האם אני יכול להניח שהמכשירים העתידיים יתמכו אחורה בפורמט הישן?
יש לך מסך ברזולוצית HDTV עם כניסת HDMI? (תמיכה ב HDCP)
בתור מלך, אני מניח שכן..
אם כן, אז לדעתי שווה לסחוב ולחכות שה HD-DVD יגיע,
או טו טו! (2006)
רק תביא בחשבון שמכשיר כזה יעלה הון תועפות, הרבה יותר מכל DVD רגיל.
וכן, ה HD-DVD בטוח יתמכו בפורמט הישן וכנראה שגם מכשירי BLu Ray
בתור מלך, אני מניח שכן..
או טו טו! (2006)
וכן, ה HD-DVD בטוח יתמכו בפורמט הישן וכנראה שגם מכשירי BLu Ray
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
BD צפויים להתחיל להימכר לקראת עונת החגים האמריקאית.
HD DVD צפוי בתחילת שנה הבאה (ברבעון הראשון אלא אם כן יהיו בעיות).
HD DVD צפוי בתחילת שנה הבאה (ברבעון הראשון אלא אם כן יהיו בעיות).
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
כמה זה לדעתך הון תועפות?pop_up כתב:יש לך מסך ברזולוצית HDTV עם כניסת HDMI? (תמיכה ב HDCP)
בתור מלך, אני מניח שכן..
או טו טו! (2006)
וכן, ה HD-DVD בטוח יתמכו בפורמט הישן וכנראה שגם מכשירי BLu Ray...
שנית אין לי מסך ברזולוצית HDTV אבל עם תמיכה ב HDTV ולפי מה שראיתי עם קבצי
WMV אני עדיין יכול לקבל תמונה פנטסטית בהשוואה לכל DVD רגיל.
אם נגיד 5000 שקל זה הון תועפות אז כנראה שלא תהיה לי בעיה.
- oferlaor
- מנהל

יוני,
אין סיכוי שזה יתמוך.
נוסף על כל הצרות, בכלל לא בטוח שהוא יתמוך בניגון סרטי BD...
יתר על כן, איכות הניגון DVD של XBOX ו-PS2 היו גרועים במיוחד בעבר, מה שאכזב לא מעט אנשים עם מקרנים או לכל הפחות מסכים גדולים.
אין סיכוי שזה יתמוך.
נוסף על כל הצרות, בכלל לא בטוח שהוא יתמוך בניגון סרטי BD...
יתר על כן, איכות הניגון DVD של XBOX ו-PS2 היו גרועים במיוחד בעבר, מה שאכזב לא מעט אנשים עם מקרנים או לכל הפחות מסכים גדולים.
אני הבנתי שכותרי ומכשירי BR ייצאו לא לפני הרבעון השני בשנה הבאה?oferlaor כתב:BD צפויים להתחיל להימכר לקראת עונת החגים האמריקאית.
HD DVD צפוי בתחילת שנה הבאה (ברבעון הראשון אלא אם כן יהיו בעיות)....
וורנר, פארמונט ויוניברסל הכריזו במקור על רשימת כותרי HD-DVD שייצאו לקראת החגים השנה,
אבל זה נדחה לשנה הבאה.
אכן אין שום סיכוי.oferlaor כתב:אין סיכוי שזה יתמוך....
לדעתי לא סביר שהוא לא יתמוך בניגון סרטי BR - כשייצא ה-PS3 זה אמור להיות המפתח לניצחון מול ה-HD-DVD..oferlaor כתב:נוסף על כל הצרות, בכלל לא בטוח שהוא יתמוך בניגון סרטי BD......
נכון, אבל ה-PS3 יחובר דיגיטלית.oferlaor כתב:יתר על כן, איכות הניגון DVD של XBOX ו-PS2 היו גרועים במיוחד בעבר, מה שאכזב לא מעט אנשים עם מקרנים או לכל הפחות מסכים גדולים....
אולי יהיו מכשירים באיכות גבוהה יותר, אבל אני בספק אם הוא יהיה "גרוע במיוחד" או שאנשים עם מסכים גדולים יתאכזבו יותר מדי..
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
מעניין אותי לדעת, האם קיים הבדל תהומי בצפייה בתוכן HD על פלסמת EDTV ופלסמת HDTV?
וכשאני כותב "תהומי" אז הכוונה שלי להבדל חד וברור, משהו מהסוג שחייבים להגיד "וואו" כאשר מבחינים בו...
וכשאני כותב "תהומי" אז הכוונה שלי להבדל חד וברור, משהו מהסוג שחייבים להגיד "וואו" כאשר מבחינים בו...
- oferlaor
- מנהל

bariko,
תלוי מאיזה מרחק אתה צופה.
עם פרוססור מתאים או תוכן מתאים פלאזמת HDTV בהחלט תגרום לוואו מול פלאזמת EDTV.
שהרי אם זה לא היה כך, אף אחד לא היה קונה אותן - הן עולות כפול מפלאזמות רגילות באותו גודל.
תלוי מאיזה מרחק אתה צופה.
עם פרוססור מתאים או תוכן מתאים פלאזמת HDTV בהחלט תגרום לוואו מול פלאזמת EDTV.
שהרי אם זה לא היה כך, אף אחד לא היה קונה אותן - הן עולות כפול מפלאזמות רגילות באותו גודל.
הפעם אין סיכוי שסוני תוותר היא יודעת שהפורמט שלה יותר טוב , ותפס יותר.RSil כתב:לדעתי עד שלא תהיה הסכמה בכתב ביןSONY לTOSHIBA (כמו בDVD לפני תשע שנים)על פורמט משותף(שבעקבותיו ויתרה SONY על הMMCD), אין סיכוי ששני הפורמטים ייקלטו בשוק....
- oferlaor
- מנהל

RSil,
דבר ראשון, כל סיכוי לחיבור בין הפורמטים התפוגג (שני הגופים הכריזו על כישלון השיחות).
אם שני הפורמטים יהיו סימטריים - כלומר יצאו עם מכשירים בו זמנית ועם כמות סבירה של סרטים, אתה צודק.
עושה רושם שסוני קרובים הרבה יותר לקו הסיום וגם שהם יצאו עם יותר נגנים, יותר מהר ועם יותר תוכן. בנוסף, הפורמט שלהם יותר חזק ואיכותי. אני פשוט לא רואה איך BD יכול ליפול. כל הכסף שלי על כישלון קולוסאלי של HD DVD.
דבר ראשון, כל סיכוי לחיבור בין הפורמטים התפוגג (שני הגופים הכריזו על כישלון השיחות).
אם שני הפורמטים יהיו סימטריים - כלומר יצאו עם מכשירים בו זמנית ועם כמות סבירה של סרטים, אתה צודק.
עושה רושם שסוני קרובים הרבה יותר לקו הסיום וגם שהם יצאו עם יותר נגנים, יותר מהר ועם יותר תוכן. בנוסף, הפורמט שלהם יותר חזק ואיכותי. אני פשוט לא רואה איך BD יכול ליפול. כל הכסף שלי על כישלון קולוסאלי של HD DVD.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, אם אכן קיים הבדל משמעותי, זה בהחלט עלול לגרום אצלי תסכול גדול! כשאני רואה לפני תסריט אפשרי, לפיו החבר'ה כאן בפורום עם מסכי ה-HDTV שלהם ,מספרים נפלאות על האיכות המדהימה של "שליחות קטלנית 3" נניח, בעוד שאני עם מסך ה-EDTV החדש לא יכול ליהנות מחוויה זו.
אבל אין מה לעשות, המחירים כרגע של ה-HDTV הם באמת בשמיים, ורק אלה עם ההכנסות המאוד גבוהות, יכולים להרשות לעצמם את הלוקסוס הזה!
אנשים כמוני, צריכים "לנשוך את השפתיים " ולחכות, אבל אין בכך כל חדש. הרי עד לפני זמן לא רב, גם פלסמות EDTV הגיעו למחירים של 40K-50K (ואף למעלה מכך) ,וגם אז בעיקר האנשים מהאלפיון העליון היו אלה שרכשו אותם...
אבל אין מה לעשות, המחירים כרגע של ה-HDTV הם באמת בשמיים, ורק אלה עם ההכנסות המאוד גבוהות, יכולים להרשות לעצמם את הלוקסוס הזה!
אנשים כמוני, צריכים "לנשוך את השפתיים " ולחכות, אבל אין בכך כל חדש. הרי עד לפני זמן לא רב, גם פלסמות EDTV הגיעו למחירים של 40K-50K (ואף למעלה מכך) ,וגם אז בעיקר האנשים מהאלפיון העליון היו אלה שרכשו אותם...
bariko
אל לך להצטער זו דרכה של הטכנולוגיה, גם בעלי פלזמות ו LCD ה HD ברזולצית 768*1024 ינשכו שפתיים מהתיאורים של חווית הצפייה ברזולוציה המלאה של ה HD
1080*1920 ולגבי הטכנולוגיות החדשות שאוטוטו יהיו מסחריות אין מה לדבר.
אל לך להצטער זו דרכה של הטכנולוגיה, גם בעלי פלזמות ו LCD ה HD ברזולצית 768*1024 ינשכו שפתיים מהתיאורים של חווית הצפייה ברזולוציה המלאה של ה HD
1080*1920 ולגבי הטכנולוגיות החדשות שאוטוטו יהיו מסחריות אין מה לדבר.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

lironk
אתה צודק מאוד, וזה בעצם מה שקצת מנחם אותי. כביכול אם הייתי רוצה להרגיע את המצפון שלי, הייתי יכול עכשיו "להתפרע" וללכת על הפיוניר 435 שעולה "רק" 9K יותר מהפיוניר MVE1 ,תוך כדי כך שאני פותח כל מיני תוכניות חסכון ונכנס לאובר.
אבל זה יהיה מבחינת טירוף מוחלט לעשות כרגע דבר כזה! ממילא ייקח עוד הרבה זמן עד שהתכנים של HD , יחדרו לכאן באופן מאסיבי, ולך תדע- אולי עד אז טכנולוגיית ה-LCD (או טכנולוגיה אחרת) תשתלט על השוק ו"תעשה בית-ספר" לפלסמות HDTV של היום...
אתה צודק מאוד, וזה בעצם מה שקצת מנחם אותי. כביכול אם הייתי רוצה להרגיע את המצפון שלי, הייתי יכול עכשיו "להתפרע" וללכת על הפיוניר 435 שעולה "רק" 9K יותר מהפיוניר MVE1 ,תוך כדי כך שאני פותח כל מיני תוכניות חסכון ונכנס לאובר.
אבל זה יהיה מבחינת טירוף מוחלט לעשות כרגע דבר כזה! ממילא ייקח עוד הרבה זמן עד שהתכנים של HD , יחדרו לכאן באופן מאסיבי, ולך תדע- אולי עד אז טכנולוגיית ה-LCD (או טכנולוגיה אחרת) תשתלט על השוק ו"תעשה בית-ספר" לפלסמות HDTV של היום...
- oferlaor
- מנהל

bariko,
המחירים הרשמיים של המסכים היו כאלה, אבל אני מעולם לא רכשתי מסך מעל 25K (וכבר יש לי מסכי פלאמזה יותר מ-5 שנים).
המחירים הרשמיים של המסכים היו כאלה, אבל אני מעולם לא רכשתי מסך מעל 25K (וכבר יש לי מסכי פלאמזה יותר מ-5 שנים).
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

עופר, לא הבנתי.
האם כוונתך ששילמת פחות מ-25K על מסכים שהמחיר הרשמי שלהם היה 40-50K ?
האם כוונתך ששילמת פחות מ-25K על מסכים שהמחיר הרשמי שלהם היה 40-50K ?
- oferlaor
- מנהל